diaboliq Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 said: X-FILES'ın yapımcıların yeni bir gizem dizisi daha. Baş rollerde Aldis Hodge, Andrew Howard, Arielle Kebbel'ın oynadığı ve Chris Carter'ın kaleminden çıkan 2014'ün yeni dizisinde bir anda açıklanamayan olayların içinde kendilerini bulan sekiz kişinin hikayesi anlatılıyor. Kendi hallerinde olan sekiz kişi, gizemli güçler tarafından bir araya getirilir. Onların elinde ise değişen ve vahşileşen dünyanın ortasında birbirlerine güvenmekten başka kurtuluş yolları yoktur. ilk bölümünü izledim. hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 son sahneye kadar merakla izledim ilk bölümü bende ama öeh çektim o anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 omw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Grimnax said: son sahneye kadar merakla izledim ilk bölümü bende ama öeh çektim o anda diziyi beğendin mi yoksa abv mi dedin yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 abi dizi kötü be! hele o son sahne güldüm baya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 alialehashales dizi icinde kizin secimlerine katildigi izlemedigim film diziden iyi olabilir.. bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 yani farklıydı, şu noktada "kötü" demem ben şahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Ya cok sacma seyler yaptilar gereksizce.. Havuz , sarjsiz telefonum evde kaldii uhu, araba arkasi orumcek polis kadin vb.. Gereksiz seyler yani. Yoksa bu kopukluklar olmasa merak ediyor insan. Bakalim iste ne olacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 oyunculuk da genel itibariyle çok kötü geldi bana. dediğin gibi bazı şeyler inanılmaz fuck logic dedirtti. hele o polis falan çok enteresan kafalardaydı asdadsasd. diğer yandan mystery'i güzel build etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 aynen işte bölüm boyunca baya bi buildup oldu mystery ama son sahne girince yüzümde hafif bi gülümsemeyle kapattım. benim oyum olmamış hah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 siyah ikea orta sehpasi olunca acaip oldu evet :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasmetbeybi Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 yaw o bayan ne öle ilk bölümden soyunmasaydı keske simdi insan merak ediyor ..:)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 şöyle bi baktım diziye de çok kötü geldi ya. survival severim de o kadar çok saçma sapan ve gereksiz sahne/olay var ki insanı diziden uzaklaştırıyor bi anda soğuyorsun izlerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 çok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar