SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 http://www.59saniye.com/musta-apartmani-paketleyen-adam/ Amcam Sibirya soğuklarına karşı önlem almış, apartmanın 3 katını naylonla sarmış. Yanarım yanarım 2 dönem ısı transferi 1 dönem ısıtma havalandırma dersi aldım, yok xps yok elastomerik kauçuk köpük, nelerle uğraştık. Sar naylonu bitsin aga. Gerçi biraz nem küf yapar ama vücuda mikrop da lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 kurşun kalem vs. tükenmez kalem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 shipping ne kadar tutar acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 ne verim abime ,naylon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 ilk açtığımda sağında solunca migros logosu aradım asdhahd evi poeşet koyduk gibi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 tam bir turk zekasi ornegi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 nem işini halledebilirse yöntem iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Haberi izledim yüzde 30-40 tasarruf yaptım diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Ya tasarruf yapar. Naylon incecik bişey ama bina ile naylon arasında hava katmanı oluyor. Asıl izolasyonu o hava katmanı oluşturuyor zaten. Ama evi naylonla sarmak nasıl bi iş abi ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 spor yaparken cop poseti giyenler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 o kafa iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 o, filmlerde oluyor sanıyordum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 SeaGle said: Ya tasarruf yapar. Naylon incecik bişey ama bina ile naylon arasında hava katmanı oluyor. Asıl izolasyonu o hava katmanı oluşturuyor zaten. Ama evi naylonla sarmak nasıl bi iş abi ahahah ozaman hava bolonlu paketleme naylonundan saralım. daha çok hava katmanı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 tartismayıverelim bence bunu da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 dogru mu yazdım tartışmayıverelim boşverin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 tagler ve haber birleşince sarıkaya karikatürü olmuş lol #kar #kış #kıyamet #muş #soğuk #apartman #paket #yapmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 biz de pencerelere çakmıştık naylon ya. ama biz naylonları aldığımızda u..u kullanmamıoştık. normal kafayla düşündük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 abi güzel fikir valla cayır cayır kömür yakmak yerine kendi çapında izolasyon ısının çoğunun cam pencereden kaybolduğunu göz önüne alınca sonuçta mantolama bile çözmüyp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar