Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

test team manager iş ilanı

Milamber

Öne çıkan mesajlar

Şuradan başvurabilirsiniz: http://www.kariyer.net/website/isarama/ilandetay.aspx?ilankodusfr=1115227

ilan ingilizce kusura bakmayın :d

We are looking for 'SOFTWARE TEST TEAM MANAGER' for our strongly growing organization;

Bachelor’s degree in a technical discipline (preferred) or equivalent experience
Minimum 5 years experience, 2-3 years’ experience in software testing or development
Proven experience of team management capabilities
Strong QA and Project Management skills
Comfortable to work with multi-national employee group
Excellent command of English both written and spoken
Military service should be completed for male candidates

Job Description:

Ensure smooth, high quality testing of concurrent web site, internet services and online game (PC MMO, Web, Mobile, etc...) projects
Work with the development and QA teams to review the functional specs, create test plans, test matrix and requirements based test cases, test execution, reporting and tracking the overall progress
Analyze risks and come up with mitigation proposals, work with the required stakeholders to escalate/resolve issues
Managing the QA team, increasing the skills of QA Team members
Work effectively with other managers, teams and multinational partners and game studios
Sosyal ağlarda paylaş

hayır sormazdım. forum üzerinden mayış soruyorsan 5 senelik tecrüben yok demektir.

önce gider işe bakarsın nedir ne değildir. adamların tipe, kişiliğe bakarsın anlaşabilecek miyim diye, ortama bakarsın nasıl çalışılıyor diye. onlar da seni değerlendirir.

ilk toplantıyı iki taraf da geçerse kafasında, sonraki toplantılarda maaşı konuşursun. anlaşıp anlaşmamak sonradan belli olur.
Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:

hayır sormazdım. forum üzerinden mayış soruyorsan 5 senelik tecrüben yok demektir.

önce gider işe bakarsın nedir ne değildir. adamların tipe, kişiliğe bakarsın anlaşabilecek miyim diye, ortama bakarsın nasıl çalışılıyor diye. onlar da seni değerlendirir.

ilk toplantıyı iki taraf da geçerse kafasında, sonraki toplantılarda maaşı konuşursun. anlaşıp anlaşmamak sonradan belli olur.

az verecek adamla neden ugrasayim abi ?
hayir az maas veren yer iyi olsa ne yazar.
tamam sadece para degil isi iyi kilan ama en onemli neden.
Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:

bi yerden sonra hiç öyle olmuyor. eğer elin kuvvetliyse ilk maaş sorarsın, eğer seni tatmin etmiyorsa hiç zamanını harcamazsın diğer görüşme ve konuşmalarla.

eğer şirketin seni seçtiğini düşünüyorsan maaş pazarlığını en sona bırakabilirsin

büyük ve ciddi firmalara bile ilk konuşmada maaş sormuşluğum oldu. hiç de negatif bir etki oluşturduğu izlenimini almadım.
Sosyal ağlarda paylaş

xaty said:

barbu said:

bi yerden sonra hiç öyle olmuyor. eğer elin kuvvetliyse ilk maaş sorarsın, eğer seni tatmin etmiyorsa hiç zamanını harcamazsın diğer görüşme ve konuşmalarla.

eğer şirketin seni seçtiğini düşünüyorsan maaş pazarlığını en sona bırakabilirsin

büyük ve ciddi firmalara bile ilk konuşmada maaş sormuşluğum oldu. hiç de negatif bir etki oluşturduğu izlenimini almadım.

bir yerden sonra elin kuvvetliyse zaten sana göre bir maaş söylerler. transfer gibi gelirler. ayrıca sadece maaş ise önceliğiniz o zaman bu tartışmaya girmeye bile gerek yok. ama maaştan daha değerli şeyler var çalışma ortamı gibi.

bu arada negatif bir etki oluşturmazsın zaten. onu diyen olmadı. maaştan önce çok daha değerli şeyler var. doğrusu da bu bence. zaten iyiysen, diğer koşulları da iyiyse sana gidip dandik maaş vermezler. haa 3 görüşme sonraya da saklamak zorunda değilsin. ilk toplantının sonunda konuşursun maaşını illa zaman kaybetmicem dersen. ama direk maaş nedir hacıt diye de girilmez.

isteyen istediği gibi takılır tabii. benim düşüncem böyle.
Sosyal ağlarda paylaş

monoscope said:

İşverenler acaba çalışanların maaş dışında bişey için çalıştığı düşüncesine kapılıyor mudur merak ediyorum.

kapılmıyor
arada ekip ruhu oheheoy diye gazlar var
ama bunu ne çalışan ne işveren yiyor
ha yiyen salaklar var
onlar da düşük ücrete deli gibi çalışıyorlar
Sosyal ağlarda paylaş

ekip ruhu filan değil olay da maaş kadar önemli şeyler de var. mesela kariyerine nasıl bir etkin olacak. bu üst düzeyler için de geçerli. adam bilmemne müdürüdür, line managerdır ama yükselme şansı yoksa mesela bir süre sonra mutsuz olur orada. yükselme hırsı olan için konuşuyorum.

ya da rahat çalışma saatleri vardır. evden çalışabilirsin, bazıları bunu tercih eder.

maaştan kasıt saatlik ücret mi bu arada? türkiyede maaş söylenir de saati kaça geliyor o önemli asıl.
Sosyal ağlarda paylaş

5 sene deneyimi olan adam artık mayışın peşine düşer. yeni mezun adamı eğitmek üzere işe alan bir ilan olsaydı mayış tabi geri planda kalırdı.

ben de çok görüşme yaptım, diğer türlü çok vakit kaybı. her konuda anlaşsan bile, ortam güzel olsa bile bi yerde o mayış kısmında öeh diyip çekip gitmişliğim çok. sorun bende de değil az para vermeleri.

çoğu zaman telefonda gelin görüşelim dediklerinde eğer beni tatmin etmeyecek bir ücretse lütfen oraya kadar boşuna gelip birbirimizin vaktini boşa harcamayalım diye kibarca mayışı sorduğum çok oldu.

iş ortamı, imkanı falan zaten ilandan aşağı yukarı anlaşılıyor ve aşağı yukarı hepsinde aynı. diğer kısımlar için deneyimli çalışan "aaaa ofis çok güzel, manzarası var, kızlar güzel" diye düşük maaşı kabul etmez. slav ırkından seçme hatunlar bikiniyle margarita servisi falan da yapmadığını göre direk mayış sormak gayet profesyonelce bir hareket küçük firmalara karşı ki burada konumuz 4 yıllık bir firma. öyle kariyer planları yapıp, ceo su olayım diye dar vizyona sahip insanların olduğunu düşünmüyorum şahsen.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...