jowu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Baktım göremedim yazıldı mı ama şöyle bi olay varmış: Haber ve Çözüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Animated smiley'leri kapatin. Onlar göçertiyo aleti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Niye oyun bölümünde bilmiyorum ama Lumia'da kullanıyorum ben bu mereti daha çok. Telefonda iyi oluyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 oyun performansıyla alakalı bir konu olduğundan şimdilik dokunmadım, yazılım bölümüne yollayabilirim istek varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jowu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Ben de düşündüm ne yapsam burası daha uygun gibi geldi *vurmayın* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 reklam uyari seslerine bir cozum var mi peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phillamon Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Ben bu sorundan dolayı 3 ay Skype açamaz oldum. Ne zaman açsam %50 CPU yiyordu. Oyun oynanmıyordu. Uzunca bir süre çözüm bulunamadı buna. Sonra bir çözüm buldular, Internet Explorer'ı defaul browser yapınca düzeliyordu :D Tabi kimse Internet Explorer'ın default olmasını istemez. Sonra sorunun daha ayrıntısına inildi. Sadece .htm uzantılı dosyalar(html değil) için varsayılan programı Internet Explorer yapmanız sorunu çözüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Ne ilgisi varmış ki, htm uzantılı dosya mı var oyunla ilgili? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 telefonda da oyle iphoneda ne zaman acsam heli gibi sarj yiyor meret. NSA falan mi aktariyor skype bilgileri nedir acep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 CAM AÇ CAM !!1111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar