jowu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Baktım göremedim yazıldı mı ama şöyle bi olay varmış: Haber ve Çözüm
di Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Animated smiley'leri kapatin. Onlar göçertiyo aleti.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Niye oyun bölümünde bilmiyorum ama Lumia'da kullanıyorum ben bu mereti daha çok. Telefonda iyi oluyor bence.
Sam Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 oyun performansıyla alakalı bir konu olduğundan şimdilik dokunmadım, yazılım bölümüne yollayabilirim istek varsa.
jowu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Ben de düşündüm ne yapsam burası daha uygun gibi geldi *vurmayın*
knox Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 reklam uyari seslerine bir cozum var mi peki?
Phillamon Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Ben bu sorundan dolayı 3 ay Skype açamaz oldum. Ne zaman açsam %50 CPU yiyordu. Oyun oynanmıyordu. Uzunca bir süre çözüm bulunamadı buna. Sonra bir çözüm buldular, Internet Explorer'ı defaul browser yapınca düzeliyordu :D Tabi kimse Internet Explorer'ın default olmasını istemez. Sonra sorunun daha ayrıntısına inildi. Sadece .htm uzantılı dosyalar(html değil) için varsayılan programı Internet Explorer yapmanız sorunu çözüyor.
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Ne ilgisi varmış ki, htm uzantılı dosya mı var oyunla ilgili?
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 telefonda da oyle iphoneda ne zaman acsam heli gibi sarj yiyor meret. NSA falan mi aktariyor skype bilgileri nedir acep.
Öne çıkan mesajlar