unity Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 ortami yumusatmayin gerginlik iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 unity said: off tam liseli muhabbeti donmus fatih altayli GS li o zaman GS liler reorereo filan. bende katilmadan edemicem bu seviyedeki muhabbete en buyuk fenerli TAYYIP. hadi eyvallah. Bebişim madem Tayyip Fenerliydi Alo Fatih hattından durdururdu HaberTürk'ü... Tayyip: Fatih koçum az çakıyon Fenere Alo Fatih: Abi diğer kanallar bu kadar veriyo Tayyip: Koçum Bilal'le özenle editlediğimiz dosyayı gönderiyorum, içinde Aziz'in fişleme fotolarıda var mahvetme Alo Fatih: emrin olur büyüğüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 DÖRT PU- AN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Antep e puan vermesek 2 puan kalmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Fener'in kalan deplasmanlar: Elazığ Trabzon Gaziantep Galatasaray Beşiktaş Akhisar Kayseri Galatasaray'ın kalan deplasmanlar: Antalya Rize Karabük Konya Sivas Elazığ Trabzon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 umarım arena'daki maç kader maçı olmaz. yeter artık hep fb-gs derbilerine kalıyor iş. kalp malp kalmadı ölecez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 o haftada kader maci olmaz lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 o maç sonucunda liderlik değişecekse o saatten sonra iki taraf da vermez ya ligi. zaten 28. haftamış la. kalıyor 4 maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 ne ağladınız be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Remus said: Yiğit Bulut'da var :) Şikede yok. 3 Temmuzu hatırla şike soruşturmasında herşeyi ilk önce naklen veren kanılı hatırla... Aziz Yıldırımın fişlenme fotoğrafını veren gazetiyi hatırla. Ya neyse işte Alo Fatih :) Galatasaray seviyesi = HaberTürk seviyesi. Futbol bölümünde çok düşük seviye gelmeyecem bir daha. Bunlar hep intergalaktik komplo işte. Öyle oluyor bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 ay gokhan gonul yeter demis. beyler yeter dimi artık komployu bitirelim. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 PZero said: 6. hafta gençlerbiriği fenerbahçe maçında gençlerbiriğinin %100 penaltısı verilmedi bu maçı 1-0 kazandı fener o zaman iyidi şimdimi kötü oldu ?? göz göre göre yalana kanmayın. top orada egemenin ayağına çarpıyor oradan eline geliyor. bu iki pozisyon mu aynı? lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 dün hayrovicin ayağına sonra eline çarpan topa ortasahada el verdi hakem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 eboue'ye verilmeyen dirsekleri penaltıları söylemiş miydik sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Red said: o maç sonucunda liderlik değişecekse o saatten sonra iki taraf da vermez ya ligi. zaten 28. haftamış la. kalıyor 4 maçşu hesabı açıklar mısın ? fsds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 burağın verilmeyen penaltısı da vardı dün /abandon thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 red yanlış vermiş öyleyse. görmedim bile. maçı izlemeye ilk golden sonra fln başlamıştım. eboue'ye verilmeyen penaltı da 1 tane hatırlıyorum. ama buradakiler bile tekrarını izlemeden önce atmıştır demişti. eboue çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 olm açıklancak nesi var işte misal fener 1 puan farkla önde gelir arena'ya ya da 2 puan. ya da tam tersi gs önde girer fener tokatlar yürür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 6 mac kaliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 egemenin pozisyonu eldi ve penaltıydı. o elin o acıklıkta ne isi var. bu sezon hakemin size kotu oldugu ilk macınızdı ve hungur hungur agladınız. herkes sırayla cıktı agladı. bi tek ersun aglamadı ona da helal olsun sene basından hakem konusmuycam dedi. gonderme yaptı ama konusmadı beni utandırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 ha tamam ben 32 hafta diye şey ettim sdfs. hesabım doğru kendime göre sdfs farketmez 4-6 işte takılmayın oraya sdfs. ben sanmıyorum ordan tekrar başkasına dönsün şampiyonluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 madcow said: egemenin pozisyonu eldi ve penaltıydı. o elin o acıklıkta ne isi var. bu sezon hakemin size kotu oldugu ilk macınızdı ve hungur hungur agladınız. herkes sırayla cıktı agladı. bi tek ersun aglamadı ona da helal olsun sene basından hakem konusmuycam dedi. gonderme yaptı ama konusmadı beni utandırdı. sen karabük maçını izledin mi karabük? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 karabuk'un sizi 5 lemesi gereken mactan bahsediyosan izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 he he he canım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar