Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Stsl 20. Hafta] Sivasspor v Fenerbaçe @16.00

pattisliborek

Öne çıkan mesajlar

Zegna said:

en büyük galatasaraylı fatih altaylı degilmi zaten ahah neyse :)

http://haber.sol.org.tr/kent-gundemleri/galatasaraylilardan-pilav-gunu-mesaji-sorarlarsa-bizden-degiller-haberi-74452

şu pankartı liseden geziye kadar istiklalde gezdirip, gelen geçene suratlarına tükürttürdük. gezi zamanı.

bili bilmeden konuşup, sonra millete giydirmeye çalışmayın. komik oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Saykoleo said:

Zegna said:

en büyük galatasaraylı fatih altaylı degilmi zaten ahah neyse :)

http://haber.sol.org.tr/kent-gundemleri/galatasaraylilardan-pilav-gunu-mesaji-sorarlarsa-bizden-degiller-haberi-74452

O resim 3 temmuzdan 1 sene sonrasından... 3 Temmuzda beyfendi Fenerbahçenin ağzına şıçarken sesi çıkmıyordu o pankartı asanların.
Sosyal ağlarda paylaş

Zegna said:

Dayı/Amca etkisi genelde :)

benim babam BJK kongre uyesi. anadolu beşiktaşlılar uyesi filan :D

Kucuk kardeşide FB kongre uyesi :)

Dartanian said:

Babam fenerli ben galatasaraylıyım. Dışarda takılıyo gelse de dalgamı geçsem.

MrLevie said:

bende kuzen etkisi heh

samiyene kaçırıldım bir kaç maç küçükken=) ozamandan beri devam.

gerçi artık pek kolay olmuyor tribüne gidişlerim=/

bir ben mi böyle düşünüyorum lan?

ben baba olsam biraz takımı önemsiyorsam (ki %70 falan türk erkeği önemser), heralde üzülürüm lan çocuk başka takımı tutsa, hele erkekse :D

yani dayı/amca/kuzen falan eyvallah da. sonuçta baba çocukla en çok zaman geçiren kişi evde. 10 yaşına kadar falan gayet beyin yıkanabilir bence :D
Sosyal ağlarda paylaş

biz 4 dk. uzatma verilen maçların 93. dakikasında gol atınca ne şerefsiz federasyon kalıyordu ne satılmış hakem. bugün her şey tertemiz cillop gibi. bursanın şampiyon olduğu sezon gibi fener son maça kadar hep şike yaptı son hafta trabzon duvar çekti beşiktaş kale açtı lig yine tertemizdi. inşallah bu sezon yine galatasaray olur biz böyle hep puan kaybedelim beşiktaş maçındaki verilmeyen penaltı gibi bugün ki verilmeyen penaltı gibi çıkarıp satılmış hakem satılmış federasyon dediğiniz ilk yarıdaki maçların yorumlarını tek tek suratınıza vuralım. siz de müthiş şampiyonluk hikayenizi, yürüyüşünüzü kutlarsınız =)
Sosyal ağlarda paylaş

Zegna said:

mehmet cansun doneminde de cok populerdi beyefendi :)

Gene bi dönem sabahları radyoda yobazlara küfrederdi. Teke tek'de dincilere dar ederdi hayatı. Hasan Mezarcı programlarını falan anımsayın.

Delikanlı geçinirdi, belki de öyleydi, yavşağın önde gidenine, bayrak taşıyanına dönüştü.
Sosyal ağlarda paylaş

unity said:

eheh cok komikmis Ataturk'e suikast duzenleyen baskani olan kulubun taraftari seni

o fotografi oraya koyman bile seviyeni belli ediyor. yazik la. kaldirirsin umarim lube ayar seni

bir gram espri anlayışının olmadığı da burdan belli. ulan isterse hitler galatasaraylı olsun ister Atatürk ister obama bunun gs ye ne gibi faydası olabilir ne gibi zararı olabilir alla alla biraz büyüyün de gelin lan. bir de seviye meviye demiş. git humor öğren de gel
Sosyal ağlarda paylaş

fenn said:

Tün cimbomlular PKK mıdır
Denilecek mi merak ediyorum

Muhabbete bak

evet bkz. ben dedim işte, benim amcam da pkk lı zaten niye çünkü gs fanatiği. ha bir de ev arkadaşım vardı boxerından çorabına kadar gs storedan alışveriş yapan deli. teröriste yardım ve yataklıktan alırlar mı acaba ileride beni içeri?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...