olorin84 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 şimdi bu abla yarak dendiği için mi tokat atmış? eğer öleyse gerizekalılıktan öte bir şey. Ha adam mal mal metroda bağırıp kafa silktiği icin tokadı attıysa gayet haklı. Geçen ben de bir internet kafede denk geldim böyle bir olaya ergen gençler gayet yüksek sesle bağırarak lol oynarken içlerinden biri "yarrak mı var?" gibisinden bir şey dedi abla resmen delirdi açtı ultiyi daldı cocuklara. bizim kadınlarımızda nasıl bir çağrışım yapiyorsa artık deli oluyorlar duyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 "Nolcak lan eğlenmişler işte" diyenler olacaktır, adama "ananın a.ı" diye bağırıyorlar abi. Böyle eğlence mi olur? Saygısız, paçoz tipler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Wishmaster said: Abi hiç hoş değil ya. Valla Galatasaraylılık buysa ben Galatasaraylı değilim. Bu herifler gerizekalı sürüsü, başka bi şey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Demeyecek abi insan içinde sokakta yürürken bağıra bağıra küfür edip bişeyler anlatan tipler falan yani bunun bir cezası olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 edep ya hu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 lol ne güzel vurmuş tokadı alayı it kopuk vereceksin fırına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Cuce said: kadın saldırmış işte. hakkımı olur bunun. dava acsa kazanması lazım, ama bizde üstüne suclu bulunur şunu anatmaya çalıştım ben sayfalarca anamadı millet adamın dava açsa haklı adama en fazla dicekleri ortalıkta kufretti 63 tl ceza kadının ki bildiğin saldırı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 keşke çükünü kesip raylara atsaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 abi fener formalı sağ salim tek parça halinde çıkmış inmiş metrodan hala taraftara laf atıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 40 yıllık bakirelik zor iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 kadındaki TOP bende olsaydı ben de o durumda aynısını yapardım hani küfürden öte kulağının dibinde hayvan gibi bağıran bi hanzo var güzel falan da değil sesi öküz gibi bağırıyor işte keşke böyle ağzını sonuna kadar açmışken boğazından aşağı kezzap dökseymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Somon said: akşam taksim karısıcak diye konu açtım 10 günde 2 kişi yazdı şu konu 10 sayfa olacak ya ona yanıyorum ben sdkfl ahahahaha sayfa 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Oley artık benim de 10 ve üzeri sayfa tartışılan başlığım var. Abi iyi misiniz haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 yuzsuzlugun ve arsızlıgın geldigi son noktalardan birisi, febe olmus bjk olmus gs olmus ne farkeder, insan hayvan sıfatına burundukden sonra.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 metrodaki fenerli olayında şöyle bi durum var, fener formasıyla maç çıkışı adamlarla aynı metroya bınıosan dayak yemeyi göze almışsın demektir. bence sağ salim oradan çıkmış olması, o metrodaki insanların bahsedildiği kadar leş olmamasıdır. evet küfür edilmesi hayvanlık ama küfürler ''fener'' e oradaki çocuğa değil. bi diğer seçenek te metroya hemen binme. bağıra bağıra binen taraftarın içinde formayla biniosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Adını yanlış hatırlıyor olabilirim ama şöyle diyorlar: "Çimlere basma Koray, çimleri eziyorsun, kusura bakma Koray! İ*neye benziyorsun!" Yani her laf fenere değil, adama da söylüyorlar. Hangi biri tek başına adama i*ne diyebilir hallasen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 çakma beatz kulaklıklarıyla ve yumurta suratıyla çok intimide edici gerçekten koray kimse ibne diyemez ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar