Lectre Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Eeh selam, yeni acccount aldım vs döndüm. Şimdi aklımda 4 class var :P ama karar veremiyorum. Priest - Shadow Hunter - MM Rogue - Subt Paladin - Ret daha önce priest ve rogue oynadım, burst seven bir insanım, sıkılmak istemiyorum artık o yüzden paladin(hala eskisi gibiyse) biraz daha değil aslında seçeneklerimin arasında. Classların güncel durumunu bilmediğimden bir size sorayım dedim. Var mı nerf nerf diye ağlanan class hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 sp için çöp demişlerdi galiba oyundayken. hunter rogue iyi her zaman. paladin'de de retri oynamak her zaman biraz arızalı olmayı gerektiren bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 rogue ozledim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Warrior bu ara fena, ben LFR ile giriyorum, sürekli ilk 3teyim, bazen 1 2. 540 ilvl var. Hunterlar çok iyi aynı şekilde, mutlaka ilk 5'te oluyorlar. PvP'de de bu ikisi iyi gidiyor, rogue pek yok bu ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 eskiden rog ne iyiydi be harbi rogdu, şimdi yok öyle eski roglar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 priest açtım ama 15 level flm daha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 warrior eğlenceli mi ya? ne bileyim oynamadım hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 pvp yi bilmem ama pvede sadow pri bok gibiydi ben bıraktığımda 6ay önce falan. ha top guildteysen ve full itemlıysan allah gibi dps yapiyor o ayrı, mid gearda diğer classlara göre sürnüyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 ahah eski günler geldi aklıma uzun süre oynamadığımdan mı ne baya eğleniyorum ^^ lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 en iyisi druid olcan aga hem tank hem heal hem ranged hem melee dps canın sıkıldıkca itemın varsa deişik deişik oyna lfg ye tank diye gir caster itemlarına rolla kasarkende kolay stealth var gizli gizli git bossu kes cık urasma aradaki trashi kesmekle felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Druid in 4 farklı role bürünmesi gerçekten eşsiz bir şey aslında. Ve stealth macare arayanlar için çok iyi. Bi de ben bg de en çok druidle heal yapmayı seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 3 tuş çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 hunter :) Raidlerde AFK takılabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 rog kasıyorum bakalım şuan 35 level falan daha. ilk altta warrior ya da druid olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 melee classlar timeless isle da sikinti cikartiyor, pet ve range iyidir. PVE de en iyi dps huntardda. Warrior herzamanki gibi gear dependant. Paladin tirt. Mage iyi, lock iyi. rogue da kotu degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 ya fakir gibi rogla pve yapacak değilim zaten :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 veririm parasını insanlara raid yaptırıp izleyip eğlenirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Rogla sıfırdan başlamak iyi. Bende bi 73 bir de 85 var Rogue, kasayım dedim, 3219141 tane skill var, değişenler, yeni talentla takılanlar vs vs. Sıfırdan açıcam bi tane... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 stealth class sadece büyük abdest bozmaya giderken ama ally keser aman mob öldürür stressine girdirmediğinden yeter bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 roguela ilvl yukseltmek icin cok ugrasacagin kesin. Weaponlar sadece raidden dusuyor ve dual wield oldugun icin baya bir aglayacaksin (ayni sey shield sword kombosu icin de gecerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Zaten LFR üzerine giremiyoruz, meşgale olur :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Glatheros said: roguela ilvl yukseltmek icin cok ugrasacagin kesin. Weaponlar sadece raidden dusuyor ve dual wield oldugun icin baya bir aglayacaksin (ayni sey shield sword kombosu icin de gecerli. olmadı pvp daggerları falan alırız. assassination gidiyorum şimdilik low level damage yüksek diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 DPS En Kolaydan Zora Hunter(Alayi) LFM Shadow Priest Disc Priest Resto Druid Feral Druid Assasination Rogue Enchament Shaman Unholy DK min 560 for HC Proc. http://www.mekanikwow.com/recruitment Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 http://fc09.deviantart.net/fs71/i/2010/107/c/6/Enchantment_by_meonlyred.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Rhom said: http://fc09.deviantart.net/fs71/i/2010/107/c/6/Enchantment_by_meonlyred.jpg Çok zor değil ancak kaptırırsan instance olaylarını kaçırabiliyorsun. Yani DBM takibi yapman gerek bir yandan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar