Pascha Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 tek database uzerinde 10 larca sunucu calısabilir, arada sunucular arası fiber baglantı yaparsın switchde ohh miss gayet mumkun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Certhas said: ben getgamesgo'dan aldım keyi hemen veriyorlar ve hesaba ekliyorsun. önceden gmg iyiydi ama euro ya geçti. Certhas tek bir key geldi early icin, bilgin varmi oyun cikinca tekrar bir key gönderekler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Arnis said: Certhas said: ben getgamesgo'dan aldım keyi hemen veriyorlar ve hesaba ekliyorsun. önceden gmg iyiydi ama euro ya geçti. Certhas tek bir key geldi early icin, bilgin varmi oyun cikinca tekrar bir key gönderekler mi? yok. tek bir key yetiyor hepsi icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 key isteyen varsa pm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 key arayanlar varsa http://www.bolumsonucanavari.com/action.aspx?mod=theelderscrollsonline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 AKK kotayı kullansamıki ? 3 gün için değermi bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 eğer olaki oyunu daha sonra satın alıp oynamayı düşünürsen en baştan indirmene gerek kalmayacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Patch'ten sonra yine 60gb yer sormasaydı iyiydi. Uğraş dur yer açmak için işin yoksa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 29.6 indiriyor, sonra ne kadar patch var ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 client patchli iniyordur belki. degilse sanirim 3-5 gb civari. masallah hergunde ufat tefek patch iniyor her actigimda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 sıfırdan çekmeye mi başladı?? 22gb çekmeye kasıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 forumdan bir arkadaş sağolsun söyledi clientı EU ya alınca dosya adının sonuna EU ekleyin sıfırdan çekmek gerekmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 hangi dosya ? ok buldum zenimax icindeki klasorun ismi The Elder Scrolls Online EU olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 açıldı oyun gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Kanuni said: hangi dosya ? ok buldum zenimax icindeki klasorun ismi The Elder Scrolls Online EU olacak su nasıl oluyo tam oalrak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 koşuuuuuuuuuuuuuuuun açılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 yaptım ben onu hala 22gb indiriyor garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 onu yapınca düzeliyor çekmene gerek yok baştan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 abi içerde bi The Elder Scrolls Onine bide The Elder Scrolls Onine EU diye klasör vardı zaten anlamadım ki ilkinin de sonuna EU ekledim birleştirttim dosyaları nafile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 çözüm bulana kadar 12gb'ı indi zaten heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Hadi iyice oynayip yorum yapin da askerden donunce ben de bakarim belki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 askerden bu saattte nsl msj yazıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 aha oldu yaw elder scrools folderını elduer scrools eu yaptım 45 mb indirdi durdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 elduer scrools eu tam olarak boyle mi yaptin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 aynen aga eludaru slrolsu eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar