reampage Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Suark said: single dan farklımı oyun? değilse betayı denicem beleş skyrim sen seversin bu oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Evet suark senin hosuna gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Niye aşağılıyorsunuz lan adamı =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 key gelmiş bugün ama cuma gününden pazara kadar falan diyor. iki gün için mi dl edicem betayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 15 dk için edicen abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 axedice keyiverem mi sana? oynıycan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 keyini asagilama abi naaptin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 ben seviyorum kendisini. açık, mert ve korkusuz bir arkadaşımız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 axedicein haklı olduğu konuda haksız olmak kadar vahim birşey olamaz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 :) forumun agasi o. seviyoz tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 gene ayni seyler olmasin lutfen ya anlasildi artik. 2-3 hafta onceki seyleri tekrarmi yazip okuyalim ya :( ne kinmis arkadas :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 axedicenin haklı olduğunu sanmak pahabiçilemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 reampage said: axedicein haklı olduğu konuda haksız olmak kadar vahim birşey olamaz ya. bu cok ince bir yazi. aslinda burada axe yerin dibine sokulmus.. ciddi iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 severım ulen tabi single la aynıysa, e skyrim güzel oyundu? neden kötülüyosunuz ki bu kadar? siz gidin gw2 oynayın lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 abi gw2 baya iyi şu anda, hatta en iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 yeni hallerine bakmadımda, eleştirdiğim zamanlar kötüydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 dreagloth said: abi gw2 baya iyi şu anda, hatta en iyi. 2 gun once gene indirdim bir turlu baglanamiyorum su oyuna. neden bilmiyorum tas gibi oyun her yonuyle ama bilemedim. kafayi yiycem neleri oynadim, su oyunun sonunu goremedim ki herseyiyle super, explore et, oraya cik, sunu gor, bunu gor onu kes animasyon ses gak guk. sinir oluyorum su konuya :( 32 yapabilmisim max... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Ya grafik, animasyon vs herkese hitap etmeyebilir, biraz kaos da var zaten, ne yaptığını anlamamak gibi durumlar olabiliryor. Benim en iyi dememin sebebi adamlar b2p oyun yaptı, shop da sadece cosmetic var, istersen refund alıyorsun ama sürekli content var. Desteği süper, mail atıyorum, 30 dk geçmeden çözülüyor. Yapılacak dünya iş var, achivement lar işe yarıyor vsvsvs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 ben herseyini sevdim ama tutunamiyorum nedense. skill sistemi sanirim beni biraz itiyor. 5 tane skill onlarda silahla beraber onceden tanimlanmis zaten. belki bu olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Your Beta Key PDWRYLFF59C4YYKC45R9 alin bakalim, bir key daha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 gw2 güzel oyunda, arkadaşlarla giremedik filan, bir de adam ganklenmiyor pek paso mass pvp, eso da daha bi ganke müsait ortam var, gw2 böyle ordular savaşı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 30 kişi 2 kişi yakalayıp kesemeyince mi zevksiz geldi oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 1 kişi 2 kişiyi yakalayıp kesmeyince zevksiz geldi, swtorda illum da bile yapabildiğim ganki, gw2 de yapamadım, hep ordular çıktı karşıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Kanuni said: bu cok ince bir yazi. aslinda burada axe yerin dibine sokulmus.. Teşekkürler yüzbaşım http://evansheline.com/wp-content/uploads/2010/12/captain-obvious.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 off bilseydim silmezdim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar