Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elder Scrolls Online #2 Beta Açıldı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Templar PvP Video

Hem Templar class (melee ağırlıklı) hem ESO PvP için fikir edinebileceğiniz güzel bir video...

ilk 5 dk Solo PvP 5.15'den itibaren Mass PvP izleyin mutlaka

(eleman addon'da kurmuş hem dmg ve healleri görebiliyor, hemde Enemy - Self HP barlar vs var karakterin hemen altında güzel olmuş)

[video]https://www.youtube.com/watch?v=TO08U90WH4w?feature=oembed" width="459">

Bu arada eskiden videolar forum içi izlenebiliyordu daha iyiydi, broadbandı etkilemeyen birşeyi neden kaldırdınız?
Mesaj tarihi:
Cyrodiil Solo PvP videoları youtube'ta gezmeye başlamış bile,

NightBlade;

NB

Dragonknight;

DK

Add-on'lar da yavaş yavaş türemeye başlamış.Vurulan damagelar da rahatlıkla görülebiliyor. Cyrodiilde aranılan Solo-duo-grup-zerg-kale savaşları vb. şeyleri rahatlıkla bulabiliyorsun.
Mesaj tarihi:

eywll iyi oldu bu scroll ederken video gözden kaçabiliyor... Böyle daha iyi kaldırırız "s" i ;)

Neyse nasıl Templar ve mass PvP bu arada izlemişsindir videoyu

Mina'nın Nightblade ve DK videolarınıda ekleyelim aynı şekilde

Mesaj tarihi:
Videoların güzel tarafı "oyunun range" üzerine kurulu olduğu gibi saçma fikirlere sahip olan arkadaşlara güzel birer örnek olması...
Karakterler genel olarak melee ağırlıklı ve gayet etkinler
Mesaj tarihi:
valla pvp bana cok zor geliyor. su adama beni 50 kere savassak ellisinde yener. hic sansim yok yani. daha dogrusu buradaki cogu pvp elemani ezer gecer.

ben kicimi cevirene yerim baltayi kafama. izlerken bile allak bullak oldum serilikten.

anca bizimkiler alacak beni aralarina onlarla beraber onde yem vs, benim isim o.
Mesaj tarihi:
vay videodakiler cok guzelmis.

soru :

hidden iken her class gorunmezmi oluyor. eger oyleyse nefismis olay.

yani bu adamlar videonun basinda sessiz sessiz sinsi sinsi gidiyorlar kimsemi gormuyor malliklarindan yoksa hidden gittikleri icin gorunmuyorlarmi.
Mesaj tarihi:
pek bişey anlaşılmıyo ya ondan ama crafting çok güzel olucak gibi geliyor bana. özellikle pvp için saçmasalak pvp itemlarının olmaması çok güzel bişey.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...