Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elder Scrolls Online #2 Beta Açıldı

Certhas

Öne çıkan mesajlar

genel konuşuyorum ama üstüne alınman normal tabi bıngıldak her saat başı bir mesajın var şu oyunu kötüleyen :)

cidden genel konuşuyorum eso ile de alakalı değil, swtor da da aynı şey oldu, bir süre sonra oyunu oynayan insanlar konuya bakmamaya başlıyorlar, çünkü bakınca insanın canı sıkılıyor

şu söylediğim olayın yaşanmadığı oyun yok zaten de, bir yerde hep birlikte dur desek bari, saçma çünkü
Sosyal ağlarda paylaş

Bingildak, beğenmemeni anlıyorum da her yazılan mesajın arkasına WOT atma gibi bir durumun içine girmişsin. Beğenmeyen tonla insan var forumda, pozitif bakan birisi bile %100 süper bir oyun olmuş demiyor ama kimse WOT döşeme ihtiyacı hissetmiyor şurda senden başka. Foruma bakıyorum. Bir X e ait mesaj bir sen bir Y ye ait mesaj bir sen.

Postmu kasıyon derdin nedir anlamıyorum. Oyunu bıraktık kaç sayfadır seni konuşuyoruz, seni dinliyoruz :)

Benim merak ettiğim bir sürü ayrıntı var ama hiçbirini soramıyorum öğrenemiyorum. Tamam arkadaşım sevmedin oyunu, kötü anladık sakin ol.
Sosyal ağlarda paylaş

seven adam ölümüne savunsun, sevmeyen adam da ölümüne kötülesin. forum sitesi burası, gamespot falan değil, burda yazdıklarından dolayı kavga etmeye ne gerek var. karar vermek de okuyan insana kalsın siz niye kendinize görev edindiniz ki illa her oyun gerektiği kadar eleştirilcek veya övülecek diye şart mı var. 1 cm geçerse kaos mu olcak

ha beni niye ilgilendirdi bu bu kadar, 2 bitlik dramalol wot'lar yüzünden oyun hakkında bilgi alınmıyor. hepinizin oyun zevki fevkalade sıkmayın böyle şeylerle canınızı :)
Sosyal ağlarda paylaş

jonq said:

Bingildak, beğenmemeni anlıyorum da her yazılan mesajın arkasına WOT atma gibi bir durumun içine girmişsin. Beğenmeyen tonla insan var forumda, pozitif bakan birisi bile %100 süper bir oyun olmuş demiyor ama kimse WOT döşeme ihtiyacı hissetmiyor şurda senden başka. Foruma bakıyorum. Bir X e ait mesaj bir sen bir Y ye ait mesaj bir sen.

Postmu kasıyon derdin nedir anlamıyorum. Oyunu bıraktık kaç sayfadır seni konuşuyoruz, seni dinliyoruz :)

Benim merak ettiğim bir sürü ayrıntı var ama hiçbirini soramıyorum öğrenemiyorum. Tamam arkadaşım sevmedin oyunu, kötü anladık sakin ol.

http://galeri8.uludagsozluk.com/494/kafan-cok-guzelmis-canim-gule-gule-kullan_530020_m.jpg

beni konuşuyorsan, sorunun nerede olduğunu fark etmişsin demektir. kullanıcıları eleştirene kadar sormak istediğin merak ettiğin şeyleri sorsaydın belki kişisel dialoglara girmek yerine olması gerektiği gibi (benimde yapmaya çalıştığım gibi) konu ile ilgili konuşmuş olurdun.

ben son derece sakinim, wotları da gereksinim veya ne bileyim sinirden falan yazmıyorum. herkes bilir zaten değerlendirme yazarken veya üzerine konuşurken böyle yazıyorum bunun bir gereksinim olduğunu düşünmek veya altında başka sebepler aramak
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Bizim sevdiğimiz oyunlara eleştiri gelmesin, zevksizliğimiz yüzümüze vurulunca canımız sıkılıyor ='(

Adı üzerinde beğenmek...

Bir başkasının beğendiği bir şeyi beğenmediği için onu "zevksizlikle" suçlamak, kibirden başka bir şey değildir.

"Sanatın içine tüküreyim" diyen siyasetçiler geliyor aklıma.
Sosyal ağlarda paylaş

Seksek oynamaya daha alışamadım ya performansım iyi değil. Ama vücut bi alışsın sekseğe eminim performansım da artacaktır ;)

Exodous said:

Bir başkasının beğendiği bir şeyi beğenmediği için onu "zevksizlikle" suçlamak, kibirden başka bir şey değildir.

Kibirden sanki kötü bişey gibi bahsetmişsin.

ESO'nun sanat seviyesi de belli

http://www.youtube.com/watch?v=13f5oRClZPk

Sosyal ağlarda paylaş

ya tartışmak zevkli oyun çıkmadan, oyun hakkında gelişmeleri , videoları vs. hype yaratmak da zevkli de

oyun çıkıp belli bi süre oynanmadığı sürece oyunu illa öldürmeye çalışmak bu kadar net bi şekilde oyunun başarısız olacağını konuşmak çok gereksiz efor ya.

birbirinizi üzmeye değmez, öpün sevin birbirinizi.
Sosyal ağlarda paylaş

RRa said:

Oyunu sevmeyen ve oynamak istemeyenlerin elbet vardır bir haklı nedeni. Her gün yeni bir neden mi buluyorsunuz nedir?

Yok canım ne gerek var yeni nedenlere, aynı nedenleri 3500 mesaj boyunca ara ara yaz... Nasılsa adminin teki çıkıpta "yaw bilader sen bunu zaten yazmadın mı? Sürekli aynı geyiği yaparak spam noktasına taşıyorsun durumu" demiyor demiyecekte... Her seferinde bir başkasıyla aynı şeyleri tartış... Post sayın yükselsin adın geçsin arada etc. bla bla

Bunlara ne hater ne funboy denir... Tipik troll
Sosyal ağlarda paylaş

Zeka seviyeniz gayet yerinde düşürmenin manası yok saçma saçma yorumlarla, varsa adam gibi karşı savınız söyleyin, her yazdığınız biz beğendik bilea den öteye geçmeyecekse, ama adam gelip hep aynı şeyleri yazıyor demeyin.

Bölüm moderasyonu hakkında da zerre fikriniz yoksa, bir zahmet susun. 5 bölümüm var benim, adam gibi fikrini savununlara hiç bir zaman sus sen demedim, diyemem de, kimse diyemez.
Sosyal ağlarda paylaş

dreagloth şimdi adam gelip oyunda şu eksiği gördüm, bu politika yanlış yada şunu taklit etmişler derse anlarım, kendince haklıdır elbet ve düşüncesini paylaşıp en azından bilgi sahibi olmayanları "hata olarak" düşünüyorsa durumu eğer hata yapmasınlar diye uyaracak...

Ama CE alanlar keriz, enayi gibi taglarla süslediler ses çıkartmadınız

Ne yazsak altına aynı cümleleri "kelimelerin yerlerini değiştirerek" yazdı ses çıkartmadınız

Yeni birşey yazmayacaksan yazma bilader... Forum kurallarının titizlikle vurgulanıp uygulandığı wildstar topiği gibi bu topiğede sahip çık, 9. madde gayet açık bilader, gerçekten yeni birşey yazmayacaksan eski mesajını güncelle de"rsin" belki diye umuyoruz

Belki "bi zerre" fikrimiz vardır moderasyon hakkında da biz kimseye işini öğretmiyoruz, ne haddimize... eksik neyse onu vurgulamaya çalışıyoruz sadece
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada daha önce paylaşıldımı bilmiyorum gözden kaçırmış olabilirim ama ESOHEAD gayet başarılı bir site oyunla ilgilenenler için... Hatta addon support çalışmaları başlamış bile...

ESOHEAD

Aynı zamanda skill calculator falanda çok başarılı

Beta'da Templar ve Nightblade deneyimleme şansımız olmuştu, yanısıra diğer oyuncuları gözlemleme ve onlardan buildleri konusunda bilgi alma fırsatı yakalamıştık... Bu süreçte oyunda bazı değişiklikler yapıldığı bilgisi aldık (closed beta oyuncularından)

Bu değişikliklerin en önemlisi class skilllerinin ve weapon skillerinin farklı pooldan beslenmesi... Yani class'ınız ne olursa olsun class skilleri magicka pool, weapon skilleri stamina pool kullanacak gibi bir noktadayız...

Bu bilgi eğer doğruysa (önümüzdeki betada test etme fırsatımız olacak) yaptığımız buildleri tekrar elden geçirmemiz gerekecek gibi görünüyor

ulen amma güncelledim bea :)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...