RRa Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 genel konuşuyorum ama üstüne alınman normal tabi bıngıldak her saat başı bir mesajın var şu oyunu kötüleyen :) cidden genel konuşuyorum eso ile de alakalı değil, swtor da da aynı şey oldu, bir süre sonra oyunu oynayan insanlar konuya bakmamaya başlıyorlar, çünkü bakınca insanın canı sıkılıyor şu söylediğim olayın yaşanmadığı oyun yok zaten de, bir yerde hep birlikte dur desek bari, saçma çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Bizim sevdiğimiz oyunlara eleştiri gelmesin, zevksizliğimiz yüzümüze vurulunca canımız sıkılıyor ='( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Bingildak, beğenmemeni anlıyorum da her yazılan mesajın arkasına WOT atma gibi bir durumun içine girmişsin. Beğenmeyen tonla insan var forumda, pozitif bakan birisi bile %100 süper bir oyun olmuş demiyor ama kimse WOT döşeme ihtiyacı hissetmiyor şurda senden başka. Foruma bakıyorum. Bir X e ait mesaj bir sen bir Y ye ait mesaj bir sen. Postmu kasıyon derdin nedir anlamıyorum. Oyunu bıraktık kaç sayfadır seni konuşuyoruz, seni dinliyoruz :) Benim merak ettiğim bir sürü ayrıntı var ama hiçbirini soramıyorum öğrenemiyorum. Tamam arkadaşım sevmedin oyunu, kötü anladık sakin ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Evet hepimiz ŞirinStar'a geçelim,Vanilla WoW 2.sezonu izliyelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 seven adam ölümüne savunsun, sevmeyen adam da ölümüne kötülesin. forum sitesi burası, gamespot falan değil, burda yazdıklarından dolayı kavga etmeye ne gerek var. karar vermek de okuyan insana kalsın siz niye kendinize görev edindiniz ki illa her oyun gerektiği kadar eleştirilcek veya övülecek diye şart mı var. 1 cm geçerse kaos mu olcak ha beni niye ilgilendirdi bu bu kadar, 2 bitlik dramalol wot'lar yüzünden oyun hakkında bilgi alınmıyor. hepinizin oyun zevki fevkalade sıkmayın böyle şeylerle canınızı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 jonq said: Bingildak, beğenmemeni anlıyorum da her yazılan mesajın arkasına WOT atma gibi bir durumun içine girmişsin. Beğenmeyen tonla insan var forumda, pozitif bakan birisi bile %100 süper bir oyun olmuş demiyor ama kimse WOT döşeme ihtiyacı hissetmiyor şurda senden başka. Foruma bakıyorum. Bir X e ait mesaj bir sen bir Y ye ait mesaj bir sen. Postmu kasıyon derdin nedir anlamıyorum. Oyunu bıraktık kaç sayfadır seni konuşuyoruz, seni dinliyoruz :) Benim merak ettiğim bir sürü ayrıntı var ama hiçbirini soramıyorum öğrenemiyorum. Tamam arkadaşım sevmedin oyunu, kötü anladık sakin ol. http://galeri8.uludagsozluk.com/494/kafan-cok-guzelmis-canim-gule-gule-kullan_530020_m.jpg beni konuşuyorsan, sorunun nerede olduğunu fark etmişsin demektir. kullanıcıları eleştirene kadar sormak istediğin merak ettiğin şeyleri sorsaydın belki kişisel dialoglara girmek yerine olması gerektiği gibi (benimde yapmaya çalıştığım gibi) konu ile ilgili konuşmuş olurdun. ben son derece sakinim, wotları da gereksinim veya ne bileyim sinirden falan yazmıyorum. herkes bilir zaten değerlendirme yazarken veya üzerine konuşurken böyle yazıyorum bunun bir gereksinim olduğunu düşünmek veya altında başka sebepler aramak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 axedice, okey dışında bir online oyun oynuyormusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 axedice said: Bizim sevdiğimiz oyunlara eleştiri gelmesin, zevksizliğimiz yüzümüze vurulunca canımız sıkılıyor ='( Adı üzerinde beğenmek... Bir başkasının beğendiği bir şeyi beğenmediği için onu "zevksizlikle" suçlamak, kibirden başka bir şey değildir. "Sanatın içine tüküreyim" diyen siyasetçiler geliyor aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 pm attı, tavla da oynuyormuş, bazen de mahalledeki kız çocukları ile sek sek oynuyormuş, o da online a girer dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Seksek oynamaya daha alışamadım ya performansım iyi değil. Ama vücut bi alışsın sekseğe eminim performansım da artacaktır ;) Exodous said: Bir başkasının beğendiği bir şeyi beğenmediği için onu "zevksizlikle" suçlamak, kibirden başka bir şey değildir. Kibirden sanki kötü bişey gibi bahsetmişsin. ESO'nun sanat seviyesi de belli http://www.youtube.com/watch?v=13f5oRClZPk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 adam sanat düşmanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 gene ne oldu ? okuyamadim cok uzun her sey. bingildak vs all mu gene ? adam boss, main mob da axedice gibi gorunuyor. :) gene oyun kotu oynayanlar zevksiz, oyunu begenenlerde bizde biliyoruz kotu motu ama keyif bizim modundamiyiz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Birşey olduğu yok her MMO da olan klasik şeyler. Birileri birşeyler öğrenmeye çalışır, birileri WOT döşer durur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 ya tartışmak zevkli oyun çıkmadan, oyun hakkında gelişmeleri , videoları vs. hype yaratmak da zevkli de oyun çıkıp belli bi süre oynanmadığı sürece oyunu illa öldürmeye çalışmak bu kadar net bi şekilde oyunun başarısız olacağını konuşmak çok gereksiz efor ya. birbirinizi üzmeye değmez, öpün sevin birbirinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 jonq said: Birşey olduğu yok her MMO da olan klasik şeyler. Birileri birşeyler öğrenmeye çalışır, birileri WOT döşer durur. :) Gul gec, genclerin enerjisi bol. Paticik biteli cok oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lightNdark Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 RRa said: Oyunu sevmeyen ve oynamak istemeyenlerin elbet vardır bir haklı nedeni. Her gün yeni bir neden mi buluyorsunuz nedir? Yok canım ne gerek var yeni nedenlere, aynı nedenleri 3500 mesaj boyunca ara ara yaz... Nasılsa adminin teki çıkıpta "yaw bilader sen bunu zaten yazmadın mı? Sürekli aynı geyiği yaparak spam noktasına taşıyorsun durumu" demiyor demiyecekte... Her seferinde bir başkasıyla aynı şeyleri tartış... Post sayın yükselsin adın geçsin arada etc. bla bla Bunlara ne hater ne funboy denir... Tipik troll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 modere edilmesi icin modun oyunu begenmesi gerekir. kural boyle. begenmedi ise nanay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Zeka seviyeniz gayet yerinde düşürmenin manası yok saçma saçma yorumlarla, varsa adam gibi karşı savınız söyleyin, her yazdığınız biz beğendik bilea den öteye geçmeyecekse, ama adam gelip hep aynı şeyleri yazıyor demeyin. Bölüm moderasyonu hakkında da zerre fikriniz yoksa, bir zahmet susun. 5 bölümüm var benim, adam gibi fikrini savununlara hiç bir zaman sus sen demedim, diyemem de, kimse diyemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 diyorsun yaziyorsun ama tutmuyor be abi.. neyse bana dusmez sonucta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 tutmayan nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 ben bir oyun için kimsenin kalbini kırmıyorum artık. belki bi kermit ile axedice o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 onlara atış serbest zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 axe bodye basladigindan beri sinirlenmiyorum bende. onceden cok abarti kinci irkciydida (konsol - pc - vs vs) simdi rahatim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lightNdark Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 dreagloth şimdi adam gelip oyunda şu eksiği gördüm, bu politika yanlış yada şunu taklit etmişler derse anlarım, kendince haklıdır elbet ve düşüncesini paylaşıp en azından bilgi sahibi olmayanları "hata olarak" düşünüyorsa durumu eğer hata yapmasınlar diye uyaracak... Ama CE alanlar keriz, enayi gibi taglarla süslediler ses çıkartmadınız Ne yazsak altına aynı cümleleri "kelimelerin yerlerini değiştirerek" yazdı ses çıkartmadınız Yeni birşey yazmayacaksan yazma bilader... Forum kurallarının titizlikle vurgulanıp uygulandığı wildstar topiği gibi bu topiğede sahip çık, 9. madde gayet açık bilader, gerçekten yeni birşey yazmayacaksan eski mesajını güncelle de"rsin" belki diye umuyoruz Belki "bi zerre" fikrimiz vardır moderasyon hakkında da biz kimseye işini öğretmiyoruz, ne haddimize... eksik neyse onu vurgulamaya çalışıyoruz sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lightNdark Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Bu arada daha önce paylaşıldımı bilmiyorum gözden kaçırmış olabilirim ama ESOHEAD gayet başarılı bir site oyunla ilgilenenler için... Hatta addon support çalışmaları başlamış bile... ESOHEAD Aynı zamanda skill calculator falanda çok başarılı Beta'da Templar ve Nightblade deneyimleme şansımız olmuştu, yanısıra diğer oyuncuları gözlemleme ve onlardan buildleri konusunda bilgi alma fırsatı yakalamıştık... Bu süreçte oyunda bazı değişiklikler yapıldığı bilgisi aldık (closed beta oyuncularından) Bu değişikliklerin en önemlisi class skilllerinin ve weapon skillerinin farklı pooldan beslenmesi... Yani class'ınız ne olursa olsun class skilleri magicka pool, weapon skilleri stamina pool kullanacak gibi bir noktadayız... Bu bilgi eğer doğruysa (önümüzdeki betada test etme fırsatımız olacak) yaptığımız buildleri tekrar elden geçirmemiz gerekecek gibi görünüyor ulen amma güncelledim bea :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar