Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elder Scrolls Online #2 Beta Açıldı

Certhas

Öne çıkan mesajlar

Wow yine expansion bekleme dönemine giriyor. Adamlar şunu bir türlü ayarlayamadı, yine son content ile expansion arasına 1 sene girecek herhalde.

Biz yine değişik mmo larda gezeceğiz =D bunuda bir deneyeyim diyorum tanıdık varsa alalım oynayalım en azından bir kaç ay değişiklik olur mis :)
Sosyal ağlarda paylaş

Kanuni said:

random riftvari-warhammervari-gw2 vari public event.

Ben bunu oyunda bir arkadaşla deneyimleme şansı buldum. Yalan olmasın rifti toplasam bir arkadaşın accounttan 1-2 saat oynamıştım orda böyle PvE yapmayı eğlenceli hale getirme gibi bir maksadı vardı sankim, yani çok özel bir olay değil de PvE genel öyleydi? Mantık aynı ama gökyüzü yarılsın ordan bi şey insin..

Gw 2'deki eventlere baya benziyor ama Gw 2'deki eventlerin dünyada etkisi çok ama çok daha fazlaydı. O centaur eventleri neydi öyle 4-5 tane follow-up event devam ediyordu o yönden iyidi.

Eso'daki bu dark anchor olayında gw 2'deki kadar bir dünyaya etki etme göremedim ben ama çok daha havalı geldi bana. Efektler çok iyidi. Elemanların yanarak inmeleri falan. Trailerdaki gibi "bu ne la şimdi" durumu yaşadık arkadaşla(bkz. far görmüş böcek) Bir de bir kaç kez yaptık event'i gelen moblar farklıydı her tekrarda, daedric bilmem neler de geldi, başka başka şeyler de. Genel olarak orda olmak zevkliydi ama doğru düzgün bi reward yoktu ona gıcık oldum.
Sosyal ağlarda paylaş

GokTuRK said:

Mighty_THoR said:

tam bir grup malis atsana ergeniyle onlar bebek beziyle dolaşırken raid tanklayan adamların kuşak çatışması olmuş.

çok iyiymiş bu da oyunu beğenmeyenler mi ergen onu anlamadım.

Oyunu beğenmeyenler değil, beğenmek ya da beğenmemek hakkı saklıdır herkes için... Ama beğenenleri anlamayan ya da anlamak istemeyen, bir de üstüne saçmalayıp üslup yoksunluğuyla (geriye doğru bakarsan anlarsın kim olduklarını) kendilerini belli edenler malum zaten... Mighty'nin gözünden kaçmamış lol
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Ve yılların mightysi voice over mmocusu olur =(

Biz de yaşlanınca böyle olacak mıyız lan? Hani kanuni gibi "kaslı" olmayacağımdan eminim de, mighty tam fall from grace olmuş

valla oyunu 15 dakika oynadım oynamadım, dediğim gibi maksat muhabbet olsun. Bana ben beğenmedim ozaman sende beğenme düşüncesi abes geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Sparkcaster said:

bundan sonra hiçbir mmoyu eleştiremeyeceğinin farkında mısın mighty

mmoyu yerden yere vur oynayan oynasın oynamayan oynamasın. Benim SWTOR açıklandığı saat içinde atılmış postum var bu oyun patlar hemde şu sebeplerden patlar diye hatta o konunun 89. sayfasında duruyor.Millet hadi len dedi sonra 189. sayfada ise o sebeplerle patlamasının tartışması var.

hater olmanın da bir raconu var uyalım lütfen.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...