JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Bas deskenti bassana olum deskenti tamam şimdi malis at malis at malissssssssssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Ve yılların mightysi voice over mmocusu olur =( Biz de yaşlanınca böyle olacak mıyız lan? Hani kanuni gibi "kaslı" olmayacağımdan eminim de, mighty tam fall from grace olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Mighty_THoR said: tam bir grup malis atsana ergeniyle onlar bebek beziyle dolaşırken raid tanklayan adamların kuşak çatışması olmuş. çok iyiymiş bu da oyunu beğenmeyenler mi ergen onu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Wow yine expansion bekleme dönemine giriyor. Adamlar şunu bir türlü ayarlayamadı, yine son content ile expansion arasına 1 sene girecek herhalde. Biz yine değişik mmo larda gezeceğiz =D bunuda bir deneyeyim diyorum tanıdık varsa alalım oynayalım en azından bir kaç ay değişiklik olur mis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Adamlar akıllı davranıyor işte :p Herkes piyasadaki tüm oyunları deneyip, WoW'da aradığını bulamayınca, yeni expac heyecanı ile $$$ basıp alıyor yeni ekpaketi, bir de minimum 1 aylık subs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrescentEU Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Kanuni said: random riftvari-warhammervari-gw2 vari public event. Ben bunu oyunda bir arkadaşla deneyimleme şansı buldum. Yalan olmasın rifti toplasam bir arkadaşın accounttan 1-2 saat oynamıştım orda böyle PvE yapmayı eğlenceli hale getirme gibi bir maksadı vardı sankim, yani çok özel bir olay değil de PvE genel öyleydi? Mantık aynı ama gökyüzü yarılsın ordan bi şey insin.. Gw 2'deki eventlere baya benziyor ama Gw 2'deki eventlerin dünyada etkisi çok ama çok daha fazlaydı. O centaur eventleri neydi öyle 4-5 tane follow-up event devam ediyordu o yönden iyidi. Eso'daki bu dark anchor olayında gw 2'deki kadar bir dünyaya etki etme göremedim ben ama çok daha havalı geldi bana. Efektler çok iyidi. Elemanların yanarak inmeleri falan. Trailerdaki gibi "bu ne la şimdi" durumu yaşadık arkadaşla(bkz. far görmüş böcek) Bir de bir kaç kez yaptık event'i gelen moblar farklıydı her tekrarda, daedric bilmem neler de geldi, başka başka şeyler de. Genel olarak orda olmak zevkliydi ama doğru düzgün bi reward yoktu ona gıcık oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Rift de 4 farklı Rift açılır. 1.PvE Normal Rift 2.PvE Raid Rift 3.PvE Invasion 4.PvP Rift sen muhtemelen sadece normal bir rift görmüşsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrescentEU Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Gökyüzü yarılıp içeri birileri gelmesi olayı oyunun adı rift olunca bambaşka oluyormuş demek ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 öyle. bu eventlerle neredeyse raid content item seviyesinde reward alabileceğin tek oyundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lightNdark Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 GokTuRK said: Mighty_THoR said: tam bir grup malis atsana ergeniyle onlar bebek beziyle dolaşırken raid tanklayan adamların kuşak çatışması olmuş. çok iyiymiş bu da oyunu beğenmeyenler mi ergen onu anlamadım. Oyunu beğenmeyenler değil, beğenmek ya da beğenmemek hakkı saklıdır herkes için... Ama beğenenleri anlamayan ya da anlamak istemeyen, bir de üstüne saçmalayıp üslup yoksunluğuyla (geriye doğru bakarsan anlarsın kim olduklarını) kendilerini belli edenler malum zaten... Mighty'nin gözünden kaçmamış lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 axedice said: Ve yılların mightysi voice over mmocusu olur =( Biz de yaşlanınca böyle olacak mıyız lan? Hani kanuni gibi "kaslı" olmayacağımdan eminim de, mighty tam fall from grace olmuş valla oyunu 15 dakika oynadım oynamadım, dediğim gibi maksat muhabbet olsun. Bana ben beğenmedim ozaman sende beğenme düşüncesi abes geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 uslup anlamındaki ya da ayrı yazılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 bundan sonra hiçbir mmoyu eleştiremeyeceğinin farkında mısın mighty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lightNdark Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 zikko "akademik çevrelere" rezil olmaktan kurtardın ya beni çok sağol lol Sende "uslup" değil "üslup" olarak düzeltte akademik çevreler ayıplamasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 bold'la yazdığın ya da'yı da ayır sonra gel teşekkür et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lightNdark Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Zikko said: bold'la yazdığın ya da'yı da ayır sonra gel teşekkür et Önce "bold" özel değildir üstten ayırma, edebiyat öğretmeden önce öğrenmende fayda var... yanısıra "üslup" öğrenmeye çalış, sonra ilerde bir gün belki sen "de" teşekkür edersin... Al sana ergen Göktürk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 tamam sinirlenme hemen, bize niye bu oyunu bu kadar çok sevdin onu anlat, biz de sevelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Abi kavganız şeye benziyor. Türkçe bilmeyen iki kişinin "Doğru Türkçe nasıl yazılır" konusunda tartışmasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lightNdark Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Exodous said: Abi kavganız şeye benziyor. Türkçe bilmeyen iki kişinin "Doğru Türkçe nasıl yazılır" konusunda tartışmasına. yok ya bir şey anlatmaya çalışıyoruz insanlara ama insanlar da eki de eki derdinde... geyik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lightNdark Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Zikko said: tamam sinirlenme hemen, bize niye bu oyunu bu kadar çok sevdin onu anlat, biz de sevelim. Anlatmaya çalışmıştık forumun bir köşesinde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 http://forum.paticik.com/read.php?42,4069254#msg-4069254 Kurallara uysanıza arkadaşlar?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrescentEU Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Ne yalan söyliyim şu yukardakini çok pis alıntılayasım geldi de daha önce bi tane edit atmışlar çaktırmadan post'uma ondan çok şey etmiyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Sparkcaster said: bundan sonra hiçbir mmoyu eleştiremeyeceğinin farkında mısın mighty mmoyu yerden yere vur oynayan oynasın oynamayan oynamasın. Benim SWTOR açıklandığı saat içinde atılmış postum var bu oyun patlar hemde şu sebeplerden patlar diye hatta o konunun 89. sayfasında duruyor.Millet hadi len dedi sonra 189. sayfada ise o sebeplerle patlamasının tartışması var. hater olmanın da bir raconu var uyalım lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lightNdark Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 yaw ayrıca beğenirsin patlar, beğenmezsin patlar, patlar dersin patlar hatta susarsın patlar... genelde patlar yani Sen hangi oyun tutar dedin de tuttu ondan bahset asdasasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 @miytime sonra 5 ay swtor oyna bizle :) nasil is abi bu sanal ortam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar