aquila Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 indir indir bitiremedi 3 gundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 nasil giriyoruz betaya cok mu gec kadik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akegata Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Curse' den key alabilirsin. Bitmemiştir sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Ben 1-2 saat önce başladım indirmeye, TTNET'in 8mbit ile iniyor daha %6'da. Okuyup üflüyorum artık inerken :) Eski evdeki Superonline fiberi özledim valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Daggerfall'da Redguard açarım Certhas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 benim yuzde geri gidiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 2 gün için kotamı çöpe attım gibi hissediyorum. zaten ie alanlara yardırıyor oyun normal alıp oynanmaz. aylık para hiç verilmez. gider dayz alır alpha oynarım daha iyi hııaaammmınaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Oyunda pvp namına ne var diye baktım, gw2nin aynısıymış. Conquest mode'a pvp diyor zavallılar. a.k.a oyunumuzda pvp bulunamaktadır. yazmışlar özetle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Bir de gerçekten oyunu aylık paralı halde satacak olmaları büyük cesaret ya bu devirde, bakalım kaç ay ayakta kalabilecekler bu basitlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 bu devired pvp hayvanat bahcesi gibi, kafese sokup yaptiriyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 aga key isteyen varsa vereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 not enough space bug'ı sağolsun daha oyunun inmesi bitmeden akk devreye girdi. harbi batırmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 21 gb'a yakın inecek diyordu başta, yaklaşık 10 gb kadarı indi, %13'te daha. Nasıl iş anlamadım. Bir sorun olmadan hallolsa bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 30dan fazla inecek galiba toplamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Okuyup üflüyom artık o kadar kişini başına gelenlerden sonra :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Half_Cow said: 21 gb'a yakın inecek diyordu başta, yaklaşık 10 gb kadarı indi, %13'te daha. Nasıl iş anlamadım. Bir sorun olmadan hallolsa bari. 30gb indi, %27 diyor. artmazsa korkma. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 8682MB remaining diyor ama bir yandan da %18'i indi gösteriyor. Çok ilginç. Akşama Morrowind'i gezebilirsem iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 4kusur gb inmiş %24 diyor bende.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 toplamda 32gb inmiş oldu, kurması da hala devam ediyor 10dk'dir. haydaaa, 5gb daha indiriyor şimdi. bütün tamriel'i gezdirecekler sanki betada meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 100 gb kotayı bitirmemiş olsam iyiydi ilk 4 günde sdf, 350k ile 10gb kaldı patlamadan biterde kurarsam nord açıcam, classa daha tam karar vermedim skilleri bi görmek gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 ben de nord açacağım fakat dediğim gibi 5gb daha var, onunla da bitecek mi gene emin değilim. açık bırakayım makineyi bari. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Kotanın yarısını yedi umarım değer yoksa sana laflar hazırladım Bethesda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 bitti mi yaa aldım code ama kaydetmiyor key'i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 amma kotalı fakir varmış ya pati'de... konuda ki mesajların %80'i ''ay kotam bitti.'' ''oy bu ay nasıl geçicek.'' o kotaya 55 lira vereceğinize 2 paket sigara içmeyin 80tl verin akksiz kullanın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Var mı ki uydunda dışında akk olmayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar