Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elder Scrolls Online #2 Beta Açıldı

Certhas

Öne çıkan mesajlar

Sparkcaster said:

teso da pay to win bu arada. ucuza erkenden at, her factiona girebilen ırk vs.

ya pay 2 win ne demek bilmiosun (seni tanırım gayet bilgilisindir) yada biliosun da oyuna nereden mok atarım diye bakıosun...

(Bilmeyenlere) Pay 2 win: Oyunu ücretsiz sunan (free 2 play) ama oyun içinde diğer oyunculara karşı avantaj sağlama anlamında etkisi olabilecek (yüksek hızlı binek, major statları olan armor ve weapon, 2 X experience gibi) hede hodoleri satan oyun modelleri...

Oyunda verdiği beyaz eşşek için pay 2 win dediniz ya oha yani. Rift'de verilen kaplumbağa'ya biniyordunuz ya bilader nooldu?

Oyunda isimler görünmüo mok gibi, yada oyunda şu işime gelmedi bu kötü yapılmış falan de anlarım sonuçta her oyuncu her tür oyunu sevmek zorunda değil ama pay 2 win diye sallayıp bilmeyenleri de germeyin bari

+Oyunu sevmedim diyip çıkmak varken troll olsun torba dolsun modeli hala yazıp çizen ahaliyi es geçiyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

Abi biz bütün bu karşılaştırmaları inan bana ilk sen yaptın diye söylüyoruz. Ayrıca
prinf "Insert Key word";
scanf %d amaan kaldım ben bu C'den kısacası her yerde böyle, pazarların karşılaştırılması yok orda.

Oyun için currency'i real parayla alabiliyorsun diyorum. Gw2'deki en büyük gold seller Anet diyorum, sen aradaki exchangeleri sanki büyük hamallıkmış gibi buraya yazıyorsun zor gözüksün diye. Bence esas o enteresan.

Ama sıkıntı şu; yazmıyorken, ben yazmadığım için anlaşamıyorduk da, yazınca keşke hiç yazmasaydım dedim. Zaten idea clash'ten ne zaman hayır geldi insan oğluna. Demokrasiye olan inancımı kaybetmem yaklaşık 5 sayfa sürdü.

Bir yerlerde kanuni pes etmiş ben etmiyorum, benim gibi burayı takip edip sinir olanlar vardı onlar için de yazdım, bundan sonra okuyan olursa diye yazdım. Hiç bir insan evladı çıkıp bir kelime yazmamış diye.

Bence olay açık. Bundan sonrası, bundan önce olmadıysa, enerji sarfiyatı olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Bizde yaklaşık 9-10 kişi oyunu aldık, DAOC Unchained gelene kadar takılıcaz.Daoc ve warhammerdan sonra rvr mapi-aksiyonu bol ve zevkli. Ne kadar oynadınız diye sorarsanız lvl10 da girdik sadece AvA ile lvl 16 oldum, baya keyif aldık toplu olarak.Özellik AvA puanları ile alınan mavi itemlar lvl10-15-20-25 diye gidiyor item başı 6k mavi torbalar için 1k küsür yeşil torbalar.

PVP-RVR-AVA : Daoc kadar olmasade skill ve combatı. Yinede piyasadaki (sözde) pvp içeren oyunlardan kat kat üstün (EvE oynamadım dahil etmeyin ). kale savaşları, relic savaşları derken ordan oraya koşturuyor zaman zaman zerg fightları, zaman zaman stealther olarak seçmece fightları çok keyifli.Özellikle 3 realm olması, ortamı dengeliyor. Tabiki Bence..

PVE : LVL 8-10 da karşımıza çıkan quest bosslarının yaşattığı zor anlar sayesinde ve bir de lvl 15 dungeonı, pve contenti baya bir keyifli. ( Pek PvE adamı değilim, piyasada daha iyi,güzeli mevcut olabilir.)
- Mapteki Kuru kafalar; Zoneda ki mini bossları gösteriyor.Solo kesmyi denemeyin, 2-3 kişi rahatlıkla kesiliyor Healer şart.
- Mapteki meşaleler; Zonedaki Public dungeonlar. İçlerinde bir kaç quest bulmak mümkün + birer de Skyshard bulmak mümkün.

Lag-Fps : Toplu kale savaşları ultrada-high da oynadım hiçbir problem yaşamadım(k). Kimimiz dizüstü kimiz masa üstünde oynadık.Dizüstünde oynuyanlarda med-high karışımı takıldılar.

Crafting : Adamlar akmışlar crafting sisteminde. Gri itemlarını pek bir crafting skilli harcamadan yapabiliyorsun.Özellikle sağdan soldan toparladığın kitaplarla rahatça lvlını artırabiliyorsun. Ama gel görki, green-blue-purple-gold itemların craftı ve o 6'şar saat item researchleri ile baya bir zaman harcatıcak.Hoş Daocta da Legendary armorcrafter olmak yaklaşık 2-3 ayıma mal olmuştu.

Eksileri:
- Oyunda player nicklerini göremiyoruz, beni felç ediyor.
- Stress test oldu loading test, ilk betada böyle bir sorun yoktu umarım düzelir.(Feci patlar düzelmezse)
- Mini map yok, AvA sırasında,mape bakıcam, hangi kale derken Nightblade atladı üstüme öldüm.
- Kombatı, kombatı fena değil ama halen daoctaki skill kombolarını tercih ederim. PA/Backstep/Garrote benzeri...
- Buglı questleri, beta 1de çok fazla idi şu an lvl 20'ye kadar olan seride 2-3 tane kalmış, çalışıyor adamlar :)

Oyun, bizim için bir nevi bir araya gelipte TS'de geyik yaptığımız,günlük hayatın ve iş stresini attığımız bir sanal platform. Daoc free shardında ( Daoc Origin ) zaman öldürüceğimize ESO'da DAOC unchainedi beklicez.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Hahahahah. b2p işte orda kazanmadılar mı? Üstüne ayı gibi gülmemin sebebi bu değil. Yahu parayla gem alıp gemi oyun için altına dönüştürebiliyorsun. D3 rmah koydu diye eliniz ayağınıza dolandı nasıl bash edicez diye heycandan. Yahu 0 emek parayla exotic çekebiliyorum ben istesem gw2'de o ne?

Bu ne lan asdgdsagds

Gidip Guild Wars 2'de gem alıp sonra paraya çevirip üstünü düzermisin lütfen. Topluca kıçımızla gülelim sana bi. Gw2 Teso'dan kötü demek için bir tarafını yırttın lan kaç posttur. Şu oyunda üstünü düzmek için gem alanı taşlarlar. Benim 0dan 80 olup full üstümü exotic düzmem taş çatlasa 4 gün filan. Leveling dahil. Kim gemi golda çeviriyormuş? Ulan ne boş atıp tutuyorsunuz ya. Dur şimdi ben bunu yazdım ya gelip ama ama benim 700 saat gameplayim vaar der asdgdsagdsa. Yırtın biraz daha bulacaksın bir kaç bahane daha ha gayret.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

kafa yapısı aynı kafa yapısı olduğu için benzetiliyor kanuni

yani. forumda oyun hakkindaki fikirden bu bilgiye ulasan kisilerde kim bilir hangi sinifa sokulabilir.. yazmiyim kendiniz secin onu :D yazsam kabul olmayacak siz secerseniz ben kabul ederim.

zaman gecti spor zamani geldi boksa gidiyorum bittin bingildak neler yapicam simdi o torbalara.
Sosyal ağlarda paylaş

yazuach said:

said:
Hahahahah. b2p işte orda kazanmadılar mı? Üstüne ayı gibi gülmemin sebebi bu değil. Yahu parayla gem alıp gemi oyun için altına dönüştürebiliyorsun. D3 rmah koydu diye eliniz ayağınıza dolandı nasıl bash edicez diye heycandan. Yahu 0 emek parayla exotic çekebiliyorum ben istesem gw2'de o ne?

Bu ne lan asdgdsagds

Gidip Guild Wars 2'de gem alıp sonra paraya çevirip üstünü düzermisin lütfen. Topluca kıçımızla gülelim sana bi. Gw2 Teso'dan kötü demek için bir tarafını yırttın lan kaç posttur. Şu oyunda üstünü düzmek için gem alanı taşlarlar. Benim 0dan 80 olup full üstümü exotic düzmem taş çatlasa 4 gün filan. Leveling dahil. Kim gemi golda çeviriyormuş? Ulan ne boş atıp tutuyorsunuz ya. Dur şimdi ben bunu yazdım ya gelip ama ama benim 700 saat gameplayim vaar der asdgdsagdsa. Yırtın biraz daha bulacaksın bir kaç bahane daha ha gayret.

Göktaşıdır o göktaşı birazdan atmosfere girer yanar gider kendi kendine
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

idea clash istemiyorsan foruma neden tartışmaya giriyorsun ki?

ayrıca siz kimsiniz? gizli bir organizasyon mu bu?

Ulan bingil'in beni bukadar güldüreceğini söyleseler inanmazdım.

Adamla tartışsan, "Benimle tartışma seni bu forumda istemiyoruz" der.

Hayır bir de posta koymuş, "Siz kimsiniz" diye.

Evet bingil ve taifesi tarafından tanınmıyorsanız sizin fikirlerinizin bir önemi yoktur beyler.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

idea clash istemiyorsan foruma neden tartışmaya giriyorsun ki?

ayrıca siz kimsiniz? gizli bir organizasyon mu bu?

Abi kinaye çok saçma bir tool seninle tartışırken onu da anladım.

Ts kullanıp oyun oynayan bir tek siz misiniz bre. Gizli organizasyon aynen; Dark Brotherhood, bilmem bilir misin?
Sosyal ağlarda paylaş

bu oyun için demiyorum,

"benim hoşuma gitmedi, geberin ibneler" nasıl bir mantıktır anlaşılamaz

birde sanırsın insan hakları bildirgesi veya anayasa falan yapmış adamlar

"şurası dengesiz, burası açık kalmış."!!!!

oyun bu oyun, neyin hakkını hukukunu, eşitliğini talep ediyorsun ki?

ürünü satanlar sana bunları vaat etti de paranı mı gasp etiler?
Sosyal ağlarda paylaş

CrescentEU said:

Neyse ya. Alana hakaret etmeyin abi. Oyunu çarmaha gerin isterseniz.

Bu oyunu alana hakaret etmicem de neye edicem anlamadım ki.
Oyunu görmeden pre-order ce yapıp, oyun çıkınca beklediğini alamayıp, ama at veriyorlar diye verdiğin parayı savunmana mı hakaret etmicez?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...