Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 e abi sen nesin allasen ? yokmusun sen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 magein staffla melee skilleri çok tatlıydı yea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 eso'da yokum abi sori. daha iyi projelerde görüşmek umuduyla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 ahhah abi o preorder ırk olayını yeni gördüm. 15 yıldır mmoları takip ediyorum bu kadar saçma birşeyi ilk kez gördüm. pes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 hangisinde varsin ki zaten :( swtorda yoktun, secret worlde de gormedim, ff14 ude sildin, riftde varmiydin hatirlamiyorum, gw2 zaten ortada, eve zaten excell senin icin, sandbox pvp leri seviyor gibi duruyorsun ama 1-2 ay sonra birakiyorsun. sen oyun oynuyormusun ? yoksa oyunlar ustu bir kurulmusun bre:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 eso mu teso mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 EQN'de olacak gibi ama dur bakalım biraz belirsin ne olduğu. repopulation'da oynayacağım büyük ihtimal, kombatı baya kötü görünüyor ama sandbox nitelikleri baya iyi gibi. kombat karakter oynama zorunluluğun yok. belki onu deneyebilirim. eso bittiğinde bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 abi hala mı kavga ediyorsunuz siz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Kanuni said: hangisinde varsin ki zaten :( swtorda yoktun, secret worlde de gormedim, ff14 ude sildin, riftde varmiydin hatirlamiyorum, gw2 zaten ortada, eve zaten excell senin icin, sandbox pvp leri seviyor gibi duruyorsun ama 1-2 ay sonra birakiyorsun. sen oyun oynuyormusun ? yoksa oyunlar ustu bir kurulmusun bre:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 imamizer said: abi hala mı kavga ediyorsunuz siz ya yok be abi umrumda degil swtorda server kapandi zaman geciriyorum.. oyle post kasiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 imamizer said: abi hala mı kavga ediyorsunuz siz ya http://i.imgur.com/zPzoq70.jpg şu tarz diyalogları olan oyunu övüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Kanuni said: Kanuni said: hangisinde varsin ki zaten :( swtorda yoktun, secret worlde de gormedim, ff14 ude sildin, riftde varmiydin hatirlamiyorum, gw2 zaten ortada, eve zaten excell senin icin, sandbox pvp leri seviyor gibi duruyorsun ama 1-2 ay sonra birakiyorsun. sen oyun oynuyormusun ? yoksa oyunlar ustu bir kurulmusun bre:D swtor satın almadım. secret world quest ile öne çıktığı için almadım. quest yapmaktan zevk alan biri değilim. ff14 bence çok kötüydü, 2.5gcd hehe. rifti aylarca oynadım. gw2'i aylarca oynadım. eve'i bir yıla yakın oynadım. df'i bir yıldan fazla oynadım. şu an wildstar'a bakıyorum mmo olarak, repopulation'la EQN'i takip ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Burdaki bir cok arkadas gibi genis genis game time lara sahip olmayan, bir yerlerinin kili agirmis, is bir yandan coluk cocuk bir yandan ugrasip duran, hayat la cebellesen adamlar icin CE turevli paketler cok uygun. Mekaniklere ben baktigim zaman, Pay if you dont have the time or patience katma degeri goruyorum, oyunun kendisi competitve bir oge su anda sunmuyor. Arena da 4 tane adam birbirine girerken, Collectors Eddition dan beyaz essek almis adam digerinin kafasina kafasina vurmuyor. Ama enerjinize hayranim, basta bingildak olmak uzere. Sadece su uslup lar karsilikli olarak biraz yumusatilsa daha da guzel olacak. Forum ortaminda, salak mal keriz ve bu tarz anlamlari ima eden kelimeler kullanmanin da belli bir siniri olmasi gerekiyor. Kendimizi ifade etme ile kendimizi tatmin etme arasindaki thin red line i gecmemek gerekiyor. Ha bir de, herseyin ozet i imza da gizli ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 2003'te SWG'ye başladım Hala tek oynadığım mmo swgemu wow'u 1.5hafta oynadım gw2 1hafta diğer her şeyden zevkimi çaldın swg... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Oyunda housing yok lan diyip dikkatleri bambaşka bir yere mi çeksem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrescentEU Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 bingildak said: sana cuzi gelip gelmemesi önemli değil, orada eleştirdiğimiz şey üreticinin zihniyeti - koyduğu para değil. sen release 60€ fiyat açıklayıp, 3 gün sonra X veya Y altından 25% indirimle satmaya başlarsan senin sitenden zamanında alanlara kocaman bir "fuck you sucker" demektir. Sen bugün git 80Bin TL'ye araç al yarın 10% kampanyayı dayarlar. Tanıdığın ettiğin yoksa kimse söylemez sana yarın kampanya geliyor diye. Duymuşsundur bunları. O adamlar sonra giderler senin gibi galeriye. Lan siz nasıl adamlarsınız diye?! Abi valla bizim de haberimiz olmuyor ki olur onun cevabı. Sen resmen bi yolda ilerliyorsun sonra bir dağın yolu kestiğini görüyorsun, bu a..mun dağı ne dikilmiş buraya kocam diye dünyaya kızıyorsun. Dünya öyle. editionlar arasında ne fark olabilirdi diyorsan bütün p2w olmayan oyunlara açıp bakabilirsin. onlar ne yapmış diye. Şimdi bize 17k altına alınan bir malzeme verdi diye p2w mi oldu? Sence ne kadar büyük bir para 17k? Ben 2 buçuk günde 10k altın yaptım. Bak daha sağa sola item falan satmadım. Sen hangi oyunda 4 günde binek aldın da burda alamadım diye üzülüyorsun ki. Beta 2 gün daha sürse ben alıcam o atı. Noldu p2w? bir tanesinde oyun temelinde gerekli olan bir şeyin fiyatı absürd bir rakama yükseltip standard edition üstüne ek ücretle satılıyorsa etik değildir, yukarda bahsettiğim örnekle aynı zihniyet. Cevap verdim buna, bana kalırsa tamamen boş. gw2 ile bunu kıyaslayamazsın. micro transaction'dan para kazanan bir oyun ve hiç aylık ücret ödemiyorsun. adamlar oyunun ana gelir kapısı o. ayrıca oyun dengesini etkileyecek bir şey satmıyorlar. bir şeyleri zorlaştırıp sana RL money ile almaya zorlamıyorlar. Hahahahah. b2p işte orda kazanmadılar mı? Üstüne ayı gibi gülmemin sebebi bu değil. Yahu parayla gem alıp gemi oyun için altına dönüştürebiliyorsun. D3 rmah koydu diye eliniz ayağınıza dolandı nasıl bash edicez diye heycandan. Yahu 0 emek parayla exotic çekebiliyorum ben istesem gw2'de o ne? At ve evlenme yüzüğü 15$ mış işine gelen almış işte. sorun işine gelmeyenler için hurdle konulmuş olması. Hurdle falan yok abi o hurdle senin hayal gücünde. 15$ çok geliyorsa 4 gün koşarsın oyunda 5. gün oyun için paranla delikanlı gibi alırsın atını. Daha da diyecek bir şey bulamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 yalanci bingildak. yalanciiiiii housing var abi. istedigin kapiyi ac gir iceri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 neden yalancı yaptın abi şimdi beni :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 ne biliyim bir sey yapmak istedim. kerizi, enayiyi, vurdumduymazi, umursamazi, fakiri zengini ben kaptim. aklima baska sey gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Adamın aklı fikri bıngıldak olmuş, yakında bizi de bıngıldak yapacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Ben axedice mesajlar karışmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 sen onemsizsin dave. seninle spor bolumunde gorusuyoruz zaten. orada daha bi tatlisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 CrescentEU Sen bugün git 80Bin TL'ye araç al yarın 10% kampanyayı dayarlar. Tanıdığın ettiğin yoksa kimse söylemez sana yarın kampanya geliyor diye. Duymuşsundur bunları. O adamlar sonra giderler senin gibi galeriye. Lan siz nasıl adamlarsınız diye?! Abi valla bizim de haberimiz olmuyor ki olur onun cevabı. Sen resmen bi yolda ilerliyorsun sonra bir dağın yolu kestiğini görüyorsun, bu a..mun dağı ne dikilmiş buraya kocam diye dünyaya kızıyorsun. Dünya öyle. araba piyasası ile mmorpg piyasasını karşılaştırdığın için kafan güzelmiş güle güle kullan diyorum. Şimdi bize 17k altına alınan bir malzeme verdi diye p2w mi oldu? Sence ne kadar büyük bir para 17k? Ben 2 buçuk günde 10k altın yaptım. Bak daha sağa sola item falan satmadım. Sen hangi oyunda 4 günde binek aldın da burda alamadım diye üzülüyorsun ki. Beta 2 gün daha sürse ben alıcam o atı. Noldu p2w? mount almakta zorluk olacaksa herkese aynı seviyede olur, sen 15 dolar fazla ver sana zorluk olmasın ama 15 dolar vermeyene bu kadar zor olsun diye bir mantık olmaz. EĞER OLACAKSA, oyunun monthly subs. fee'si olmaz. business modelling 101. mountu geçtik, imperial kısıtlaması ne olacak? hadi olacak onu da savunun lütfen. Hahahahah. b2p işte orda kazanmadılar mı? Üstüne ayı gibi gülmemin sebebi bu değil. Yahu parayla gem alıp gemi oyun için altına dönüştürebiliyorsun. D3 rmah koydu diye eliniz ayağınıza dolandı nasıl bash edicez diye heycandan. Yahu 0 emek parayla exotic çekebiliyorum ben istesem gw2'de o ne? satışta kazandılar zaten. olayı p2w'e çevirmediler. başarılı bir business model gw2'nin izlediği. d3'deki rmah ile gw2'deki gem alınıp onu oyun currency'e çevirip ondan sonra onunla ah'den item almayı aynı kefeye koymak yine çok enteresan bir kafa olmuş. Hurdle falan yok abi o hurdle senin hayal gücünde. 15$ çok geliyorsa 4 gün koşarsın oyunda 5. gün oyun için paranla delikanlı gibi alırsın atını. Daha da diyecek bir şey bulamıyorum. oyunda subs fee olmasa haklısın. f2p veya b2p'de kabul edilebilir bir sistem. subs fee ödeniyorsa, oyuncuların eşitliği ve eşit şartların sunulması esastır. aksi etik değildir, aç gözlülüktür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 kirazi karsilastirdilar ama ??? single player gamelerde bir sene sonra 10 dolara dusuyor hatta humbleda 1 dolarada aliniyor bazen. oyun hakkindaki fikirden siyasi oy kullanma ornegine gidiyoruz ama.. oradan da huloogda yapiyorsunuz.. gikimiz cikmiyor. ya ne oluyor forumda esitlik yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 singleplayer oyun değil mmorpg'lerde belli bir süre sonra indirime gidiyor zaten. özellikle istedikleri başarıyı elde edemedilerse. indirim yapılması değil olay. release'in 60€'dan açıklayıp, 3 gün sonra başka portallardan 25% ile satılıyor olması. daha oyun çıkmamış ulan. dur bir oyun çıksın, 2-3 ay geçsin sonra yine indirim yap, sen yapımcı olarak seni pre-order aşamasında en ufak bir bilgi yokken destekleyen adamı neden enayi yerine koyuyorsun? ayıp denilen bir şey var. kafa yapısı aynı kafa yapısı olduğu için benzetiliyor kanuni. sen ne kadar olayı "benim param var, sanane" noktasında algılasanda adsad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar