Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elder Scrolls Online #2 Beta Açıldı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
borg olayiymis romulan gemisi icindi sanirim.. pvp icin bir seylere para isteniyordu romulan gemisi mi ne.. herneyse.

Then there's the ultimate Star Trek Online membership, the lifetime commitment. $239.99 scores a player lifetime access to the game, along with two additional character slots and access to a Starship captain who has recently been reclaimed from the Borg collective. Yes, playing with the Borg always comes at a price, and like the 12-month plan, you've only got until February 2nd to commit. Resistance, as they say, is futile.
Mesaj tarihi:
Sam said:

e yuh, imperial oynamak için 25€ fazla istiyorlar. resmen hainlik bu. nasıl kızdım şimdi var ya.

Abi, diyorum ya...alarm veren haraketler bunlar ehuh.
Mesaj tarihi:
zipzip said:

olur da beta alamayan kaldıysa bi key daha var elimde

edit: hop verdim bile

tişikkirlir sipirmin :). Akşam gideyim de downloada bırakayım anca biter 2 güne :D.
Mesaj tarihi:
Kanuni said:

hic bir aciklamasi yok. at falan icin herhalde. digital deluxe..

hep var bu, race ilk kez gordum ama.

sto da vardi sanirim romulan icin aliyordun birde.

Açıklaması: http://elderscrollsonline.info/eso-collectors-edition-the-imperial-edition

50. saniyeden itibaren:

Mesaj tarihi:
kombat boş.

tank yok, healer yok. moblar sağa sola gidiyor şuursuzca birine vurmadan ölüyor falan. bossun hiçbir challenging tarafı yok.

tamamen gösteriş/marketing.

gerçek kombatı betada oynarken anlarız, o video tamamen hype amaçlı pre-made setup.
Mesaj tarihi:
Certhas said:

yarın kim, hangi karakterleri açacak?

biliyorsunuz daggerfall yiğidin harman olduğu yerdir, cuma akşamı birlikte takılırız.

ne açsak abi tavsiye var mı?

ben pek ilgilenmedim.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...