Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 borg olayiymis romulan gemisi icindi sanirim.. pvp icin bir seylere para isteniyordu romulan gemisi mi ne.. herneyse. Then there's the ultimate Star Trek Online membership, the lifetime commitment. $239.99 scores a player lifetime access to the game, along with two additional character slots and access to a Starship captain who has recently been reclaimed from the Borg collective. Yes, playing with the Borg always comes at a price, and like the 12-month plan, you've only got until February 2nd to commit. Resistance, as they say, is futile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Sam said: e yuh, imperial oynamak için 25€ fazla istiyorlar. resmen hainlik bu. nasıl kızdım şimdi var ya. Abi, diyorum ya...alarm veren haraketler bunlar ehuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 ya bu arada link var mı dl için? hesaba ekleyemedim hala kodumu. bari bu sırada başlasın dl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 http://go-slander-24341.usw1.nitrousbox.com:8500/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 play e bastım, client açıldı, oyuna girene kadar 5 defa "E" tuşuna basmam gerekti, buram buram konsol kokuyor, hmpppsss. sanırım bu gece collectors edition pre-order edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 imperial oynamak icin fazla para istemiyo, imperial edition alana bonus irk veriyo. yersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 at pahali. binincisi beles aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 zipzip said: olur da beta alamayan kaldıysa bi key daha var elimde edit: hop verdim bile tişikkirlir sipirmin :). Akşam gideyim de downloada bırakayım anca biter 2 güne :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 client falan güzel ya temiz olmuş. heyecanlandım, cuma olsun girek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
makromanyak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 fazla beta key i olan varsa rica ediyorum beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 curse.com veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
makromanyak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 eyvallah sağolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lightNdark Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Kanuni said: hic bir aciklamasi yok. at falan icin herhalde. digital deluxe.. hep var bu, race ilk kez gordum ama. sto da vardi sanirim romulan icin aliyordun birde. Açıklaması: http://elderscrollsonline.info/eso-collectors-edition-the-imperial-edition50. saniyeden itibaren: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lightNdark Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Merak edenler içinESO Group Content02:10 dan itibaren izleyebilirsiniz (Boss Fight) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=9KBXcpJfmj4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pangold Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Bu oyunda diğer mmorpg'lerde olmayan ne var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Curse beta key veriyor, bakmadım başka atan olmadıysa; http://www.curse.com/betas/teso-beta-key-giveaway Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 haha mono videoyu çok güzel özetlemiş. group content oysa ben 4 aylık yiğenime de hesap alayım. content kasarız. marketing at its best. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 yukarda ki video yu beğenmedim ben ya. saldırılarda bir şey eksik sanki,boşa sallıyormuş gibi kılıcı yada büyüyü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 kombat boş. tank yok, healer yok. moblar sağa sola gidiyor şuursuzca birine vurmadan ölüyor falan. bossun hiçbir challenging tarafı yok. tamamen gösteriş/marketing. gerçek kombatı betada oynarken anlarız, o video tamamen hype amaçlı pre-made setup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 yarın kim, hangi karakterleri açacak? biliyorsunuz daggerfall yiğidin harman olduğu yerdir, cuma akşamı birlikte takılırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 neyse oyunu yarında bi biz görürüz ama video baya bi kötü.co op skyrim modu vardı o daha güzele benziyor aklsdhgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 yarın şimdi tr saati ile kaçta açılıyor beta? bir de tek server mı var bir yerde toplanılıyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 tr saati ile 19 da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Certhas said: yarın kim, hangi karakterleri açacak? biliyorsunuz daggerfall yiğidin harman olduğu yerdir, cuma akşamı birlikte takılırız. ne açsak abi tavsiye var mı? ben pek ilgilenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar