kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 2. CE'yide aldım ben arkadaşlar. çünkü oyunda partye girdiğin arkadaşını göremiyosun. çok iyi çünkü bu özellik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 bana oyun baya baya kötü geldi ya ,hani skyrim bile şundan kat kat iyi peh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 kermit said: 2. CE'yide aldım ben arkadaşlar. çünkü oyunda partye girdiğin arkadaşını göremiyosun. çok iyi çünkü bu özellik aghsdfjasfdjas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Abi simdi mmo mu istiyorsunuz coop skyrim mi. Ki skyriminde kirpilmis animasyonlari sacmalasmis hali. Ona gore karar verin. Benim -belki pazara kadar dehsetengiz bisey olursa fikrim degisir bir ihtimal ama- kafamdakini vermedi gibi duruyor oyun. Yani mono demisti galiba kisiliksiz lafini harbi oyle mmo da olamamis skyrimde arada kalmis. Bilmiyorum ilk izlenimim bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 @sparkcaster benim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Şerefe gençlik. Siz mob peşinde, ben rakı. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 LAN KİMSEMİ PARTYE GİRMEDİ BURDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 abi kafayı yiycem 20 dkdır partideki adamla bir araya gelmeye çalışıyorum, instance değiştiremiyoruz, herşeyi denedin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Adam betaya giremeyince kendini alkole vurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Ben girdim görüyorum da party deki adami ama patiden degil tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Ahahahah bırak kuzen sinirlerini yıpratma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 AHAHAHA rezalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Abi bunun bingildagin basina gelmesi... ahahahah TESADÜF OLAMAZZZ fecahat ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Ama hakkını yemeyelim adamlar delikanlı. Şu oyunu satmadan beta yapabilecek kadar delikanklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Bingil wot döşüyordur şimdi. Pazartesiye kadar durmadan yazar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 abi bi de 60 € + 13 € her ay bu oyuna aasgdashhhkjhgf dalga geçer gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Abi Elder scrolls olmasa adi yemin ederim 3 tane satmaz. Sozde bi tane guze bisey bulsam hype yapacaktim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 bence wot döşemeye bile değmez görünüyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 bingildak said: abi kafayı yiycem 20 dkdır partideki adamla bir araya gelmeye çalışıyorum, instance değiştiremiyoruz, herşeyi denedin. Sen birde PvP Zone a girdikten sonra, geri Tamriel haritasina teleportlanmayi bul bakim...35dk'mi yemisti. Local chat'de agliyordu herkez...duzelttiklerini hic sanmiyorum. Menulerin icinde sacma sapan biryerde gizli idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 kermit said: 2. CE'yide aldım ben arkadaşlar. çünkü oyunda partye girdiğin arkadaşını göremiyosun. çok iyi çünkü bu özellik :) kanka bi tane de bana al ya. Gormeyelim birbirimizi dert diil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Biraz aklı olan nisanda çıktığında bu oyunu almaz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 biraz akli olan alir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Tortanic biraz yuzmustu en azindan..bunu direk bogarlar f2p ye gecmezse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Olm bunu hangi akla hizmet release ediyor ar MMO diye akla zarar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 aylik ucret olmasa skyrimden daha iyi oyun bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar