Certhas Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 yaklaşık bir ay önce bir başkası hesabıma giriyor diye kilitlediler hesabımı. yurtdışından bir alışveriş yaptım ve bir sorundan ötürü skype kontörü aracılığıyla aramam gerek. düzgünce mailler attım, yaklaşık 7 kere bilgi istediler ve hepsini dikkatli bir biçimde gönderdim. her gönderdiğim seferde bilgileri tekrardan istiyoruz diyerek yeni bilgiler talep ettiler. artık yaptıklarına dayanamayıp w7, w8 ve office lisanslarımın iptalini göze alıp 5 saat önce anne, avrat ve şirket üçlüsüne süper küfürler ettim. sonuç mu? şifre yenileme talebi gönderdiler ve hesabı geri aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 küfürlü mail ss i de koysana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Certhas said: önce anne, avrat ve şirket üçlüsüne süper küfürler ettim. fuck your mother , fuck your girlfriend or wife and fuck the company trio gibi mi? ahsgdfhjad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 yar fakır bende fakır şarkısını yollasaydın şirketini üstüne yaparlardı demek askofaskof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 fuck your mothers fuck your wives fuck your babies in the crib Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=smRs6_oXzwY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 fuck your religion and faith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 avrat derken wife mı dedin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 annen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Certhas said: yaklaşık bir ay önce bir başkası hesabıma giriyor diye kilitlediler hesabımı. yurtdışından bir alışveriş yaptım ve bir sorundan ötürü skype kontörü aracılığıyla aramam gerek. düzgünce mailler attım, yaklaşık 7 kere bilgi istediler ve hepsini dikkatli bir biçimde gönderdim. her gönderdiğim seferde bilgileri tekrardan istiyoruz diyerek yeni bilgiler talep ettiler. artık yaptıklarına dayanamayıp w7, w8 ve office lisanslarımın iptalini göze alıp 5 saat önce anne, avrat ve şirket üçlüsüne süper küfürler ettim. sonuç mu? şifre yenileme talebi gönderdiler ve hesabı geri aldım. Ya da, Adamlar tam insafa geldi şifreyi yolladı ve senin küfürlü maili daha görmediler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 yazar burada dikkat çekmeye çalışmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 mail olarak atmadım. geri almak için form gönderiyorlar onu dolduruyorsun, oraya döşedim. işin bir diğer ilginç yönü diğer formlara cevabı 1-2 günde veriyorlardı, son küfürlüsünü 3 saatte yanıtladılar. ms sert erkekten hoşlanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 aynı şey başıma betsonda gelmişti. hesabı kapatmak istediğimi söyledim. olmaz öyle şey tarzında cvp geldi. bi hatim indirdim insta kapattılar hesabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=3PNWxA0vZY0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 What's wrong, flat face? Are you gonna cry? Do you want me to call your flat-faced mom-my? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 ben de ttnet'i arayıp "4 gündür internetim yok teknik servisi nereye şikayet edebilirim?" diye sordum 1 saat sonra gelmişti teknik servis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 ben de geçenlerde çaycıyı sopaladım , artık 10 numara çay yapıyor kerata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Seru said: http://www.youtube.com/watch?v=3PNWxA0vZY0 efsaneya asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 kesin küfrettiğin için gelmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 kesin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 bende ibaneze mail yollamıştım. 10 gün cevap gelmedi. i ask a question yazdım yolladım. amerika distrübitörüne yönlendirdiler maili ertesi gün cevap geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 POWERFUL WORDS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=HX5aRzXUzJo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Fistan said: kesin küfrettiğin için gelmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar