Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 multiplayer practice'ten hatırlayarak renegade diyorum, çünkü o zamanlar fakirdim ve multi oynayamadığım için ama olayına bayıldığım için sabah akşam o salak 15 dakikalık multi practice'i oynardım ... of lanet olsun o günlere ya. az cd key aramadım lan multi'de çalışan. bulamadım da.
axedice Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 İnternet kafe tarihimizde en çok eğlendiğimiz oyun olabilir lan bu renegade. - Bip bip ses geliyor beyler nerden geliyor b *BOOOOOOOOM*
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Xenocide said: multiplayer practice'ten hatırlayarak renegade diyorum, çünkü o zamanlar fakirdim ve multi oynayamadığım için ama olayına bayıldığım için sabah akşam o salak 15 dakikalık multi practice'i oynardım ... of lanet olsun o günlere ya. az cd key aramadım lan multi'de çalışan. bulamadım da. ben oyunu orijinalini buldum ucuza hem de, bayaa oynadım multi ve evet, beklediğim kadar iyi çıktı.
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 nienna said: american-mcgee-s-alice-windows-screenshot-main-menus.jpg sdf
barbu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 resim konmamış sanırım. ben koyayım. üstten kesmek zorunda kaldım adı yazıyordu direk sdfs.
kermit Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 bu ps1 oyunuydu lan hatırladım bunu. oynamıştım sanırım
barbu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 PC de oynamıştım ben. ps1 de varmıydı bilmiyorum. baktım şimdi. PS1'de de varmış evet.
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 toggie said: bunu bulabilen cıkarsa helal olsun. hala oynamak isteyip de oynayamadıgım oyundur kendisi. eski baya. http://i.imgur.com/R4pmhTS.png aaaaaaaa neydi bu oynadığıma adım gibi eminim eski adventuremıydı ipucu pls
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 bunu kimsenin bilemeyeceğine %100 eminim
Öne çıkan mesajlar