Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rehberden otomatik ekleme yapmayan chat programları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selamlar

Chat programlarını falan çok kullanmıyorum telefonda, what's app'tır vs. sebebi de otomatik olarak telefon listendekilere aha bu bunu kullanıyo diye göstermesi (gösteriyor di mi?). Ya da telefon numaramdan da aratılarak bulunmak istemiyorum.

Bildiğimiz bilgisayardaki chat programı mantığıyla istediğimizi eklediğimiz yaygın hangi uygulamalar var acep?
Mesaj tarihi:
abi facebook messenger kullanmak istediğinde facebook'a telefon numaranı gir demiyor mu? O sayede millet seni telefon numarandan bulamıyor mu?

Bi de facebook'a eklemem gerekecek sanırım o programda konuşacağım kişileri, o da bi sorun.
Mesaj tarihi:
popülerlikle alakası yok abi. yani her telefon numaramı verdiğim insanın zart diye mesaj atabilmesi, üstelik bunu beleş yapabilmesi, üstelik sms de beleş olsa da sms' adabı ile chat adabının farklı olması (online isen mesaj atılabiliyor demek falan) güzel değil bence. Telefonda olan Facebook'ta yok bende, facebook'ta olan herkes skype'de yok vs vs. farklı mecralar yani ben birleştirmek istemiyorum.
Mesaj tarihi:
MrLevie said:

Kik messenger

Sanırım aradığım bu.

said:
And unlike other messengers, Kik usernames - not phone numbers - are the basis for Kik user accounts, so our users are in complete control of who they talk to on Kik.

Teşekkürler. Başka varsa da paylaşabiliriz.
  • Yeni Oluştur...