calimero Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Selamlar Chat programlarını falan çok kullanmıyorum telefonda, what's app'tır vs. sebebi de otomatik olarak telefon listendekilere aha bu bunu kullanıyo diye göstermesi (gösteriyor di mi?). Ya da telefon numaramdan da aratılarak bulunmak istemiyorum. Bildiğimiz bilgisayardaki chat programı mantığıyla istediğimizi eklediğimiz yaygın hangi uygulamalar var acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 kullanmadım ama bbm var herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 facebook messenger? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 abi facebook messenger kullanmak istediğinde facebook'a telefon numaranı gir demiyor mu? O sayede millet seni telefon numarandan bulamıyor mu? Bi de facebook'a eklemem gerekecek sanırım o programda konuşacağım kişileri, o da bi sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 bbm tango falan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 mirc yukle o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 teşekkürler bonepart. vardır illa böyle programlar, icq kullanmayı düşünüyorum yoksa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 viber desktop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Kik messenger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 kezban messenger var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 icq hem arama da yapabiliosun mobil uygulamasını denemedim gerçi, en son icq kullanalı kaç yıl oldu hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 kik iyiymiş hemen buldum arkadaş http://i.hizliresim.com/xRPb1a.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 hindiler 25 yil yasamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 demek ondan sustu inanmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Uygulama bu adam whatsapp kullanio dese nolcak cok mu popilersin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 popülerlikle alakası yok abi. yani her telefon numaramı verdiğim insanın zart diye mesaj atabilmesi, üstelik bunu beleş yapabilmesi, üstelik sms de beleş olsa da sms' adabı ile chat adabının farklı olması (online isen mesaj atılabiliyor demek falan) güzel değil bence. Telefonda olan Facebook'ta yok bende, facebook'ta olan herkes skype'de yok vs vs. farklı mecralar yani ben birleştirmek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 MrLevie said: Kik messenger Sanırım aradığım bu. said: And unlike other messengers, Kik usernames - not phone numbers - are the basis for Kik user accounts, so our users are in complete control of who they talk to on Kik. Teşekkürler. Başka varsa da paylaşabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar