BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Metronet'in %100'ünü satın almışlar ya la.. KAP açıklaması bile var.. http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=335028 OLAYLAR OLAYLAR!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 niye bu kadar ucuz sureda yazan tarifeler? http://metronet.com.tr/metronet-ethernet.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 bu bağlatılır mı? yani nasıldır ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 türksel bildiğin elektrik hattından internet işine giriyor sanırsam bu iyi olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 abi limitsiz + simetrik diyor. yan tarafta da dandik adsl i aynı paralara satıyor nerdeyse. kesin vardır bir sınırlaması, herkes alamıyordur filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 diaboliq said: bu bağlatılır mı? yani nasıldır ki? sakın! http://forum.paticik.com/read.php?5,5129244,6825893#msg-6825893 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 8 Mbps'e kadar Sınırsız 50 GB Adil Kullanım 63 TL Pahalı. Bide 12 ay taahhüt istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 e anlat mesela nasıl üçkağıt? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 metronet çok kısıtlı alanlarda vardı ama sanırsam site bazlı bağlantı yapıyolardı galba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Bunun sebebi adamların altyapısı olmamasıydı aslında. Şimdi Tcell kendi altyapısı üzerinden bu işi ilerletebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 şikayetlerin çoğu da firmayla alakalı. Turkcell, Superonline'daki yetkinliğini ve tecrübesini buna aktarabilir. Hızlı bir şekilde güzel hizmet verebilecek bir takım oluşturulur aslında. 2-3 aya bakmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 turkcell sonrası dönemi takip etmek lazım, hani benim nasılsa 10 ay daha taahhütüm var o bitene kadar elektrikten internet alır başını giderse geçerim buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 oha çok ucuza almışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 ya şöyle bir durum da var. özellikle eski evlerde ve çoğu yeni evde de durum böyle, Türkiye'de elektrik tesisatı baya boktan ev içinde. eve kadar sorunsuz gelir, sonra evdeki dandik tesisat yüzünden sıçabilir internet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Abi taşınacağım sitede vardı bu metronet. Sırf bu yuzden cok seviniyordum. Akk yok. 10 mbit upload/download 40 kusur liraydi. Ping falan da cok iyiydi. Turkcell sıcar bunun icine kesin ya oooof :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 adil kullanım kotası kesin gelecek zaten de sdfs. fiyatları da arttırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Adamlar için yayılma fırsatı bir de. Binasına göre category kablo çekmeden direk olarak enerji hattından verecek küsküyü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Benim dandik evimde asansörü geçtim klimayı açınca bile ışıklar bi titriyor, şu olayın hiç işime yarayacağını sanmıyorum. Kablolu bağlantıya göre bi avantajı var mı bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 ya hazır fiber altyapısını kullanabiliyor mu superonline? mesela TTnet çekmiştir hali hazırda fiber apartmana kadar. bunu başka firma da kullanabiliyor mu parasını verip? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 tabii ki de kullanabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 ee neden o zaman mesela ben superonline alamıyorum? superonline bizim orada yok diyor ama ttnet'in fiberi var diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 abi metro ethernet ile karıştırmayın hahahha :D o başka bir servis sağlayıcı işte yoksa normalde dediğiniz simetrik bağlantı bu :) http://www.turktelekom.com.tr/tt/portal/!ut/p/b1/04_Sj9CPykssy0xPLMnMz0vMAfGjzOL9PHw8DUwsDLzcffwsDDz9QkN8DMwtDd1dzYEKIoEKnN0dPUzMfQwMgKqMDDxdnDxczC19DQw8zYjTb4ADOBoQ0u8FVoBHf7izfpRZeWipX6B-uH4UqnEW5r6OYONcjUzdgMrNoArweYeQfX4e-bmp-gW5oRFVAQWuaY6KigASVay8/dl4/d5/L2dBISEvZ0FBIS9nQSEh/?urunsayfasi=tarife&urunadi=Buyuk-Isletmeler-ve-Kamu%2FData-ve-Genis-Bant-Hizmetleri%2FNoktadan-Noktaya-Erisim-Hizmetleri%2FMetro-Ethernet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 barbu said: ee neden o zaman mesela ben superonline alamıyorum? superonline bizim orada yok diyor ama ttnet'in fiberi var diye biliyorum. Abi devre kiralaması lazım SOL'un Telekom'dan. Zaten SOL'un doğuş hikayesi bu heralde. Telekom kira işine yanaşmayınca pek adamlar ulan biz de kendi altyapımızı kurarız dediler. @Editor Karıştıran mı var topicte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Metronet'in elektrik üzerinden verdigi net simetrik. Bence editör karıştırmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Editor said: abi metro ethernet ile karıştırmayın hahahha :D o başka bir servis sağlayıcı işte yoksa normalde dediğiniz simetrik bağlantı bu :) http://www.turktelekom.com.tr/tt/portal/!ut/p/b1/04_Sj9CPykssy0xPLMnMz0vMAfGjzOL9PHw8DUwsDLzcffwsDDz9QkN8DMwtDd1dzYEKIoEKnN0dPUzMfQwMgKqMDDxdnDxczC19DQw8zYjTb4ADOBoQ0u8FVoBHf7izfpRZeWipX6B-uH4UqnEW5r6OYONcjUzdgMrNoArweYeQfX4e-bmp-gW5oRFVAQWuaY6KigASVay8/dl4/d5/L2dBISEvZ0FBIS9nQSEh/?urunsayfasi=tarife&urunadi=Buyuk-Isletmeler-ve-Kamu%2FData-ve-Genis-Bant-Hizmetleri%2FNoktadan-Noktaya-Erisim-Hizmetleri%2FMetro-Ethernet kim karıştırmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar