Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turkcell, Metronet'i satın aldı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şikayetlerin çoğu da firmayla alakalı. Turkcell, Superonline'daki yetkinliğini ve tecrübesini buna aktarabilir. Hızlı bir şekilde güzel hizmet verebilecek bir takım oluşturulur aslında. 2-3 aya bakmak lazım.
Mesaj tarihi:
ya şöyle bir durum da var. özellikle eski evlerde ve çoğu yeni evde de durum böyle, Türkiye'de elektrik tesisatı baya boktan ev içinde. eve kadar sorunsuz gelir, sonra evdeki dandik tesisat yüzünden sıçabilir internet.
Mesaj tarihi:
Benim dandik evimde asansörü geçtim klimayı açınca bile ışıklar bi titriyor, şu olayın hiç işime yarayacağını sanmıyorum.

Kablolu bağlantıya göre bi avantajı var mı bu arada?
Mesaj tarihi:
ya hazır fiber altyapısını kullanabiliyor mu superonline? mesela TTnet çekmiştir hali hazırda fiber apartmana kadar. bunu başka firma da kullanabiliyor mu parasını verip?
Mesaj tarihi:
abi metro ethernet ile karıştırmayın hahahha :D o başka bir servis sağlayıcı işte

yoksa normalde dediğiniz simetrik bağlantı bu :)

http://www.turktelekom.com.tr/tt/portal/!ut/p/b1/04_Sj9CPykssy0xPLMnMz0vMAfGjzOL9PHw8DUwsDLzcffwsDDz9QkN8DMwtDd1dzYEKIoEKnN0dPUzMfQwMgKqMDDxdnDxczC19DQw8zYjTb4ADOBoQ0u8FVoBHf7izfpRZeWipX6B-uH4UqnEW5r6OYONcjUzdgMrNoArweYeQfX4e-bmp-gW5oRFVAQWuaY6KigASVay8/dl4/d5/L2dBISEvZ0FBIS9nQSEh/?urunsayfasi=tarife&urunadi=Buyuk-Isletmeler-ve-Kamu%2FData-ve-Genis-Bant-Hizmetleri%2FNoktadan-Noktaya-Erisim-Hizmetleri%2FMetro-Ethernet
Mesaj tarihi:
barbu said:

ee neden o zaman mesela ben superonline alamıyorum? superonline bizim orada yok diyor ama ttnet'in fiberi var diye biliyorum.

Abi devre kiralaması lazım SOL'un Telekom'dan. Zaten SOL'un doğuş hikayesi bu heralde. Telekom kira işine yanaşmayınca pek adamlar ulan biz de kendi altyapımızı kurarız dediler.

@Editor

Karıştıran mı var topicte?
Mesaj tarihi:
Editor said:

abi metro ethernet ile karıştırmayın hahahha :D o başka bir servis sağlayıcı işte

yoksa normalde dediğiniz simetrik bağlantı bu :)

http://www.turktelekom.com.tr/tt/portal/!ut/p/b1/04_Sj9CPykssy0xPLMnMz0vMAfGjzOL9PHw8DUwsDLzcffwsDDz9QkN8DMwtDd1dzYEKIoEKnN0dPUzMfQwMgKqMDDxdnDxczC19DQw8zYjTb4ADOBoQ0u8FVoBHf7izfpRZeWipX6B-uH4UqnEW5r6OYONcjUzdgMrNoArweYeQfX4e-bmp-gW5oRFVAQWuaY6KigASVay8/dl4/d5/L2dBISEvZ0FBIS9nQSEh/?urunsayfasi=tarife&urunadi=Buyuk-Isletmeler-ve-Kamu%2FData-ve-Genis-Bant-Hizmetleri%2FNoktadan-Noktaya-Erisim-Hizmetleri%2FMetro-Ethernet

kim karıştırmış?
  • Yeni Oluştur...