Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sıradan bir Amerikan vatandaşı nasıl korkutulur

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

bugun bir arama yapıyordum ve bu şeye rastladım

RIAA dusunmus tasınmıs demiş amerıkan vatandaşını nasıl korkuturuz ve boyle bir "Öcü" resmı yapıp korsancılıgın onune gececegını dusunmus tabı egıtımsız bır toplumda işe yarayabılır ama 16 sından buyuk kımsenın bunu takıcagını sanmıyorum[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki:
Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill.

Mesaj tarihi:
güzel bi yöntem ama -18 diyelim..

yani 19 yaş için ııh[signature][hline]Uyanda Gel Tuana Yüreğim Kan Ağlıor.Sana Söz Yine Baharlar Gelecek Sana Söz Işık Sönmeyecek.Ölüm Yok ki Tuana Uyan Şimdi Yaşanacak !!!

[Bu mesaj insight tarafından 22 Aralık 2004 22:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
daha kolay bir yöntem biliyorum
adamın evindeki sigortayı kapatırsın elektrik gidince terörist saldırı oldu sanıp dışarı fırlar[signature][hline]I leave you, negative behind
Watch me all in flames, on a butterfly I ride
Mesaj tarihi:
said:
Infernal_Reborn, 22 Aralık 2004 22:27 tarihinde demiş ki:

adamın evindeki sigortayı kapatırsın elektrik gidince terörist saldırı oldu sanıp dışarı fırlar

:) haklısın
Mesaj tarihi:
said:
insight, 22 Aralık 2004 22:27 tarihinde demiş ki:
güzel bi yöntem ama +18 diyelim..

yani 19 yaş için ııh

18- denir ona.
18+ ise 19, 20, 21 yaşındaki kişiler...[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
said:
Chemical, 22 Aralık 2004 22:37 tarihinde demiş ki:
bunelan ne alaka:D

chem sen daha kucuksun annamassın :P
ucuk işler yapacagına bıraz tarıh calıssaydın bılırdın

posterdekı mesaj korsancılık komınızm dır eger korsan MP3 download edersenız komınızm download edıyorsunuz demektır
amerıkalılar en cok komınızm le korkutulup rekor vergıler odedıye soguk savas yıllarında ıste o olayı yenıden kullanıp halkı korsancılıktan sogutmaya calısıyorlar[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki:

Mesaj tarihi:
güzel bir resim de, şeytanıın eli küçük gibi geldi bana, bir esprisi felan mı var?

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 22 Aralık 2004 22:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
o şeytan degıl Stalin Marx ve Lenin in gudubet bir karışımı :)[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki:

Mesaj tarihi:
ehehe süper yaa ayrıoldım sabah sabah

"goodbye lenin" filminde de çocuk annesine coca colanın esasında sosylaist bir içecek olduğuna inandırıyordu o geldi aklıma :)[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Mesaj tarihi:
Bu adamlar Nixon döneminden beri "Red Under The Beds" gibi sloganla takılıyorlar. şaşırmadım doğrusu...[signature][hline]Now its back to the kind of fight I'm used to; me versus everybody.
Mesaj tarihi:
Eheheh komedi harbi ya :) Bu arada bence bune -18 diil -13 fln denilsin :P[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Bir pati kardesimizin sözüdür...
Hüznün olduğu yerde bulut,neşenin olduğu yerde ışıltı,duygunun olduğu yerde insanlık vardır
Öhöm Öhöm ben :)
Mesaj tarihi:
walla bizimkilere her yol paris...

her turlu cikariolar walla kommunist falan anlamaz deserler ha..walla...[signature][hline]Uyanda Gel Tuana Yüreğim Kan Ağlıor.Sana Söz Yine Baharlar Gelecek Sana Söz Işık Sönmeyecek.Ölüm Yok ki Tuana Uyan Şimdi Yaşanacak !!!
  • Yeni Oluştur...