Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 bugun bir arama yapıyordum ve bu şeye rastladım RIAA dusunmus tasınmıs demiş amerıkan vatandaşını nasıl korkuturuz ve boyle bir "Öcü" resmı yapıp korsancılıgın onune gececegını dusunmus tabı egıtımsız bır toplumda işe yarayabılır ama 16 sından buyuk kımsenın bunu takıcagını sanmıyorum[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill.
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 güzel bi yöntem ama -18 diyelim.. yani 19 yaş için ııh[signature][hline]Uyanda Gel Tuana Yüreğim Kan Ağlıor.Sana Söz Yine Baharlar Gelecek Sana Söz Işık Sönmeyecek.Ölüm Yok ki Tuana Uyan Şimdi Yaşanacak !!! [Bu mesaj insight tarafından 22 Aralık 2004 22:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Jester Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 daha kolay bir yöntem biliyorum adamın evindeki sigortayı kapatırsın elektrik gidince terörist saldırı oldu sanıp dışarı fırlar[signature][hline]I leave you, negative behind Watch me all in flames, on a butterfly I ride
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 hehe hastasıyım bu posterin gördükçe kazaaya soulseek e daha çok abanıyorum :evilgrin:[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r !
forsak3n Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 said: Infernal_Reborn, 22 Aralık 2004 22:27 tarihinde demiş ki: adamın evindeki sigortayı kapatırsın elektrik gidince terörist saldırı oldu sanıp dışarı fırlar :) haklısın
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 bunelan ne alaka:D[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Rüya Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim
Bone Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 said: insight, 22 Aralık 2004 22:27 tarihinde demiş ki: güzel bi yöntem ama +18 diyelim.. yani 19 yaş için ııh 18- denir ona. 18+ ise 19, 20, 21 yaşındaki kişiler...[signature][hline]Beş Hececiler
screamer Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 hepsi buradan alınma[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 said: Chemical, 22 Aralık 2004 22:37 tarihinde demiş ki: bunelan ne alaka:D chem sen daha kucuksun annamassın :P ucuk işler yapacagına bıraz tarıh calıssaydın bılırdın posterdekı mesaj korsancılık komınızm dır eger korsan MP3 download edersenız komınızm download edıyorsunuz demektır amerıkalılar en cok komınızm le korkutulup rekor vergıler odedıye soguk savas yıllarında ıste o olayı yenıden kullanıp halkı korsancılıktan sogutmaya calısıyorlar[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill.
Bone Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 güzel bir resim de, şeytanıın eli küçük gibi geldi bana, bir esprisi felan mı var? [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 22 Aralık 2004 22:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 o şeytan degıl Stalin Marx ve Lenin in gudubet bir karışımı :)[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill.
Ra_tyillustrious Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 komünizm kadar kafalarina taş düşsün.[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Ra member of AAL 'O5 [Bu mesaj Ra_tyillustrious tarafından 11 Ocak 1071 12:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 o çocuk bana çok benziyor ya. mavi göz filan. oyy gomunüst! *!dc++'ı kapatır*[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Dc++ nin ilk kodlarını Stalin yapmıştı ama interfacei hazırlamaya ömrü yetmedi hatta :P[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner Hellnar - Über Orc Shamadin (level 60)
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 ehehe süper yaa ayrıoldım sabah sabah "goodbye lenin" filminde de çocuk annesine coca colanın esasında sosylaist bir içecek olduğuna inandırıyordu o geldi aklıma :)[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 :) beleş yapsınlar muzikleri indirirsem namerdim korsan yayın. Bu arada komunistin tip süer direk Fan Club kurlur bu tipe :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
grifter Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Bu adamlar Nixon döneminden beri "Red Under The Beds" gibi sloganla takılıyorlar. şaşırmadım doğrusu...[signature][hline]Now its back to the kind of fight I'm used to; me versus everybody.
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Anaa , dur hemen 84476473783673 tane mp3 sıraya koydum o zaman...[signature][hline]Hepimiz aynı pürenin parçasıyız. AAL'05
Infeqted Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 bence bayagi etkili olmus her mp3 cekerken arkandan oyle bisey cikacagini dusunursen gotun atar azbuz[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 soğuk savaş bitt, kominizm de =Rusya olduğundan yalan oldu, artık gomünüst diyer korkacaklarını sanmam ama.... gelip evinize uçak çakarlar falan derlerse belki yiyebilirler...[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor Release:Insomnia..... cık, olmadı:( Deli_Haci in, Borbag out :hrr: beleş D&D 3.5 ed.e, maksat wizards batsın. tık, indir
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Eheheh komedi harbi ya :) Bu arada bence bune -18 diil -13 fln denilsin :P[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Hüznün olduğu yerde bulut,neşenin olduğu yerde ışıltı,duygunun olduğu yerde insanlık vardır Öhöm Öhöm ben :)
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 ben Turkum de yeter zaten korkmasına :)[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal.
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 walla bizimkilere her yol paris... her turlu cikariolar walla kommunist falan anlamaz deserler ha..walla...[signature][hline]Uyanda Gel Tuana Yüreğim Kan Ağlıor.Sana Söz Yine Baharlar Gelecek Sana Söz Işık Sönmeyecek.Ölüm Yok ki Tuana Uyan Şimdi Yaşanacak !!!
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 böö diin korkarlar :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Hüznün olduğu yerde bulut,neşenin olduğu yerde ışıltı,duygunun olduğu yerde insanlık vardır Öhöm Öhöm ben :)
Öne çıkan mesajlar