sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 0ne telefon nasil lan sorun yok dmi?
kermit Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 inşallah sorun vardır zaten çalıntıydı dimi o telefon ?
kek Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 kermit çok önceleri gitti. sonra sessizce geldi aslında.
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 bu one niye ciddiye aldi benim yazdigimi Kermit naptin bu adama gecmiste
kermit Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 hoşlandığı kızla takılmış olabilirim...
kermit Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 o kadar yakışıklıyım çünkü. dur gelip benim fotomu koyacak şimdi. adam sonsuz döngüye giriyo sürekli çünkü
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 ayrıca 0ne haklı herkes eşit bazıları daha eşit buna alışın demokratik seçimle gelen isnalar değilis bir arkadaş grubuyuz belirli bir dalga boyunda birbiriyle uyan insanlarız kimsenin kimseyi sevme gibi bir mecburiyeti yok şahsa hakaret edilmedikçe sıkıntı da yok tartışın şurada ama tartışırken karşınızdakinin size ne kadar yabancı biri olduğunu da unutmayın ha bununla yaşayamıyorsanız açıkcası sikimde değil yani kimse kimseyi zorla tutmuyor.. dasaayı severim geldikçe de görüşürüz aynı şekilde bone u da severim hani adam iki kere geldi iş vs durumları yüzünden adamı göremedim kuddusiyle de bir derdim yok ama hepimizde olduğu gibi onun da kendi kuralları kendi disiplini var fakat bu forumdaki genel duruma uyuşmadığı için sıkıntı çıkıyor ki bu gayet normal ve sağlıklı bir şey bende bu forumda bazı şeyleri tasvip etmiyorum ve dile getiriyorum ama yine de burada kalmayı tercih ediyorum ortada şahsa bir hakaret ve yalan beyan olmadığı sürece herkesin tercihi kendine amına koyim banane lan.. hatta size ne lan.. evet maç kadroları diyorduk MURAT VEZİRİ ARASANAAAA <3
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 ayrıca "dahi" anlamındaki -de ayrı yazılır kırocummostors
0ne Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 sipeyskeyk said: 0ne telefon nasil lan sorun yok dmi? Yok, değişim yaptırınca sıfır kilometrede geldi ;)
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 abi ben seni de seviyorum lan.. içimde kötü bir şey tutamıyorum zaten, bi noyzuradan hoşlaşmıyordum ki yer yer kendimce sebeplerimi sıralıyordum
benjani Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 http://static2.wikia.nocookie.net/__cb20091214192207/gtawiki/images/2/25/GetaLifeBuilding-GTA4-exterior.jpg
Black_Hand Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 0ne said: Sonracigima tekrar tekrar acc acip gelirler (bkz: xunn) kimse bisey yapmaz yine falan fıstık. Tek savunmalari ise -yhaa burasi sanal ortam niye ciddiye alip aliniyosun falandir. He canim. O zaman bende senin anani saapiyim sende alinma diyesi geliyo insanin ama. Bide postlarinda ne kadar silkerlerse anlayin ki irl de o kadar otmuyo kuslari. Orgazmlarini forumda yasiyolar. 0ne; tüm postlarının toplamı, xun'un herhangi bir postunun içerdiği zekanın yarısını içermiyor. birde milletin kuşunun ötüp ötmediğinden sana ne? patideki her kıza yazıp, öm pompaladığında kuşun daha bir fazla mı ötüyor, bacak aranı taşıyamayacak duruma mı geliyorsun ya da daha başarılı bir birey mi oluyorsun? tamamen '' adam nasıl olsa banlı, kıyıdan köşeden bir iki laf da ben sokusturayım, butthurtüme melhem olsun, nasıl olsa gelip agzıma lafımı tıkayamaz, '' kafasıyla yazmışsın.
moncici Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 ya bırakın nereye haklı. sırf yetersizler mutlu olsun diye kaç kişi hunharca banlandı bu forumda. en yakın örnek xunn espri yaptı, banlandı chrome forumdan açık açık "sönö dövöcöm" diye tehdit etti, aramızda gerçi utancından mesaj atamıyor fdsf.
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 0ne en ezik ya. çetin paşayla yarışır yani o derece
kermit Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 abi öyle kıyaslamalar yapmayın lütfen insanlara yazık
barbu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 abi gene aptallık akmış hepinizden. tebrik ediyorum.
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 moncici said: ya bırakın nereye haklı. sırf yetersizler mutlu olsun diye kaç kişi hunharca banlandı bu forumda. en yakın örnek xunn espri yaptı, banlandı chrome forumdan açık açık "sönö dövöcöm" diye tehdit etti, aramızda gerçi utancından mesaj atamıyor fdsf. bandan beter
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 gs futbol okulu tutmuş saat 6 yı 7.15 bizim
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 @babacum Yahu birinden hoşlanmamak çok doğal ve senin de dediğin gibi çok sağlıklı zaten. Benim (veya One gibi bazılarının da) dediğimiz şey, çoğunluğun hoşlanmadığı bnin üzerinde, tahakküm kurulması. İşte ben buna karşıyım. Gel kardeşim, beyin gücün yetiyorsa sonuna kadar tartışalım. Yenmek, yenilmek önemli değil. inanın, en saçma tartışmalardan bile birşeyler öğreniriz. Noyzura'dan herkes hefret ediyor. Seko keza pek çok kişi sevmiyor. Ben Noyzura ile ölümüne tartıştım. Seko'yu komik buluyorum ve onu öyle kabul ediyorum. Ama bana göre yanlış bir şey söylerse onu da sonuna kadar eleştiriyorum. Fikirlerini sevmediğim pek çok insan var bu forumda. Tartışırım... Ama dalga geçmek, hele hele gerçek kişiliğiyle dalga geçmek, onu deşifre etmek ne demek ya? Biraz medeni olun. Kalkıp "Burası internet reröre" diyorsunuz, ondan sonra adamın gerçek hayattaki kişiliğiyle dalga geçiyorsunuz. Sazınız sözününe uysun lan.
Öne çıkan mesajlar