HakkiYendi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 axedice said: http://img.photobucket.com/albums/v616/axedice/pati/ardeth_zps3b15bbd9.jpg HAHAHAHAHA harika ya
masa Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 oldun said: patiden gidenler ex-pati die site kursunlar böyle klon aynısı orası daha eglenceli olursa oraya geliriz gerci cetintasın admin oldugu yerde cok fazla dayanamam muhtemelen ex-pati diye bir şey değil ancak moderasyonun daha adil olacağına emin olabileceğin bir forum var artık. kuddusimavra'da admin...
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 jacabo said: lan ne güzel oynuyor memeler
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 BonePART said: abi horace kendi mi gitti banlandı mı benim hatırladıgım patladı küfretti tam hatırlamıyom mevzuyuda çok abartı özel bişi olması lazım normalde yoksa espri kaldırır bi adamdı herif 15 dakka karakter tasviri bölümünde 4 karakteri çizmişti masada felan abareyyy diye kalmıştık eauheahu horası banleyen eller taş olur be en hastası olduğum adamlarından biriydi forumun geçen bi geri geldi hakikaten direniş zamanı, gözünü seveyim kal dedik ama gitti yine pis
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 http://forum.paticik.com/read.php?13,2964919,2964919#msg-2964919
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 10 gün önce girmiş foruma gizliden takip ediyor demek ki
kermit Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 o topicten sonra efsan e dota döndüydü ama ya
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 ssj4songoku said: Penthesilea said: ssj4songoku said: Pent internet delikanlıları ile uğraşcak vaktim yok. Olsa bile Antalya'dan istanbul'a senin suratını görmek için gelmem.Rabbime dua et de Antalya'ya turistlere yagmak icin geldigimde karsima cikma cocuk Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 MSAINUEHIUSFBSDA aquila Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 mortits said: ZİNANIM GELMİŞ! bu ne ya, sapsal cocuk. adam siktiri cekmis, bunun yazdigina bak asdf. Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Exodous said: "İşine gelmiyorsa git" diyen küçük kız çocuklarına da şunu söyleyeyim. Çok istiyorsanız kaparsınız patiyi public'e, verirsiniz on, on beş kişiye özel şifre, almazsınız yeni üye, biriniz çalar diğeriniz oynarsınız. Yoksa, genel bir forum sitesinde "beğenmiyorsan git" muhabbetti anca ilkokul çağlarında yapılır. Çünkü ozaman "git" dediğin adam da kalkar sana "sen beni beğenmiyorsan sen git" der. Sidik yarışına gerek yok. Abi şu cümlede bayağı sağlam bir eksik var ama. Şimdi, Bu adamlar bu sitede sağlam zamandır yazıyorlar ediyorlar. Hani "sene 2014 hala mı ultima?" diyoruz ya, ultima ultima iken, Sanane sanane iken vardı burası bu insanlar. Hatta stalk veya necroluk yapınca hepsinin lise postları fln çıkıyor zaten hala. E bu adamların arkadaş ortamı gibi düşüneceksin burayı ki öyle zaten. Gerçekten arkadaşlar adamlar. Sanal fln değil çoğunun ilişkileri. Cidden en son noktada ya atılıyorsun ya da böyle çok önemliymiş gibi “gidiom ben” mesajı yazıyorsun fln. Bunu senin özelinde de demiyorum hemen kişisel alma. Senin gibi düşünen herkes için aynı. Basit bir örnek vereyim. Basket sahasında top oynayanları gördün, girdin sahaya, sen de bir basket topu gördün oynuosun fln, arada onlarla da maça dahil oluosun vs. Bir zaman gelio kavga ediosun biriyle. Ama diğerleri o çocuğun haklı senin haksız olduğunda ısrarlılar. Sana da “beğenmiyorsan git” dediler. Senin onlara “siz beğenmiosanız siz gidin” yapman komik kaçar mı sence? İşte bu dediğin oraya gelio. Çünkü; Kimse sizi/beni buraya zorla üye yapmadı Kimse sizi/beni burada zorla tutmuyor Kimse sizin/benim için tavrını değiştirmek “zorunda” değil. Siz/ben bir şey söylersiniz/söylerim, karşı taraf bunu haklı bulur ve ona göre davranır ya da yürü git der. Bunu engelleyemezsin. Son söz; Burada birine “git” diyebilecek kişiler bu siteyi yönetenlerdir. Siz de yönetenler birilerini kayırıyor diyorsanız ya buna ok der kalırsınız ya da burada yazmazsınız. Hiçbir yöneticiyi veya site sahibini “adil olmaya” zorlamak gibi bir şansınız yok. Çünkü bir yaptırım gücünüz yok. Adama “adil ol” dediğinizde mesela demez ama nedanko fln gelse “hadi len” dese? Eeee? Sevgiler saygılar fln Exodous Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Dworgian, orada ironi vardı ama sen belki görmediğin için o ironiyi anlamamışsındır. Benim neredeyse her 10 postumdan dördüne "beğenmiyorsan buradan git" mesajı yazılıyor. Ben de bir çok kereler, özellikle banlananların arkasından, "Bırakın her türlü insan burada kalsın. Herkes buranın ayrı bir rengidir" diyerek onları eleştiriyorum. Dolayısıyla, burada birine "git buradan" diyecek en son kişi sanırım benim. Benim tepkim, bana git biradan demeyi kendine hak görenleredir. Eskilik konusuna gelince. Sorun buysa, kayıt tarihim 2002. Ama mesele bu değil. Şimdi kalkıp birileri, "Eve bölümünden kafasını bile çıkarmamış" yorumu yapacak. Ki yaptılar daha önce. E abi kusura bakmayın da, benim kayıt olduğum tarihte muhtemelen onlar benim yarı yaşımdaydı. Ben o yıllarda günde 16 saat falan çalışıyordum. Buraya çok fazla zaman ayıramıyordum. İlgilendiğim alanda takılıyordum. Demin özelden bir yetkiliye de yazdım senin söylediğin şeylerin benzerini. Evet, ne yazık ki, burada birini reel hayattan tanımayınca, o kişi sana "gözünün üstünde kaşın" var dese ana avrat sövüyormuş gibi geliyor. Neyse, ben bu yazıyı unutmuştum bile. Sayende şimdi taunt atmış oldum. >:D< Not: Geçen yazdıklarım için kusura bakma. Arada kaynadın, tıpkı kavga sırasında suçsuz yumruk yiyenler gibi. Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Abi internet ortamında bazen öyle aptalca yazılar okuyoruz ki. Hani o fikri ironi olarak değil gerçekten öyle düşünüp yazan da olabilir. Ben “acaba bu adam zeki ve ironi mi yaptı yoksa bunu cidden mi dedi” diye düşünmedim. Çünkü sana saçma gelen “beğenmiyorsan git” lafı aslında %100000 fln doğru ve maalesef daha önce ciddi ciddi tartışıldı. Sen de “adil olunacak burada!!” diyenler arasında var mıydın bilmiyorum. O zaman da “beğenmiyorsan git” diyenlerin dediğini doğru buluyordum hala da öyle düşünüyorum. Ne zaman burası beni gerçek anlamda rahatsız eder, kapatırım biter ya? Ben gidiyorum yazmayı bile düşünmem ne bileyim. Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Ps: acaba kalan 30 küsur sayfa ne konuşuldu dönüp okiyim Exodous Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Ben de gidiyorum yazmam. Yazma olur biter. Gitmek de ne ki hem. Gerek duyarsın yazarsın, gerek duymaz yazmazsın. Evet, ben de "adil olunsun" diyenlerdenim ve bunu dediğim için de yazmayı durdurmayı düşünmüyorum. Çünkü adı üstünde burası bir forum ve "adil olunsun-olunmasın" da forumda tartışılabilir bir konu. Neyse salla abi ya. Marty Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 oku da, ozetini de cikar bari Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Exodous said: Ben de gidiyorum yazmam. Yazma olur biter. Gitmek de ne ki hem. Gerek duyarsın yazarsın, gerek duymaz yazmazsın. Evet, ben de "adil olunsun" diyenlerdenim ve bunu dediğim için de yazmayı durdurmayı düşünmüyorum. Çünkü adı üstünde burası bir forum ve "adil olunsun-olunmasın" da forumda tartışılabilir bir konu. Neyse salla abi ya. Adil ounsun dediğin halde ve hala adil olunmadığını düşünüyorken buradaysan, aslında çok da "adil olunsun" ısrarcısı değilmişsin demektir. Daha çok "adil olunsun.... olunmuyor mu? tamam peki mehehehe" gibi bir tavır oluyor o :D Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Marty said: oku da, ozetini de cikar bari 19 da tükendim valla kusura kalma Exodous Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Dworgian said: Exodous said: Ben de gidiyorum yazmam. Yazma olur biter. Gitmek de ne ki hem. Gerek duyarsın yazarsın, gerek duymaz yazmazsın. Evet, ben de "adil olunsun" diyenlerdenim ve bunu dediğim için de yazmayı durdurmayı düşünmüyorum. Çünkü adı üstünde burası bir forum ve "adil olunsun-olunmasın" da forumda tartışılabilir bir konu. Neyse salla abi ya. Adil ounsun dediğin halde ve hala adil olunmadığını düşünüyorken buradaysan, aslında çok da "adil olunsun" ısrarcısı değilmişsin demektir. Daha çok "adil olunsun.... olunmuyor mu? tamam peki mehehehe" gibi bir tavır oluyor o :D Ya bu örneği veriyorum "ne alaka. aynı şey mi. niye kıyaslıyorsun" yanıtını alıyorum sinirleniyorum. senin gibi bunu söyleyen arkadaşlara tek soru soruyorum. "Türkiye sizce adil bir ülke mi?" Hatta detaylandıralım, "Adil olmadığını düşünüyorsanız, niye terketmiyorsunuz? Terketmek yerine, ülkenin daha adil bir yer olması için çalışmak daha doğru değil mi?" Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Abi ne alaka ama. Bana şu an "hacı bu bu bu ülkeler var vatandaşı olunucak. istediğinde de çıkabilirsin." deseler buraya gelmezdim. Böyle bir serbesti mi var? Yok. İmkan olsa giderim zaten şu şartlarda. Ama forumda durmak "zorunda" değilsin. istediğinde gidebilirsin. ülke ve forumu benzeştirdiğinizde beni bi gülme alıo Exodous Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 İşte burada ayrılıyoruz. Ben hayattaki zorluklar karşısında hiç geri çekilmedim, mücadeleyi yeğledim. Umarım bu ülkenin fertlerinin çoğu senin gibi düşünmüyordur. Edit: Bu tartışmayı daha fazla uzatmanın manası yok. keza temelden ayrılıyoruz zaten. tartışma benim için bitmiştir. jacabo Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 sen bunlara aldirma kuddusi ozurunu kabul ettim ben bir daha olmasin yeter monoscope Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 OF ADAM SAVAŞÇI Lord_Argos Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Exodous said: İşte burada ayrılıyoruz. Ben hayattaki zorluklar karşısında hiç geri çekilmedim, mücadeleyi yeğledim. Umarım bu ülkenin fertlerinin çoğu senin gibi düşünmüyordur. Edit: Bu tartışmayı daha fazla uzatmanın manası yok. keza temelden ayrılıyoruz zaten. tartışma benim için bitmiştir. Exodous cipetpet miş Önceki 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 Sonraki 34.sayfa (Toplam 40 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/7447495-3-sene-boyunca-verdy%25c3%25b0ym-rahatsizliktan-dolayi-ozur-dylerym/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
aquila Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 mortits said: ZİNANIM GELMİŞ! bu ne ya, sapsal cocuk. adam siktiri cekmis, bunun yazdigina bak asdf.
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Exodous said: "İşine gelmiyorsa git" diyen küçük kız çocuklarına da şunu söyleyeyim. Çok istiyorsanız kaparsınız patiyi public'e, verirsiniz on, on beş kişiye özel şifre, almazsınız yeni üye, biriniz çalar diğeriniz oynarsınız. Yoksa, genel bir forum sitesinde "beğenmiyorsan git" muhabbetti anca ilkokul çağlarında yapılır. Çünkü ozaman "git" dediğin adam da kalkar sana "sen beni beğenmiyorsan sen git" der. Sidik yarışına gerek yok. Abi şu cümlede bayağı sağlam bir eksik var ama. Şimdi, Bu adamlar bu sitede sağlam zamandır yazıyorlar ediyorlar. Hani "sene 2014 hala mı ultima?" diyoruz ya, ultima ultima iken, Sanane sanane iken vardı burası bu insanlar. Hatta stalk veya necroluk yapınca hepsinin lise postları fln çıkıyor zaten hala. E bu adamların arkadaş ortamı gibi düşüneceksin burayı ki öyle zaten. Gerçekten arkadaşlar adamlar. Sanal fln değil çoğunun ilişkileri. Cidden en son noktada ya atılıyorsun ya da böyle çok önemliymiş gibi “gidiom ben” mesajı yazıyorsun fln. Bunu senin özelinde de demiyorum hemen kişisel alma. Senin gibi düşünen herkes için aynı. Basit bir örnek vereyim. Basket sahasında top oynayanları gördün, girdin sahaya, sen de bir basket topu gördün oynuosun fln, arada onlarla da maça dahil oluosun vs. Bir zaman gelio kavga ediosun biriyle. Ama diğerleri o çocuğun haklı senin haksız olduğunda ısrarlılar. Sana da “beğenmiyorsan git” dediler. Senin onlara “siz beğenmiosanız siz gidin” yapman komik kaçar mı sence? İşte bu dediğin oraya gelio. Çünkü; Kimse sizi/beni buraya zorla üye yapmadı Kimse sizi/beni burada zorla tutmuyor Kimse sizin/benim için tavrını değiştirmek “zorunda” değil. Siz/ben bir şey söylersiniz/söylerim, karşı taraf bunu haklı bulur ve ona göre davranır ya da yürü git der. Bunu engelleyemezsin. Son söz; Burada birine “git” diyebilecek kişiler bu siteyi yönetenlerdir. Siz de yönetenler birilerini kayırıyor diyorsanız ya buna ok der kalırsınız ya da burada yazmazsınız. Hiçbir yöneticiyi veya site sahibini “adil olmaya” zorlamak gibi bir şansınız yok. Çünkü bir yaptırım gücünüz yok. Adama “adil ol” dediğinizde mesela demez ama nedanko fln gelse “hadi len” dese? Eeee? Sevgiler saygılar fln
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Dworgian, orada ironi vardı ama sen belki görmediğin için o ironiyi anlamamışsındır. Benim neredeyse her 10 postumdan dördüne "beğenmiyorsan buradan git" mesajı yazılıyor. Ben de bir çok kereler, özellikle banlananların arkasından, "Bırakın her türlü insan burada kalsın. Herkes buranın ayrı bir rengidir" diyerek onları eleştiriyorum. Dolayısıyla, burada birine "git buradan" diyecek en son kişi sanırım benim. Benim tepkim, bana git biradan demeyi kendine hak görenleredir. Eskilik konusuna gelince. Sorun buysa, kayıt tarihim 2002. Ama mesele bu değil. Şimdi kalkıp birileri, "Eve bölümünden kafasını bile çıkarmamış" yorumu yapacak. Ki yaptılar daha önce. E abi kusura bakmayın da, benim kayıt olduğum tarihte muhtemelen onlar benim yarı yaşımdaydı. Ben o yıllarda günde 16 saat falan çalışıyordum. Buraya çok fazla zaman ayıramıyordum. İlgilendiğim alanda takılıyordum. Demin özelden bir yetkiliye de yazdım senin söylediğin şeylerin benzerini. Evet, ne yazık ki, burada birini reel hayattan tanımayınca, o kişi sana "gözünün üstünde kaşın" var dese ana avrat sövüyormuş gibi geliyor. Neyse, ben bu yazıyı unutmuştum bile. Sayende şimdi taunt atmış oldum. >:D< Not: Geçen yazdıklarım için kusura bakma. Arada kaynadın, tıpkı kavga sırasında suçsuz yumruk yiyenler gibi.
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Abi internet ortamında bazen öyle aptalca yazılar okuyoruz ki. Hani o fikri ironi olarak değil gerçekten öyle düşünüp yazan da olabilir. Ben “acaba bu adam zeki ve ironi mi yaptı yoksa bunu cidden mi dedi” diye düşünmedim. Çünkü sana saçma gelen “beğenmiyorsan git” lafı aslında %100000 fln doğru ve maalesef daha önce ciddi ciddi tartışıldı. Sen de “adil olunacak burada!!” diyenler arasında var mıydın bilmiyorum. O zaman da “beğenmiyorsan git” diyenlerin dediğini doğru buluyordum hala da öyle düşünüyorum. Ne zaman burası beni gerçek anlamda rahatsız eder, kapatırım biter ya? Ben gidiyorum yazmayı bile düşünmem ne bileyim.
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Ps: acaba kalan 30 küsur sayfa ne konuşuldu dönüp okiyim
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Ben de gidiyorum yazmam. Yazma olur biter. Gitmek de ne ki hem. Gerek duyarsın yazarsın, gerek duymaz yazmazsın. Evet, ben de "adil olunsun" diyenlerdenim ve bunu dediğim için de yazmayı durdurmayı düşünmüyorum. Çünkü adı üstünde burası bir forum ve "adil olunsun-olunmasın" da forumda tartışılabilir bir konu. Neyse salla abi ya.
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Exodous said: Ben de gidiyorum yazmam. Yazma olur biter. Gitmek de ne ki hem. Gerek duyarsın yazarsın, gerek duymaz yazmazsın. Evet, ben de "adil olunsun" diyenlerdenim ve bunu dediğim için de yazmayı durdurmayı düşünmüyorum. Çünkü adı üstünde burası bir forum ve "adil olunsun-olunmasın" da forumda tartışılabilir bir konu. Neyse salla abi ya. Adil ounsun dediğin halde ve hala adil olunmadığını düşünüyorken buradaysan, aslında çok da "adil olunsun" ısrarcısı değilmişsin demektir. Daha çok "adil olunsun.... olunmuyor mu? tamam peki mehehehe" gibi bir tavır oluyor o :D
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Marty said: oku da, ozetini de cikar bari 19 da tükendim valla kusura kalma
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Dworgian said: Exodous said: Ben de gidiyorum yazmam. Yazma olur biter. Gitmek de ne ki hem. Gerek duyarsın yazarsın, gerek duymaz yazmazsın. Evet, ben de "adil olunsun" diyenlerdenim ve bunu dediğim için de yazmayı durdurmayı düşünmüyorum. Çünkü adı üstünde burası bir forum ve "adil olunsun-olunmasın" da forumda tartışılabilir bir konu. Neyse salla abi ya. Adil ounsun dediğin halde ve hala adil olunmadığını düşünüyorken buradaysan, aslında çok da "adil olunsun" ısrarcısı değilmişsin demektir. Daha çok "adil olunsun.... olunmuyor mu? tamam peki mehehehe" gibi bir tavır oluyor o :D Ya bu örneği veriyorum "ne alaka. aynı şey mi. niye kıyaslıyorsun" yanıtını alıyorum sinirleniyorum. senin gibi bunu söyleyen arkadaşlara tek soru soruyorum. "Türkiye sizce adil bir ülke mi?" Hatta detaylandıralım, "Adil olmadığını düşünüyorsanız, niye terketmiyorsunuz? Terketmek yerine, ülkenin daha adil bir yer olması için çalışmak daha doğru değil mi?"
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Abi ne alaka ama. Bana şu an "hacı bu bu bu ülkeler var vatandaşı olunucak. istediğinde de çıkabilirsin." deseler buraya gelmezdim. Böyle bir serbesti mi var? Yok. İmkan olsa giderim zaten şu şartlarda. Ama forumda durmak "zorunda" değilsin. istediğinde gidebilirsin. ülke ve forumu benzeştirdiğinizde beni bi gülme alıo
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 İşte burada ayrılıyoruz. Ben hayattaki zorluklar karşısında hiç geri çekilmedim, mücadeleyi yeğledim. Umarım bu ülkenin fertlerinin çoğu senin gibi düşünmüyordur. Edit: Bu tartışmayı daha fazla uzatmanın manası yok. keza temelden ayrılıyoruz zaten. tartışma benim için bitmiştir.
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 sen bunlara aldirma kuddusi ozurunu kabul ettim ben bir daha olmasin yeter
Lord_Argos Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Exodous said: İşte burada ayrılıyoruz. Ben hayattaki zorluklar karşısında hiç geri çekilmedim, mücadeleyi yeğledim. Umarım bu ülkenin fertlerinin çoğu senin gibi düşünmüyordur. Edit: Bu tartışmayı daha fazla uzatmanın manası yok. keza temelden ayrılıyoruz zaten. tartışma benim için bitmiştir. Exodous cipetpet miş
Öne çıkan mesajlar