Exodous Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Ben iyi okuyordum ama babam "Ne gerek var erkek kısmı okumaz. Kızlar okusun" dedi. Öyle de delikanlıyım.
kermit Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 haksızlığını bastırmak için geyiğe saranlara hep özenmişimdir.
axedice Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Llama said: http://www.limon.gen.tr/wp-content/uploads/2011/02/resim2.jpg Llama ne yapıyorsun evladım gündüz gündüz? Gidip polise mi şikayet eddeyim kendimi?
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Exodous said: Ben iyi okuyordum ama babam "Ne gerek var erkek kısmı okumaz. Kızlar okusun" dedi. Öyle de delikanlıyım. Sende kestirip kız oldun yane
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Llama said: http://www.limon.gen.tr/wp-content/uploads/2011/02/resim2.jpg abi ben buna vururum.. o eteği giysin kermite de vururum..
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 hormonlu liseli hacı abi bu. 28 gibi duruyor
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Masakari said: Exodous said: Ben iyi okuyordum ama babam "Ne gerek var erkek kısmı okumaz. Kızlar okusun" dedi. Öyle de delikanlıyım. Sende kestirip kız oldun yane Bak üniversiteye falan gidince öğrenirsin gerçi ama ben sana bi abilik yapayım. Kestirince kız olmuyorsun. Kestirmiş birine rastlarsan ve sana "ben kızım" derse inanma.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 bu güzelliği masa üstü görselim yapotım
oldun Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 patiden gidenler ex-pati die site kursunlar böyle klon aynısı orası daha eglenceli olursa oraya geliriz gerci cetintasın admin oldugu yerde cok fazla dayanamam muhtemelen
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 exodus bu kadar angutluğuna ragmen neden banlanmıyor yoksa KAYRILIYOR MU
kermit Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 banlanmamak için liseli olmak yetiyor B)-
axedice Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 BabacumMostors said: o eteği giysin kermite de vururum.. Kermite vurmak için o eteği giymesine gerek mı? ;) ;)
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Olum bu sitenin ismi paticik diye hepiniz kız çocuğu gibi davranmak zorunda mısınız? Biri "Seni sevmiyoruuummm banlasınlar seniiii" diye sızlanır. Öteki "Senin yazdıklarına çok gıcıkkkk oluyorummmm" der. Cici Kızlar grubu gibisiniz yeminle.
GokTuRK Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 abi mevzu ney ben kaçırdım biri özet geçebilir mi
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 axedice said: BabacumMostors said: o eteği giysin kermite de vururum.. Kermite vurmak için o eteği giymesine gerek mı? ;) ;) offf bende bir hareketlenme oldu..
kermit Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 2 dakkada orospu ettiniz beni yine sağolun ya
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 aynaya bak ve bu güzelliği kucakla!
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Exodous said: Olum bu sitenin ismi paticik diye hepiniz kız çocuğu gibi davranmak zorunda mısınız? Biri "Seni sevmiyoruuummm banlasınlar seniiii" diye sızlanır. Öteki "Senin yazdıklarına çok gıcıkkkk oluyorummmm" der. Cici Kızlar grubu gibisiniz yeminle. seksist bir remark.
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 kermit said: 2 dakkada orospu ettiniz beni yine sağolun ya gırtlağın nasıl iyi mi?
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 vingthor banlansın o nasıl laflar öyle ben desem şimdiye on kere banlanmıştım..
kermit Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 şikayet ettim zaten. inşallah banlanır ve çok gülerim >:D<
darkwingduck Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 BabacumMostors said: niye ördek olmak istiyorsunuz? ördek dediğin yavruyken sevimlidir büyüynce her yere sıçıyor hayvanoğlu alındım.
Öne çıkan mesajlar