SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Telefon galaxy s3 Guncelleme sonrasi batarya sapitti. Gece sarja birakiyorum sabah %60 buluyorum. Sarjdayken telefonu kullandigimda sarj dusuyor. Eskiden yavas da olsa artardi telefonu kullansam bile. Simdi %50 de sarjda mesela opera ile nette dolasiyorum 49 48 diye gidiyor. Problrm nedir duhtur bey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 ap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 pil kanseri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 samsung ve sorunlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Ya ben hiç problem yaşamadım desem yeridir şu ana kadar. Güncelleme sonrası bi pil olayı sapıttı, bi de exchange serverdan mailleri çekmiyo cihaz. 2 sorun peydah oldu bi anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 şuana kadar ben de hiç problem yaşamadım. geçen sarjım yüzde 20 deyken bir anda sıfırlandı falan ahah ayrıca donmalar olmaya başladı. hızlandı ama saçma sapan zamanlarda donuyor telefon. reset atmak zorunda kalıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Abi exchange server yaktı beni ya. Güncellemenin ertesi günü fabrikada üretimdeydim tüm gün. Lan bütün gün hiç mail gelmedi diyorum. Sonra bi telefon geldi cevap gerekliymiş acil, ofise bi gittim bisürü mail gelmiş. Batarya olayını da farkedemedim bikaç gün. Gece takıyorum yanımdayken uyuyakalıyorum. Hani dedim herhalde uyurken kablosunu fln çektim ondan dolmadı. Sonra bi sabah baktım lan kablosu yerinde duruyo ama kesmiş şarj almayı. O zaman anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Ben de bu konu ile ilgili başlık açacaktım. Telefon S3. Gece yatarken şarja koydum telefonu sabah kalktım şarj olmamış. Fişe tekrar taktım şarj cihazını bu sefer de sarı bir ünlem çıktı batarya dolum ekranında. Samsung galaxy tab 10.1 şarj cihazı ile denedim. Şarj olmaya başladı. Telefon kendi şarj cihazı ile şarj olamaz iken tabletin ki ile oluyor. Telefon şarj cihazı değerleri 0,15A 5V 1A Tablet şarj cihazı değeleri 0,35A 5V 2A Pil mi yattara olmuş telefon mu gidici ? 1 senedir aynı ROM kullanıyorum neredeyse. Fabrika ayarlarına döndürmek gerekir mi? Yoksa direkt ROM kaynaklı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 S3 kullanan çok birinin pilini al dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 yaklaşık 1 saat önce şarja bıraktım, az önce %28 idi. internetten araştırdım falan *#0228# yapınca quick start diye bir şey varmış her neyse onu yaptım ve bir anda gösterge %45'e çıktı. (s3) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 bu zıkkım şimdi de beni vurdu note3de meh kitkatın abv jellybean ne güzeldi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 benim s3 de iyice kasilmaya basladi. Neatrom veya SlimKat yuklemeyi dusunuyorum. Samsung'un yazilimlari suck. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 sanirsam ayni sorun bende de var, sarj 20 lerde iken alet kapaniyor. fise takip telefonu acinca %40 gosteriyor falan. gun icersinde 2 kere full sarj ediyorum lan boyle sacma is olur mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Aynı sorun bende de var. Telefonu şarjdan çıkarıp restartlayıp tekrar şarjı takıyorum düzeliyor. Custom rom kullanıyorum cyanogen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 bende de note 2 var. son güncellemeden sonra benim de batarya çok çabuk bitmeye başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 safsadf Samsung s.çtı gene. Almayın Samsung falan. Popüler diye iyi sanıyor millette, tırt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Samsung. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 samsung s4 alanlarda instagram ne işe yarıyor diye sorsan %43.25 i cevap veremez. %43.25 in %12.12 lik kısmı bi bok anlamayan patron zaten. bu kitleye ne kasıp sorunsuz update versinler ki miladı doldu diyip koşup note6 alacak adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar