diaboliq Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 az önce oturuyorum , shameless izlemişim fiona ya hallenmişim , yarım şekerpare yemişim nasıl böyle bi huzur var içimde. sonra watsapp mesajı -beni bugün niye hiç aramadın bunu yazan kız arkadaşım benim. daha önce bişeyler yaşadık fakat artık arkadaşız yani bi durum yok. watsapptan gayet sulu muhabbet yapıyoruz. saçma sapan. eskilere falan dokunduruyoruz arada. bunu ben aramıyorum hiç. zaten telefonda konuşmayı seven adam değilim canım sıkılıyo. zaten bunun da sevgilisi var. onu anlatıyo bana sürekli. neyse ; *ben seni hiç aramıyorum ki kızım -yoo hep arıyosun konuşuyoruz ya *yok hiç aramadım ben seni. kafan mı güzel lan senin? -yooo değil. neyse tamam unut bu yazışmaları , sormadım say. *ya ne diyon amk -tamam bilader ben mehmet(sevgilisi) *hahahahaahahahah -ne gülüyon *hahhahahhahahah -laubali laubali konuşuyonuz , ne ayaksınız diye merak ettim *bi ayak değiliz kafan rahat olsun -ismin can manisayamışsın. bulurum seni *gel tanışırız. lan bu ne böyle. öfff sinirim bozuldu akşam akşam. ayak yapıyo bide GV bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 bu yaştan sonra mehmet mi silkeleceğiz diye neden sormadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 elbette ay levye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 telefonunu yanlış kullanıyorsun http://i.imgur.com/xMRBq4Z.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 dayak lazımsa atalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 sazan mi avliyosun gavat diye mesaj at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 http://i.tmgrup.com.tr/aktuel/2013/11/27/1385536642930.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Yazik lan. Nasi bi yokluk, nasi bi guvensizlikse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 mehmet mi kız mı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 dün çok iyiydin yazsaydın keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 biri takıcak böbreğe o olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Hemen penis gondericektin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 havlayan köpek ısırmaz sen rahat ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 bence yazan kızdıkızın kendisiydi seni kafaya almış bakalım nasıl tepki vericeksin diye. yetememişsin olaya.8-) edit: net anlaşılsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Mehmet adına üzüldüm. Hep küçük pipisinden abisi kızma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 ya o ihtimal de var ama gerçekten sevgilisiyse arayı bozmak istemedim çünkü gayet mutluydu herifle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Bisey olursa haber verin agliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 o ihtimale karsi kiza mesaj at, senin eleman telefonunu falan kurcaliyo, bana yem atiyo falan ne kadar guvensiz ne kadar ezik bi tipmis, sen napiyosun bununla diye sen yemle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 olum millet ne acaip ilişkiler yaşıyo lan anasını satayım. böyle yapış yapış. telefon kontrol etmeler falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Marty said: sazan mi avliyosun gavat diye mesaj at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 treesome a kadar yolu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 sen de herife mesaj at kişisel numarasından. niye beni hiç aramıyon de. sonra kızmış gibi davran, ayak yaptım de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 salla ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 diaboliq said: *ben seni hiç aramıyorum ki kızım -yoo hep arıyosun konuşuyoruz ya *yok hiç aramadım ben seni. kafan mı güzel lan senin? -yooo değil. neyse tamam unut bu yazışmaları , sormadım say. *ya ne diyon amk -tamam bilader ben mehmet(sevgilisi) *hahahahaahahahah -ne gülüyon *hahhahahhahahah -laubali laubali konuşuyonuz , ne ayaksınız diye merak ettim *bi ayak değiliz kafan rahat olsun -ismin can manisayamışsın. bulurum seni *gel tanışırız. kizin sevgili tercihi kotuymus ahahah adam iste bildigin kazma iliskilenmis. Seni denemis neyse sende iyi cevirmissin. En sonundaki hatuna soyleme ismini yerini biliyorum ayagida cok guzelmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 calvaria said: treesome a kadar yolu var Mmm ağaçta seks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar