Masakari Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Narkotik Şubeden Dedektif Hüseyin , nasıl yardımcı olabilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 ben de nikah masasından damat ferit aslan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 bunu gelip böyle anlattığına göre milli oluşunu arkadaşlara falan nasıl anlattı acaba seko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 ghjdfgvcbcvb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Zengin-fakir muhabbetin eğlenceliydi de, bu olmadı seko. Ulan bir de çocuğunun fotoğrafını paylaşıyorsun şurada. Büyüklerimiz, "Günah da sevap da gizli" derlerdi eskiden. Delikanlı kalmamış alemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Abi sizi kınıyorum, bunu özendirip durmayın manyak mısınız ??? LSD ne demek lan ... Uyuşturucuyu övüp durmayın, Noyan'da bazen subliminal mesajlar veriyordu. Level-up nedir abi? Şaman mısın, animist misin de içip içip ayin yapacaksın var mı böyle bir şey????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 ne var lan adam eğlenmiş sanki hiç biriniz yasadışı bir şey denemediniz ya da hepsini deneyip bilirkişi oldunuz ama uyuşturucu zararlıdır uzak durun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Bunun yeri bu forum değil yazalım mı doruk? Gerçekten gerek var mı buna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 uyuşturucu içecek kadar mutsuzsanız paranızı hayırlı bir işe harcayıp kafanıza sıkıp kurtarsanıza bizi bu beyin kusmuklarını okumaktan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 çocuğu olanlar kullanmasın beyler kuralı var global dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 DoruK said: ne var lan adam eğlenmiş sanki hiç biriniz yasadışı bir şey denemediniz ya da hepsini deneyip bilirkişi oldunuz ama uyuşturucu zararlıdır uzak durun Totalde 8 senem yurtdışında geçti, bilümum festivallere alemlere girdim ama tek bi sefer bile madde denemedim yani. Hayır mesela zevk için meraksa, bitarafımızı da s*** abi bruge de gaylere? nasılsa merak yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 zengin olunca self destruction da geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Adamın gelip burda bunu anlatması hoş bi şey değil tabii de böyle şeyler yapacağınıza kafanıza sıkın ölün, dötünüze de vurdurun falan tarzı söylemler de bi o kadar abest. Size ne amk isteyen istediğini içer, kullanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Valla ben sekonun şu baştaki yazısını okuyunca aklıma iki şey geldi. 1- Bu tip ithamlarda bulunmak suç teşkil ediyor, fyi 2- Seko, narkotik polisi ve zarf atıyor. Yoksa hiç bir aklı başında insan bilerek uyuşturucuyu övmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Aklı başında olduğu kanısına nasıl vardık, ben kaçırdım o kısmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Şu muhabbete fast forward çekip "dinlediğimiz müziğin %75i u...u kafasıyla yapılıyor" kısmına gelelim ya, aradaki tartışmalar pek bi zevksiz geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Haha adamsınız kankalarım. Barzo zengin mesajları pek ilgi çekmemeye başlamıştı. Biraz da bu taraftan vurayım dedim :) LSD hiç kullanmadım kullanmamamın nedeni insanı cennete götürdüğü gibi cehenneme de götürebiliyormuş. Korkunç bir bad trip hadisesi yaşadığım için kısaca götüm yemedi yemezde :) Taunt attım sadece dağılın tamam yeter:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 axedice said: Şu muhabbete fast forward çekip "dinlediğimiz müziğin %75i u...u kafasıyla yapılıyor" kısmına gelelim ya, aradaki tartışmalar pek bi zevksiz geçiyor. Ona katılıyorum iyi technolar kesinlikle LSD kafasıyla yapılıyordur buna çok inanıyorum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 hı hı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Neyin kafasını yaşıyonuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 DoruK said: ne var lan adam eğlenmiş sanki hiç biriniz yasadışı bir şey denemediniz ya da hepsini deneyip bilirkişi oldunuz ama uyuşturucu zararlıdır uzak durun denediğim en yasadışı şey limewire'dan mp3 indirmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 seq facebooktan attığım fotoyu neden attığımı anladın dmi fgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 khazadum said: Neyin kafasını yaşıyonuz ya bu ne olm nedir bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Hologram işte youtube.com/watch?v=GpARy-7rUF4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 sequo beni de facebook una ekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar