AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Her seferinde uzatayim diyorum ama 1cm i gecince hepsi direk dikene donusuyor. Yok mu bunlariciddi ciddi yumusatacak birseyler? Hacilara mi sorsak? Fistan ve aquila yazmayin lutfen. ya da sacma espirilerle gelmeyin, reca ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Fistan ve aquila. yazdım sorry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Belli bir uzunluga gelince vernel'e yatiriyorsun 2-3 saat. Ciddiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 ben bisey surmuyorum, plastik cikiyo sanki yuzumden, bu ara benim de aklimda ayni sey vardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 lamaya yalatıyosun yumuşacık oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 ilkokulda o jileti hiç sürmeyecektin yüzüne. GONDARCENGIZ said: lamaya yalatıyosun yumuşacık oluyo adaşım yapmaz öyle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Senelerce hars hars jiletlediktrn sonra pamuk gibi olmasını bekleme zaten Uzatacaksın bayaa anca öyle zaman içerisinde yımışar birde kıl yapın ile alakalı benim mesela sakallar ve bıyık faraş gibi çıkardı bayadır bıyıklıyım anca yumuşuyor min. Bi 3-5 ay vermen lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Az daha uzayınca düzelecek, saç kremi de yumuşatıyor aklında olsun. Bol sür, beklet durula. UZUUN yıllardır sakallıyım. 12 cm top sakalım vardı bir ara. rakam küçük görünebilir ama epey bi sakal 12 cm inan bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 altı sakala üstü bıyık diye reklamlarda çıkıyor ya ne işe yarar o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 sakalı, bıyığı çıkmayanlar için o ürün sanırım. ben de bi ara reklamlarda denk gelmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 abi yumuşaması iyi bişey değil ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 bide 1 cm az. onun bi ara dönemi var sıkıntılı. onu atlatınca aşağı salıyor kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Sakallarim uzatilamayacAk kadar çok cikiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 4cm olmuş benimkiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 AtlaraFisildayan said: Her seferinde uzatayim diyorum ama 1cm i gecince hepsi direk dikene donusuyor. Yok mu bunlariciddi ciddi yumusatacak birseyler? Hacilara mi sorsak? Fistan ve aquila yazmayin lutfen. ya da sacma espirilerle gelmeyin, reca ediyorum.haciyagi sur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 uzatamayacağımdan çok çıkar sakallarım... sparkcaster seni ayıklarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Benimkiler de uzayinca dönüyo lan, asagi dogru uzasa insana benziycem de, talibandan komutanindan hallice oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 kanka tek noktadan dört kök kıl çıkıyor. bu forumda benim kadar sakallı insan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 yumuşatma diye bişi yok neyse o başta jilet kullanmasaydın yumuşak çıkardı sakalların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 https://www.facebook.com/pages/beardsorg/205753786095 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 aha yuvamizi bulduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 uzatma. yemek yemek işkence oluyor 1. 2. herkes muhteşemde oynasana falan diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 bu dert bende de var lan. gaza geldim 2 ay kesmedim ama çok sert oldu. rahatsız oldum kestim sdjfks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Esh said: Benimkiler de uzayinca dönüyo lan, asagi dogru uzasa insana benziycem de, talibandan komutanindan hallice oluyorum. Seninkiler ultima da seçilen van dyke sakal tipini andırıyor http://1.bp.blogspot.com/_FamdNiX3MDA/THXq0MLlUbI/AAAAAAAAAOI/RIqsEQR0EuE/s1600/beardtypes1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Şuan yüzümde doğal kar maskesi var yakında bir tek gözlerim açıkta kalacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar