Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2014 FIBA Basketball World Cup Spain

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Wildcard'ı kaptığımıza göre başlık açabiliriz artık. Diğer wildcard alan ülkeler Brezilya, Yunanistan ve Finlandiya olmuş.

Pazartesi günü 2014 FIBA Dünya Kupası'nın kura çekiminde Türkiye'nin oynayacağı şehir ve eşleşeceği takımlar belirlenecek. İlk tur maçları, Bilbao, Gran Canaria, Granada ve Sevilla'da, final karşılaşmaları ise Barselona ve Madrid'de gerçekleşecek.

24 takım şöyle oluşuyor ;

Angola, Argentina, Australia, Brazil, Croatia, Dominican Republic, Egypt, Finland, France, Greece, Iran, Korea, Lithuania, Mexico, New Zealand, Philippines, Puerto Rico, Senegal, Serbia, Slovenia, Spain, Turkey, Ukraine and USA.

RESMİ TOP

Mesaj tarihi:
Of A gurubuna bak
ispanya
sırbistan
brezilya
fransa
mısır
iran

bizim gurup
abd
biz
finlandiya
ukrayna
dominik cumhuriyeti
yeni zellanda

A gurubuna göre çok güzel kura çektik,çapraz eşleşmemiz fena değil.
Mesaj tarihi:
Hem A grubundan kaçtık hem de çapraz eşleşme olacak B grubundan. İnanılmaz şanslı bir kura çektik. Lokum gibi kura. 4 galibiyet 1 mağlubiyet ile grubu tamamlamak lazım. Bu gruptan da çıkmazsak kapatalım dükkanı.
Mesaj tarihi:
- A Grubu: İspanya, Mısır, İran, Sırbistan, Brezilya, Fransa

- B Grubu: Arjantin, Senegal, Filipinler, Hırvatistan, Porto Riko, Yunanistan

- C Grubu: ABD, Finlandiya, Yeni Zelanda, Ukrayna, Dominik Cumhuriyeti, Türkiye

- D Grubu: Litvanya, Güney Kore, Angola, Slovenya, Meksika, Avustralya
Mesaj tarihi:
Galibiyetlerin taşınması vb. kurallar kalkmış artık, futbol gibi çapraz eşleşme olacak

Normal şartlarda grubu 2. bitirip çaprazdan Meksika veya Avustralya'yı çekip son 8 yapmamız gerek. Ondan sonrası bala göte bakar, Obra da olsa Ergin de çok tesir etmez bu saatten sonra.
  • 1 ay sonra ...
  • 4 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
dun bizim cocuklara 77-55 caktılar. farklı bi acıdan keyifli olabilir. asdf

ya hazırlık macına gitmek bana garip geliyor. o tension olmayınca. o yuzden ben olsam gitmezdim en azından
  • Yeni Oluştur...