Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 6

souldarkorn

Öne çıkan mesajlar

sabonis said:

aaaaabbbbbbbbboooooooooooooo

hayır bi de haberin başlığında 25 yaşında diye yazıyor. onun bahsettiği burdisso 30'u geçti çoktan. pehey. büyük sallapati dönüyormuş adamın post'larında her zaman demek asdhfudhasu

hacı haber okumadım ki hiç, ben sadece Boca - Burdisso gördüm burada onun üzerine bildiklerimi yazdım. Dünyada başka Burdisso olduğunu bile bilmiyordum, Boca'dakini de orj olanı sanıyordum asdf

Sorun işte bildiklerim yanlışmış, oradan ağır patladık asfasdfsda

Benim fiyat konusundaki bilgim de şu olaydı. Wikiden, okduğum blog sayfasını bulursam onu da koyarım.

said:
In 2012 Boca Juniors bought 25% economic rights each from Rosario Central and third parties HAZ Sports Agency respectively, for Argentine peso 3,975,000 and 3,781,875 respectively.

Burada sağdan soldan haklarını toplayıp, oyuncuyu da ikna edip bildiğin hacılamıştı oyuncuyu. Olay çıkmıştı transfer gerçekleştiğinde onu okumuştum ben. İşte ben ilk günden beri o oyuncunun Nicola Burdisso olduğunu sanıyordum asfasdfsd

İlgisizce takip etmenin kurbanı olduk. Patladık ağır, taşak geçin istediğiniz kadar hakkınız aasdfsdfs
Sosyal ağlarda paylaş

Açıklama

Ahmet Çakar’ın dün akşam (02.02.2014) TV’de Galatasaray Spor Kulübü’ne karşı ağır ithamlar içeren açıklamaları nedeniyle hem yayıncı kuruluşa hem de Ahmet Çakar’a suç duyurusunda bulunulması ve tazminat davası açılması için kulüp avukatlarımıza gerekli talimatlar verilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Galatasaray Spor Kulübü

ne demiş ki izlemedim ben.

http://www.youtube.com/watch?v=j06ivoLHBDk
Sosyal ağlarda paylaş

MrLevie said:

bir ton oyuncu aldık, yedek klübesi doldu taştı, acaba B takımı falan mı kuracağız?

yani köpek sürüsü gibibu ne lan.

31 oyuncu var a takımda şuan

yiğit,yekta,aydın ve ontivero hiç kadroda yer bulamaz belki yekta arada bulur.ontivero seneye kiralık verilir diğer 3 ü yollanır.onun dışında 2 oyuncu altyapıdan gelen oyuncular 1 oyuncuda 18 yaşında manisadan aldığımız oğuzhan.

gayette normal kadromuz var yani.önceden çok boştu 18 i zor çıkarıyorduk bu transferlerle olması gerektiği gibi oldu
Sosyal ağlarda paylaş

"Profesyonel futbolcumuz Veysel Sarı ile olan sözleşmemiz, 230.000 €'su futbolcunun kendisinden, 700.000 €'su Galatasaray Spor Kulübünden olmak üzere toplam 930.000 € karşılığında feshedilmiş olup, futbolcunun Galatasaray Spor Kulübüne transferine izin verilmiştir.

Veysel Sarı'ya Eskişehirspor'a yaptığı katkılardan dolayı teşekkür eder, futbol yaşamında başarılar dileriz.

Eskişehirspor Kulübü Yönetim Kurulu"
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...