MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 topicin darkın mesajından önceki mesajların silinip topicin sticky yapılması gerekli löl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 neyse uzun uzun yazıyordu çekemiyorduk dersini almış oldu tıhıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 sabonis said: aaaaabbbbbbbbboooooooooooooo hayır bi de haberin başlığında 25 yaşında diye yazıyor. onun bahsettiği burdisso 30'u geçti çoktan. pehey. büyük sallapati dönüyormuş adamın post'larında her zaman demek asdhfudhasu hacı haber okumadım ki hiç, ben sadece Boca - Burdisso gördüm burada onun üzerine bildiklerimi yazdım. Dünyada başka Burdisso olduğunu bile bilmiyordum, Boca'dakini de orj olanı sanıyordum asdf Sorun işte bildiklerim yanlışmış, oradan ağır patladık asfasdfsda Benim fiyat konusundaki bilgim de şu olaydı. Wikiden, okduğum blog sayfasını bulursam onu da koyarım. said: In 2012 Boca Juniors bought 25% economic rights each from Rosario Central and third parties HAZ Sports Agency respectively, for Argentine peso 3,975,000 and 3,781,875 respectively. Burada sağdan soldan haklarını toplayıp, oyuncuyu da ikna edip bildiğin hacılamıştı oyuncuyu. Olay çıkmıştı transfer gerçekleştiğinde onu okumuştum ben. İşte ben ilk günden beri o oyuncunun Nicola Burdisso olduğunu sanıyordum asfasdfsd İlgisizce takip etmenin kurbanı olduk. Patladık ağır, taşak geçin istediğiniz kadar hakkınız aasdfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Abi veyseli de aldık takım 40kişi oldu kimseyi yollamıyoz mu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Yekta gidiyormuş Antep'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 demek ki şike anlşamasını 2 taksit yapmışız bize gol atmadıkları için gönderiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 "Profesyonel futbolcu Guillermo Enio Burdisso ve kulübü Club Atletico Boca Juniors ile oyuncunun 2013-2014 futbol sezonu 2.yarısı için geçici transferi konusunda resmi görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 bir ton oyuncu aldık, yedek klübesi doldu taştı, acaba B takımı falan mı kuracağız? yani köpek sürüsü gibibu ne lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Bence fenerin küme düşürüleceği haberini aldı aysal, fenevbahçe diye takım kurup kendi kendine şampiyonluğa kapışmak için 2. takımı kuruyor. at mantığı, rakibini görmezse hırslanmaz diye düşünüyo herhal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 arkadaşa komikli şakalı bi madalyon verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 mancini para şifresini açtı geleni geçeni takıma dolduruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Açıklama Ahmet Çakar’ın dün akşam (02.02.2014) TV’de Galatasaray Spor Kulübü’ne karşı ağır ithamlar içeren açıklamaları nedeniyle hem yayıncı kuruluşa hem de Ahmet Çakar’a suç duyurusunda bulunulması ve tazminat davası açılması için kulüp avukatlarımıza gerekli talimatlar verilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur. Galatasaray Spor Kulübü ne demiş ki izlemedim ben. http://www.youtube.com/watch?v=j06ivoLHBDk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Lan hasss diyeceğim ban yemekten çekiniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 her fırsatta gündeme getiriyor kendini şu adam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 abi adam para kazanmak için saçma sapan konuşuyo. farkında değilsiniz galiba. sergende aynı bok. herkes ntvspordaki rodvan gibimi. bu adamlar garip bi laf etmesin 2 hafta sonra program yayından kalkar rating almıyor diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 MrLevie said: bir ton oyuncu aldık, yedek klübesi doldu taştı, acaba B takımı falan mı kuracağız? yani köpek sürüsü gibibu ne lan. 31 oyuncu var a takımda şuan yiğit,yekta,aydın ve ontivero hiç kadroda yer bulamaz belki yekta arada bulur.ontivero seneye kiralık verilir diğer 3 ü yollanır.onun dışında 2 oyuncu altyapıdan gelen oyuncular 1 oyuncuda 18 yaşında manisadan aldığımız oğuzhan. gayette normal kadromuz var yani.önceden çok boştu 18 i zor çıkarıyorduk bu transferlerle olması gerektiği gibi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Roberto Mancini tarafından kadroda düşünülmeyen Yiğit Gökoğlan, Kayseri Erciyesspor'a kiralandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 sergen inanarak saçmalıyor. ahmet çakar kaşarlanmış artık, yılların trollü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 "Profesyonel futbolcumuz Veysel Sarı ile olan sözleşmemiz, 230.000 €'su futbolcunun kendisinden, 700.000 €'su Galatasaray Spor Kulübünden olmak üzere toplam 930.000 € karşılığında feshedilmiş olup, futbolcunun Galatasaray Spor Kulübüne transferine izin verilmiştir. Veysel Sarı'ya Eskişehirspor'a yaptığı katkılardan dolayı teşekkür eder, futbol yaşamında başarılar dileriz. Eskişehirspor Kulübü Yönetim Kurulu" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 fenerin salça olmaması ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Veysel Sarı, Sağ bek mevkinde forma giyen Türk futbolcu iyi bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Abi baya baya oldu gs yalnız. Meloyla sneijder de şöyle oynamaya devam ettikten sonra chelsea korksun gsden sdfffsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Bu adam esk da ne alıyordu. 2 milyon üstü para vermişlr senelik yanlış görmedim ise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 NERDE OKUDUN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar