Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Giyim şeyi sorusu

roket adam

Öne çıkan mesajlar

Laciverte kaçan gri. Ne bileyim koyu gri gibi bir şey işte. Tam tasvir edemedim. AVMdeyim şu an gidip alıcam karar verirsem. Dönercide laptop açtım fikir arıyorum.

İşini son güne bırakırsan böyle oluyo işte. Siz siz olun son dakikaya kalmayın sevgili insanlar. 'Lan hava soğuk değil zaten, idare ederiz' demeyin. Giriyor.
Sosyal ağlarda paylaş

ya olur işte. cırtlak değil takım elbise rengi anladığım kadarıyla. cırtlak olsa bile halledilir.

al bunu düğmeleri takım elbise renginde düğmelerle değiştir. yakayada yarım cm kalınlığında gene takım elbise renginde şerit diktir yakanın ortasından boydan boya. prens gibi olursun.
Sosyal ağlarda paylaş

hunty said:

Kahverengi takimin icine ne renk gomlek giysem hatunlar hoslanir? Var mi boyle bir erkek sitesi? Renk uyumu falan?
Mavi giydim mi tulum gibi herseyi mavi giyiyorum mesela. Yok mu boyle egitici bir site beni topluma geri kazandiracak?

gene toprak rengi bi yeşil giyilir ama çok klasik olur. siyah çok sağlam durur. ben olsam mavi özelliklede camgöbeği mavisi giyerek kahverenginin eski ve klasik havasına tezat oluşturarak etkileyici bir görünüm elde ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

Mal said:

hunty said:

Kahverengi takimin icine ne renk gomlek giysem hatunlar hoslanir? Var mi boyle bir erkek sitesi? Renk uyumu falan?
Mavi giydim mi tulum gibi herseyi mavi giyiyorum mesela. Yok mu boyle egitici bir site beni topluma geri kazandiracak?

gene toprak rengi bi yeşil giyilir ama çok klasik olur. siyah çok sağlam durur. ben olsam mavi özelliklede camgöbeği mavisi giyerek kahverenginin eski ve klasik havasına tezat oluşturarak etkileyici bir görünüm elde ederim.

Tesekkur ederim en yakin zamanda deniyicigim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...