roket adam Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Gri - lacivert karışımı bir takım elbise üzerine şu mont gider mi sizce? Mont almam lazım, geri kalan tüm modeller ya klasik kaşe kaban, ya da naylon trençkot. Bi bu özellikli değişik bişi gibi geldi. http://www.damattweenshop.com/urun/TWEEN-MONT-280508.html Tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 ~ bu kadar para bayılacaksan, bir massimo dutti ye görün derim. fikir edinmene de yardımcı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 alakasız olucak ama beni soguktan koruyacak kapşonlu rahat hareket edebilecegim birşey lazım var mı bildiginiz o tür birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 neresi acil ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 @somon aber'in o içi kürklü mont gibi olan hırkaları var. 12387129837213 milyörlük montlardan daha kral ısıtıyolar. onla takıl asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 yakala somon http://fc02.deviantart.net/fs71/f/2010/275/3/a/ac__brotherhood___enzio_by_010redstar010-d2zyqgf.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 takım elbisenin neresi gri neresi lacivert? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 boydan boyle yarısı gri yarısı lacivermis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Laciverte kaçan gri. Ne bileyim koyu gri gibi bir şey işte. Tam tasvir edemedim. AVMdeyim şu an gidip alıcam karar verirsem. Dönercide laptop açtım fikir arıyorum. İşini son güne bırakırsan böyle oluyo işte. Siz siz olun son dakikaya kalmayın sevgili insanlar. 'Lan hava soğuk değil zaten, idare ederiz' demeyin. Giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 elsivayikikide yok mu istedigin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 birisi fotoşopla malum fotoğrafıma bunu monte edebilir mi? üstümde nası duruyo göreyim. edit: espiri tabii ki de. aldım zaten. teşekkür ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 uyar bence ya, siyah zaten pembe üzerine giysen gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 ya olur işte. cırtlak değil takım elbise rengi anladığım kadarıyla. cırtlak olsa bile halledilir. al bunu düğmeleri takım elbise renginde düğmelerle değiştir. yakayada yarım cm kalınlığında gene takım elbise renginde şerit diktir yakanın ortasından boydan boya. prens gibi olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Giymeden bilemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 http://img6.mynet.com/ha7/s/slikon-zengin.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 altında takım elbise varsa mecbur klasik bakacan bunlara hiç girme boşuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 gideri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Isıtmaktan falan bahsedilmiş de, Yüzde 100 pamuk ve 600 lira..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 düğmeleri çirkin gözüküyor ama şekil şemal güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Kahverengi takimin icine ne renk gomlek giysem hatunlar hoslanir? Var mi boyle bir erkek sitesi? Renk uyumu falan? Mavi giydim mi tulum gibi herseyi mavi giyiyorum mesela. Yok mu boyle egitici bir site beni topluma geri kazandiracak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 kahverengi takim giymeyerek basla ise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 gri giy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 hunty said: Kahverengi takimin icine ne renk gomlek giysem hatunlar hoslanir? Var mi boyle bir erkek sitesi? Renk uyumu falan? Mavi giydim mi tulum gibi herseyi mavi giyiyorum mesela. Yok mu boyle egitici bir site beni topluma geri kazandiracak? gene toprak rengi bi yeşil giyilir ama çok klasik olur. siyah çok sağlam durur. ben olsam mavi özelliklede camgöbeği mavisi giyerek kahverenginin eski ve klasik havasına tezat oluşturarak etkileyici bir görünüm elde ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kovboy Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Bu aralar renkli kalın tabanlı klasik ayakkabılar görüyorum nerden bulabiliriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mal said: hunty said: Kahverengi takimin icine ne renk gomlek giysem hatunlar hoslanir? Var mi boyle bir erkek sitesi? Renk uyumu falan? Mavi giydim mi tulum gibi herseyi mavi giyiyorum mesela. Yok mu boyle egitici bir site beni topluma geri kazandiracak? gene toprak rengi bi yeşil giyilir ama çok klasik olur. siyah çok sağlam durur. ben olsam mavi özelliklede camgöbeği mavisi giyerek kahverenginin eski ve klasik havasına tezat oluşturarak etkileyici bir görünüm elde ederim. Tesekkur ederim en yakin zamanda deniyicigim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar