Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 6

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
pattisliborek said:

berkin elvanin ailesine de 3-5 kurus verip yurutur aziz ya. sikinti yok.

Gece belli bir saatten sonra patiyi kapasanız mı acaba böyle gerzekçe mesajlar görmesek forumda?
Mesaj tarihi:
faşist akp'lilerin yaptığı yorumlardan daha faşistçe bi yorum yapmış. aynı anda hem ali ismail'in ailesinin aziz'den para aldığını iddia ederken, berkin elvan'ın ailesinin de alabileceğini söylüyor. baştan sona rezalet.
Mesaj tarihi:
Ne savunmasını bekleyeceksin ya. Sanki öyle dese ne olur demese ne olur. Bu kadar ciddiye almayın bu forumu. Cidden ima etmiş olsa asacaksınız adamı sanki.

Saçmalamış işte, he de geç. Sanki adaletin tescil edildiği merciyiz.
Mesaj tarihi:
Dün gece ki o mesaj maksadını aşmış, evet haklısınız. O konuda özür de dilerim.

Ama bu yine Aziz Yıldırım'ın şahsi menfaatleri için gencecik çocukların cesetiyle propaganda yaptığı gerçeğini değiştirmiyor.

Hani burda bana o mesajıma haklı olarak kızdığınız tavrın çeyreğini Aziz Yıldırım'a da gösterseydiniz bari Ali İsmail'i Fenerbahçe'nin çıkarlarına alet ederken.
Mesaj tarihi:
abi napalım ben anlamıyorum elimize silah alıp vuralım mı azizi şike yaptı diye? kulübü bırakıp galatasarayı mı tutalım? nedir derdiniz ulan bu ülkenin anasını avradını silkeleyen adamlar varken bir futbol kulübünün başkanıyla mı uğraşalım
Mesaj tarihi:
bişey yapmamak ayrı şike yapıp üstüne yürüyüş bilmemne yapmak ayrı
benim lafım azizin sömürdüğü değerleri kullanıp şikeyi aklamaya çalışanlara
Mesaj tarihi:
Çok basidinden adamın şike yaptığı ortadayken adamı başkanlıkta tutmak , rte'nin para çalmasına 'benim için çalıyor' demekle aynı kafa oluyor ondan vazgeçebilirsiniz?

Türkiye için rte neyse fener için aziz o şuan , gönderin adamı alın adam akıllı birini yürüyün gidin hayatınıza kaldığınız yerden. Çok zor bişi olmasa gerek.
Mesaj tarihi:
Mithat said:

Çok basidinden adamın şike yaptığı ortadayken adamı başkanlıkta tutmak , rte'nin para çalmasına 'benim için çalıyor' demekle aynı kafa oluyor ondan vazgeçebilirsiniz?

Türkiye için rte neyse fener için aziz o şuan , gönderin adamı alın adam akıllı birini yürüyün gidin hayatınıza kaldığınız yerden. Çok zor bişi olmasa gerek.

gerekli talimatları verdim, 2 güne iniyor aziz.

bir de istek başkan varsa iletin onu göreve getireyim hemen.
Mesaj tarihi:
SNA1L said:

valla okadar transfer yapıp seneyede başarısız olursa şike yapmıştan beter olursunuz.ki şu saatten sonra kimse şike yapmaz ztn

seneye de

iki senedir şampiyon olan ve şl de realleri tokatlayan gruptan çıkan takım ?
Mesaj tarihi:
Cons said:

bişey yapmamak ayrı şike yapıp üstüne yürüyüş bilmemne yapmak ayrı
benim lafım azizin sömürdüğü değerleri kullanıp şikeyi aklamaya çalışanlara

Olm iyi diyon da sayıştay raporuylan devleti milyar lira zarara uğrutan, borsadan manipulasyonla tonla para kaldıran, vergi kaçıran bir adam/kulüp sütten çıkmış ak kaşık mı.

Bu yaptıklarıyla haksız rekabet yapıyor, bunun şikeden farkı ne? aha alayınız hala destekliyor herifi, biz hiç değilse Azize beddua ediyorduk kulübü bu hale düşürdü diye, ha sonra cemaatin foyası meydana çıktı ama ben şahsen sevmem desteklemem Aziz Sultanı o ayrı.
Mesaj tarihi:
Red said:

SNA1L said:

valla okadar transfer yapıp seneyede başarısız olursa şike yapmıştan beter olursunuz.ki şu saatten sonra kimse şike yapmaz ztn

seneye de

http://i.radikal.com.tr/480x325/2013/09/18/fft64_mf1653920.Jpeg
Mesaj tarihi:
sayıştay raporu dediğin ne koysana bakak.
borsadan manipulasyon dediğin sermaye arttırımıysa tamamen legit bişey. vergi olayıda yeni olay bi belli olsun yorum yaparız
Mesaj tarihi:
Red said:

SNA1L said:

seneye de

real yarım düzine attı lan bi maçta ne tokatlaması sdfsd.seneye de evet bu sene sıçtınız seneye de başarısız olursanız gg diyorum gayet normal bi tahmin bence
  • Yeni Oluştur...