Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 6

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kardes fb kurallari gecerli bu ulkede o el oluyor. Yoksa ronaldo da 2 gun once sut cekti adamin eline carpti penalti verilmedi yuzunu korudugu icin.

Ama fbye su iki pozisyon da penalti birebir aynilari vardir hatta
Mesaj tarihi:
sardalya said:

Kardes fb kurallari gecerli bu ulkede o el oluyor. Yoksa ronaldo da 2 gun once sut cekti adamin eline carpti penalti verilmedi yuzunu korudugu icin.

Ama fbye su iki pozisyon da penalti birebir aynilari vardir hatta

http://3.bp.blogspot.com/_Hk7pxXcBorM/TPgin0MVlEI/AAAAAAAAAgI/tUrm3T907s8/s1600/crybaby.png
Mesaj tarihi:
ilk el penaltı da bunu gormedim yazmaya buraya donmustum ama ne onemi var. kral forvetin karsı karsıya sutu kaleye yuvarlamazsa. kafaya zıplamaya usenirse nası gol atıcaksınki.

bi de burdisso diye bi adam varki cok acayip kendi adamını bırakıp gitti 1.60 herif bombos kafa vurdu.
Mesaj tarihi:
Biyik said:

serjuhan said:

Bıyık sen git kendi takımınla ilgili yazıklar olsun vs de.

niye ya biz taş gibiyiz maşallah

O zaman bu toplara girme taraftarı olmadığın takıma sanki hakkını helal etmiyor adam.
Mesaj tarihi:
serjuhan said:
O zaman bu toplara girme taraftarı olmadığın takıma sanki hakkını helal etmiyor adam.

sana ne yahu. istediğim takım hakkında istediğim gibi konuşurum, taraftarısın diye bana konuşma yasağı koyamazsın.

gs'yi bu duruma düşürenlere yazıklar olsun. gül gibi takımı bitirdiler.
bunu deme hakkım sonuna kadar var.
ben bir futbolseverim.
Mesaj tarihi:
madcow said:

muslera ok.
melo meh.
sınayder lol?

1dk önce sercar'ın 2. sarıyı gördüğü pozisyonun aynısını şinaydır yaptı sarı cıkmadı.

sonraki itirazı zaten başlı başına sarılık, gs'de bazı futbolcular çok basit kart alırken (selcuk ceyhun mesela) aynı şeylerde melo şinaydır kartsız geçiştiriliyor
Mesaj tarihi:
serjuhan said:

Biyik said:

serjuhan said:

Bıyık sen git kendi takımınla ilgili yazıklar olsun vs de.

niye ya biz taş gibiyiz maşallah

Bıyık takımmı tutuyomuş lan? ben türkiye genelinde %40 taraftara sahip hangi takım varsa onu tutuyo sanıyodum.
Mesaj tarihi:
galatsaray artık bitti çözülme büyük hızla devam eder . bu sene 4 olsunlar öpüp başlarına koysunlar . bundan sonra olacakları anlatayım galatsaraylı arkadaşlar üzülcekler ama artık çilek erik devri kapandı artık ayva devri başladı bol bol yersiniz :D

büyük ihtimalle bundan sonraki 5-6 yıl lige beşiktaş ve fenerbahce damga vurur . çok büyük mali krizler gsyi bekliyor . galatasaraylı arkadaşlar memleketlerinizin takımını tutusun shsakjdgdakdjasd
  • Yeni Oluştur...