Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 6

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bugün tarihli Açık Mert Korkusuz Gazetesi'nde yayınlanan "Haydaa!" başlık haber, gerçekleri yansıtmamaktadır.

Kamuoyunun bilgisine sunulur.

Galatasaray Spor Kulübü

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1/1782122_685694894822542_398566269_n.jpg
Mesaj tarihi:
drogba sene sonu yolcu büyük ihtimal ya.zaten adam hep diyordu abd de bitirmek istiyorum diye.

bu sene şl ne gidersek belki kalır ama sanmıyorum ben.
Mesaj tarihi:
drogba açıklama yapmış ama açıklama bir kamuoyunu rahatlatma öğesi içermiyor lol

Drogba said:

"Son günlerde benim hakımda birçok şey söylendi. Normalde böyle şeyler için konuşmam ama bunu ilk ve son kez yapacağım. Burada takımım adına başarılar kazanmak ve tarih yazmak için varım ve kimse beni hedeflerimden saptıramaz. Tüm sarı-kırmızılı taraftarlar, haydi sezon sonuna kadar kazanmaya devam edelim. Yarınki maç için takım arkadaşlarıma başarılar."
Mesaj tarihi:
Seneye gs yine şampiyonlar ligine kalırsa muhtemelen o da kalır. Avrupadan CL vitrininden çıkacak olursa direk s*ktir edip amerikaya basar heralde. Gs drogba için oynasın :p
Mesaj tarihi:
olm adam profesyonel. adamın bi vizyonu var. oynamazsan ŞL de bi ülkün olmazsa eğer naapsın lan götü kırık türkiye ligini. konyada gol atacak konyalılar sevinicek sivasa gidicek 2 tane orda döşicek oleey sivaslılar sevinicek ne lan bu devekuşu kabare türkiye turnesimi

bak ingilizlerin taraftarlarına. sanarsın her biri farklı ülkenin taraftarı. savaş çıkıyo lan resmen. adamı kesip 4 e bölüp old english pub ın kapısına asıyolar. sende varmı öyle bişey. tokatsporun keresteleri "dıyogbayı neden getiymediley ama :/" diye demeç veriyo. utanmaktan yorganı ısırırsın ya hani o kıvam bi memleketiz lan herşeyimizle.
Mesaj tarihi:
oldun said:

Süper vızyonu var chealseden cine gıdecek kadar anca

adamın vizyonu kazanabileceği kadar çok para kazanıp fil dişine elinden geldiğince yardım etmek. kariyer baabında ne ihtiyacı vardıysa gördü bitirdi adam çelside zaten.
Mesaj tarihi:
kritik maç. drogba'da yok zaten. onti yerine alex oynar solda. yabancıyı orda kullanır.

bi de mançini hamle hakkını kullanmak istiyor.kenara bi amrabat'ı oturtmak için 5 yabancı çıkar yine. 6 yabancı çıktığımız zaman kenarda adam kalmıyor adam gibi.

tabi şu var kontenjan da 5 olacakmış gibi duruyor hakkaten.
Mesaj tarihi:
Hajro veya Onti'yi yedek başlatır bence de.

Nando
Semih-Ceyhun-Burdisso
Veysel-Melo-Sneijder-Selçuk-Telles
Umut-Burak

Şeklinde çıkar muhtemelen, hamle hakkını kullanmayacak ise ilk 11 sağda Eboue'yi başlatır geçen haftanın hatrına

Eskişehir ligin en dengeli kadrolarından biri, geçen haftaki gibi sağda Sercan solda Kazım oynayan bir takım değil. Kamara ve Erkan çok tehlikeli, Veysel hem daha temkinli bir adam Eboue'ye göre hem de eski takım arkadaşları, tanıyor. O açıdan Veysel ile başlarız umarım. Onun dışında tek önlibero Aytaç ile oynuyorlar, direk intihar olur bu Ertuğrul yapmaz böyle bir hata sanırım Hürriyet'i koyar yanına. Forvette de Neco'cum bizi üzmez
Mesaj tarihi:
O üstteki kadronun aynısı ama ontivero burak ya da umutun yerine direk başlasın işte.

Burak ilk yarı 18 kere ofsayta düşsün diye veya faydasız umut için mi klübede oturtcan. Oynat atom karıncayı.
Mesaj tarihi:
Ulan hemen başladınız Ontarivyo oniterivyo, 18-19 yaşında bebeyi daha yarım maçla kral ilan ettiniz yuh. Tamam yere sağlam basıyor, teknik ve istekli ama daha bebe ve ne ligi ne takımı tanımıyor, kasap stoperler ayağını eline verir sonra görürsünüz.
Mesaj tarihi:
umut kac haftadır yerlerde surunurken genc ve istekli bi oyuncuyu izlemek istemek gayet dogal diye dusunuyorum.

yoksa messi olacak gibi bi beklentim yok. ben heyecanlanıyorum iyi oyuncu olma ihtimaline. aynısı sneijder icin de gecerli mesela her an muhtesem bisey yapabilecekmis duygusu veriyor. her mac sneijder i izlerken keyif alıyorum o yuzden.
  • Yeni Oluştur...