Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 6

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Mancinici var mı ki GS li olarak? Adamı kovsan göbek atar, parasını çatır çatır alır kovulduğu gibi de yeni takım bulur mis gibi havadan para der. Aksine eşek gibi çalıştıracaksın. O sos bottle kağıtlarıyla da kıçını silsin.
Mesaj tarihi:
ne bileyim geçen hafta gs terim'i kaybettiğine pişman olur temalı post'larıma "biz o konuyu kapattık, git burdan" demişlerdi de gs taraftarı gördüğüm üzere stadda yönetime hatırlatıyor bazı şeyleri.
Mesaj tarihi:
gs taraftarı 70 dakika bagırmadı bile simdi hatırlatsa nolur? takımını 90 dakika destekledin mi de cıkıp simdi birilerini suclamaya yer buluyorlar. mancini gecen sene terimin aldıgı puandan cok almıstı gecen haftaya kadar 3 puan fazla. bu hafta esitlenmistir en fazla. o yuzden mancini vs. terim karsılastırması komik.
Mesaj tarihi:
Fatih terim burdayken sezon bası maclarının bundan farkı var mıydı bilmiyorum. Oyuncular karaktersizlik örnegi sergiliyorlar, istersen Mancini ile kanlı bıcaklı ol böyle oyun oynanmaz... tribiniz kime amokaci.
Mesaj tarihi:
hayrinin cok cok rahat gol pozisyonu olabilecek 4 topu sut cekmesini mi soylesem? burak'ın kafa ile hic bir sey yapamamasını mı? Kale bos iken 2 defansını gotunu tutturan forvetlere mi 5 kisi ilerdeyken uzaktan daga tasa vuran umuta mı? mı frikik atan buraga mı? ilk devre boyunca(ilk devre 46 top kaybı yaptı galatasaray) yanındakine pas atamayan tum takıma mı?

mancini bunlara napsın.

tek gercek masrafı var telles o da zaten catır catır oynuyor. digerleri gelecege yatırım seklinde alınan adamlar 1-2 ser milyondan 8 9 adam alındı.
Mesaj tarihi:
mancini kısmetse 3 sene daha burda. var mıymıs yok muymus 3 sene icinde konusuruz. hayrovic gerizekalı gerizekalı sut cekmese bugun macın yıldızı abi 21 yasında nerden buldular diye konusuyoduk adam yoketti tek basına o kanadı ama gerizekalı oldugu icin sut cekmeyi tercih etti surekli.
Mesaj tarihi:
galatarasayın oyunu bakımından amrabattan cok daha etkili cunku kısa mesafelerde acayip hızlı ve etkili amrabata kosması icin alan gerekiyo. ama zeka bakımından evet amrabattan bi farkı yok kaleyi gordum vurayım.
Mesaj tarihi:
Takım çok iyi değil zaten. Geçen yazdan beri yanlışlar yapılıyor, bu yanlışlarda Mancini'nin payı %50'den azdır tahminimce.

Sene başında peak'ine ulaşmış bir Burak satılmalı 10 milyona demiştim. Keza Sneijder satılmalıydı, çünkü bizim takıma lüks ve hiç bir sisteme uymuyor. E Drogba büyük maliyet, full oynatamayacaksan, tribüne yollayamıyorsun büyük dert. Falan filan uzun uzun hep yazdım zaten. Değişen birşey yok 7-8 ay sonunda. Alınması gereken oyuncular vardı alınmadı, takım kadro mühendisliği 2 yıldır yanlış yapılıyor. Koşan mücadele eden bir Elmander vardı o gitti mesela.

2 sene önce GS takım gibi oynuyordu. 2 yıldır oynamıyor. FT yanlışları yaptı, Mancini'ye çok fazla kızamıyorum açıkçası. Çok fazla taktik denedi, maç içinde, maç öncesinde. Olmuyor yani öyle bir kadro var ki fazlalık. Sneijder Drogba Burak'lı kanatlı bir sistem olmuyor maalesef. Yedekte oyuncu var mı? Yok.
Ha devre arasındaki saçma sapan transferler kimin suçu. Ben Mancini'nin gidip Burdisso, Hajrovic'i aldığına inanmıyorum şahsen. Sene başındaki 15m euroluk Bruma kumarına değinmeyeyim. Mancini İtalya'dan stoper istedi, 2 isim istedi Burdisso geldi. Gidildi saçma sapan Kayseri'den Salih diye bir adam alındı futbolculukla alakası yok.

Abi ne kadar amatör yönetiliyor bu futbol kulüpleri ya. İnanılmaz formsuz futbolcular, atletik değiller, güçlü değiller. Yurtdışına bakıyorsun tank gibi adamlar vızır vızır aç adamlar. Bizde hala bitmiş belini döndüremeyen Selçukla Burak'la okeye dönüyoruz ama işte bu saçma sapan sistemde bu adamlara bir yerde de mecbur kalıyorsun.

Yok mu abicim koskoca GS'de scout ekibi, bilmemne ekibi. Profesyonelleşme diyorsun gidip Drogba'ya ona buna 6milyon euro vereceğine senede o kadar maliyete ülkenin en iyi scout/transfer ekibini kurarsın ama yok işte. Nası şirket yönetmiş zamanında bu adamlar buralara gelmiş, anlamak güç...
Mesaj tarihi:
"Devre arasında 9 oyuncu geldi, bunların 6'sı genç. Transferin son günü Burdisso aramıza katıldı. Bu takımı ben yaratmadım, ben kurmadım. Her şey normal. Türk oyuncular var, yabancılar var, 6 ay öncesinden değişik bir şey yok."

Mancini, "Seneye kalacak mısınız?" sorusuna ise "Futbol dünyasında uzun vadeli konuşmak doğru değil" cevabını verdi.

maç sonu mancini
Mesaj tarihi:
O ayrı konu. Tatava yapmadan basıcaz geçicez hayırlısıyla.

Bir de maalesef bizim takımda yıllardır yerli/yabancı uyumu bir türlü oturmadı aslında esas sıkıntı o. Bunda kalite farkında uçurum dolayısıyla yabancılar egosuna/bizimkilerin kompleksine, ve maaş farklılıklarına bağlıyorum. Bunlar çok önemli şeyler ama bizim takımda yıllardır bunun üstüne gidilmedi. Çilek çilek derken yıllar boyu en iyi yerlileri FB'ye kaptırmak en büyük taktik hatası. Drogba gitsin Ibra gelsin yine aynı şey. Takımın uçurumunu azaltmak gerekiyor.
Ulan dandik Fifa oyununda bile chemistry diye birşey var. Takımın mühendisliğini gerçekten ince yapmak gerek...
  • Yeni Oluştur...