Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 6

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
adnan polat gitmeden elmanderle anlasmisti. ilk sezon onla ve selcukla yuruduk. valla terim'in dogru bir transfer yaptigini gormedim. selcuk burak trabzondan prime donemlerinde geldiler. kapagi atinca her gun kotuye gittiler. terim, sneijder'i drogbayi da istemiyordu yanilmiyorsam, muslera ve melo dahil hepsini yonetim aldi. gecen sene ikinci yari drogba tasidi resmen. terim'in transferleri apramat, cedju, dany, bruma hepsi birbirinden beter cikti. tek basarisi semih'i cikarmak oldu.
Mesaj tarihi:
td'nin başlıca görevi takımını başarıya ulaştırmasıdır.
2.döneminde terim çok başarısızdı ona sonuna kadar katılıyorum.
ama son iki sezon takımını şampiyon yapan terim'in takım içi çatışmalarda günah keçisi ilan edilip yollanmasını haksızlık olarak görüyorum. 2.tura çıkılmazdı da avrupa ligine gidilirdi ama ligde daha iyi durumda olurdu takım, deplasmanda dağılmazdı.

aysal, ya bu sene de şampiyon yaparsa takımı diye korktu ve yolladı.
o yüzden aysal'ın kendini gs'nin üstünde gördüğünü düşünüyorum.
önemli olan takımın başarısıdır, takımın patronu demek için iyi çalışan makineyi bozdu.
Mesaj tarihi:
üsteki mesaja gülerim, bu puan farkını nedeni zaten ft zamanı kaybedilen puanlar ve düzgün hazırlık döneminin geçilmemesi, kafası çalışan her antrenör aynı fikirde,

günahına girmiyim ama tüpçü görevde ve rte desteğini almışken başkanı indirip kendi düzenini kurmak istemiş de olabilir ki bu minvalde açıklamaları da yok değil

90 lar da, iyi işler yaptılar genç takımda, iyi planlama ve ekip çalışması ise ulusoy federasyonu da arkalarında durdurdu inkar etmemek lazım, ama tek başına yapılan şeyler değil bunlar ve adam geçen 20 senede, bırak eski ekibi yeni ekip bile kurmadı

o da değil sadece denizlide öyle, kaç yaşına geldiler, yanınıza bir adam alın, bir ekip kurun ama yok, sanki kendileri tek başına yetişmiş
Mesaj tarihi:
ben de ulusoy'un bolca usulsüzlük yaparak gs'yi desteklediğini düşünüyorum o 4 senelik süreçte ama gs kötü bir takım olsa ve kötü yönetilseydi o destek bir işe yaramazdı. türkiye'de de işler biraz böyle yürüyor. bu iki senede de terim bir taraftan hakemleri etki altına aldı, kavga etti vs.

türk futbolu orman kurallarına göre yönetiliyor. sisteme uygun, dişli, kabadayılık taslayan adamlar lazım. gönül isterdi ki her şey kuralına göre işlesin ama olmuyor.

ama bu demek değil ki sadece terim motive ediyor kavga ediyor da gs başarılı oluyor. hayır gerekirse takımına göre taktik kurmayı da biliyor, maç içinde de gayet iyi bir şekilde takımını yönetiyor.

niye bu kadar terim'den nefret ediliyor, hiç anlamıyorum.
bana ne kişiliğinden, kavgacılığından, tapesi falan da yok, suçu yok.
başarı da getiriyor...
neden bu nefret?
Mesaj tarihi:
taktik biliyor, ama sadece taktik biliyor, str yok, planama varla yok arası...

ulusoy bir çok usulsüzlük yapmış(?) ama tc futbolunun gelmiş geçmiş en büyük başarıları adamın zamanında ve çabaları ile yakalanmış olması ise halan gizemini koruyan bir vaka olarak karşımızda duruyor

fb şu anlayın, başta aziz ve şakşakçı yazarları senelerce adam hakkında atıp tutunuz ve sonunda adam gitti ve siz ve aziz sandınız ki kendi seçeceğiniz federasyon başkanı ile çok ilerleyecektiniz

bırakın fb nin ilerlemesini, bütün türk futbolu geri gitti,

şimdi soruyorum bu damı gol değil,
Mesaj tarihi:
evet gol değil.

çünkü ulusoy zamanında başarının gelmiş olması onun yaptığı yanlışların üstüne örtmez. nasıl ki aziz yıldırım'ın kulübe yaptığı katkıların şikenin üstünü örtemeyeceği gibi.

not: "bu damı gol değil?" değil "bu da mı gol değil?" olacak. soru ekleri ayrı yazılır. bu basit kuralı uygulayalım. tamam anlıyoruz ama estetik de önemli.
Mesaj tarihi:
said:
Dokuz Hafta

Bu yıl ki Şampiyonlar Ligi maceramıza Stamford Bridge’teki son doksan dakikayla veda ettik.

Hedefi her zaman kazanmak ve daha ileriye gitmek olan Galatasaray için, (zor bir gruptan çıkma başarısını göstermiş olsa da) gelinen sonucun kabul edilemez olduğunu biliyoruz.

Tüm Galatasaraylıları; bu sonuçtan çok, takımın ortaya koyduğu dirençsiz ve mücadelesiz futbolun hayal kırıklığına uğrattığının hepimiz farkındayız.

Başta Londra’da, doksan dakika boyunca takımlarını destekleyenler olmak üzere, ekranları başında maçı izleyen tüm taraftarlarımız, eleştirilerinde sonuna kadar haklıdır. Bu eleştirilerden herkes gereken dersi çıkaracaktır elbette…

Ancak hayat devam ediyor.

Galatasaray, kurucusu Ali Sami Yen’in koyduğu hedef doğrultusunda,"Yabancı olan takımları yenip adını dünyaya duyurmak" için, gelecek yıl da devler ligi macerasına kaldığı yerden devam etmek zorundadır.

Bugün çeşitli kademelerde Galatasaray’a hizmet edenlerden hiçbirimiz, yarın yerlerimizde olmayabiliriz. Ama, Galatasaray arması gelecek yıl da mutlaka orada olmalıdır. Orası Galatasaray’ın arenasıdır.

Bunun için yalnızca dokuz haftamız var.

Bu dokuz haftada, hocanın oyundan aldığı oyuncular kızmayacak, kırılmayacak.

Bu nedenle eleştiriye uğrayan hoca kızmayacak, kırılmayacak.

Yönetim kendisine gelen eleştirilere kızmayacak, kırılmayacak.

Taraftar da takımına küsüp kırılmayacak.

Kısır tartışmaların arasında unutulmamalı ki, Galatasaray'ın her yıl Avrupa'da yarışma hakkına sahip olması bile, Türk futbolu ve taraftarlarımız için başlı başına gurur kaynağıdır.

Özetle;

Bütün zorluklara ve engellemelere rağmen pes etmedik, etmeyeceğiz!

Bundan böyle, Galatasaray armasına yakışır biçimde savaşmaları için oyuncularımızın yanında olacağız.

Ligin sonuna kadar sahamızı kapattırmamak için hep birlikte gereken özeni göstereceğiz.

Her sonuca açık olan futbolda, dördüncü yıldız Kaf Dağı’nın ardında değildir.

Tek tek isimleri sayıldığında rakiplerinin hayal bile edemeyeceği bir kadroya sahip olan Galatasaray, taraftarıyla kenetlendiğinde Türkiye’nin en büyük gücü olduğunu bir kez daha ispatlayacaktır.

Yine unutulmamalı ki; "Savaşı kaybetmek bir şeyi, cesareti kaybetmekse her şeyi kaybetmektir."

Galatasaray Spor Kulübü

http://www2.galatasaray.org/kulup/haber/19631.php
Mesaj tarihi:
said:
Tek tek isimleri sayıldığında rakiplerinin hayal bile edemeyeceği bir kadroya sahip olan Galatasaray, taraftarıyla kenetlendiğinde Türkiye’nin en büyük gücü olduğunu bir kez daha ispatlayacaktır.

AHAHHAHAHHA

Sabri
Hamit balloon d'or
Emre colak
Ceyhun
OntivHahbdhhVgdhshsh

/ahahahhhaa
Mesaj tarihi:
Theridone said:

said:

AHAHHAHAHHA

Sabri
Hamit balloon d'or
Emre colak
Ceyhun
OntivHahbdhhVgdhshsh

/ahahahhhaa

Muslera
Telles
Melo
Sneijder
Drogba
Her ne kadar tırt olsa da nasıl becerdiği anlaşılmamış şekilde 2-3 kere gol kralı olan şampiyonlar liginde 8-9 gol falan atan Burak.
Mesaj tarihi:
Galatasaray iki senedir şampiyon olmadı mı? Şu yukarıda Mithat'ın saydıklarından (Telles hariç) hangisinin kalitesini tartışabilirsiniz. (Burak'ı da ayrı tuttum hadi haha)

Goygoyu bırakın beyler. 3 temmuz sürecinde kadronuz ve ekonomik şartlarınız bozulmasaydı belki şu an başka yerlerde olabilirdiniz, kabul. Ama lütfen Galatasaray'ın kalitesini de yabana atmayın :) objektifliğinizi yitirmeyin.
Mesaj tarihi:
Theridone said:

said:

AHAHHAHAHHA

Sabri
Hamit balloon d'or
Emre colak
Ceyhun
OntivHahbdhhVgdhshsh

/ahahahhhaa

bu dediğin adamlarla gs şampiyon oldu ama ksadgalsdg.ayriyetten Ontivashfajsfh gayet iyi oyuncu bence.ha almamız gerekli miydi değildi ama orası ayrı mesele :D
  • Yeni Oluştur...