Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 160$ vize ücreti tamam da 75$ turizm acentası hizmet bedeli çok değil mi ya neredeyse vizenin yarısı kadar para istiyorlar. Kendim yapsam çok kasarmı, çalışıyorum ancak yarım günde halledebileceğim birşeyse kendim de kasarım sorun değil yunanistan vizesini kendim yapmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Arkadaşa sordum, sıfır pasaportla gitmiş, hiç uğraştırmamışlar. Meslek seninle aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 çok değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Fakir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 75$ baya saçma bir hizmet tutarı acentedan bir paket vs. alıyor musun? eğer almıyorsan neden acentaya yaptırıyosun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Hayır rezervasyon, otel vs herşey tutuldu bu sadece vize alımına aracılık ediyor, onun için istiyorlar. Kız arkadaşım bulmuş. Bankacıyım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 acentaya mecbur değilsen hiç uğraşma. bi de zaten konsolosluğa gitmen gerekmicek mi arada acenta olsa bile? alt tarafı belgeleri toplicaksın, internetten formu doldurcaksın falan. sonra gidip gözüküyosun, parmak izi falan veriyosun. zaten takip numarası veriyorlar sana, evine de yolluyorlar pasaportu. acentalık bi durum yok bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 evrakları yine senden isteyecekler, görüşmeye yine sen gideceksin. kime ne kadar para verirsen ver bunlar değişmez. kesinlikle verme o parayı, kendin yaparsın çok basit zaten işlemler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 xaty said: acentaya mecbur değilsen hiç uğraşma. bi de zaten konsolosluğa gitmen gerekmicek mi arada acenta olsa bile? alt tarafı belgeleri toplicaksın, internetten formu doldurcaksın falan. sonra gidip gözüküyosun, parmak izi falan veriyosun. zaten takip numarası veriyorlar sana, evine de yolluyorlar pasaportu. acentalık bi durum yok bence madalyaniz cok yakismis efenim gule gule kullanin (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 bu forumda 30uncu ke yazıyorum amerikan vizesi almak 10 senelik amerikan vizesi almak eger gerizekalı değilsen cok kolay ve mumkun amerika bildiğin insanan insan gibi davranıyo ordaki turkler gene kraldan cok kralcı hayvanlık yapsada yabancınların hepsi insan eger mantıklı belgelerin ve acıklamaların varsa direk veriyolar 10 sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 acentelere para kaptırmayın abi boş yere. ben J1 almıştım 2010 pasaportunu veriyosun başvuru evrağını ve gerekli diğer evrakları sırasıyla veriyosun varsa bikaç soru soruyor ingilizce (J1 olduğu için ingilizcemi kontrol etmişlerdi) 10 15 dakkada bitiyor gidiyor hepsi bu. yarım gün bile sürmez eğer sana randevu için saat atıyorum 10 dedilerse 10'a 10 kola konsoloslukta ol boşa erken gitme çünkü listeden adına ve randevu saatine bakıp içeri alıyorlar kasma derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Sağol ya Schengen vizesi de aldım onu almam 10 dk sürmedi, işe 10dk geç gittim. Hayır bunun için de yarım gün izin alırım ama zaten aynı gün olmuyor mu işlemler taş çatlasın 2 saatim gitsin ama adamlar evraklarımı iki göndericek diye o kadar para vermek saçma geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Verme zaten abi, o acentalara anca alakasız bir ülkeye gidiyorsan; uçak, otel vs. ayarlayacaklarsa başvurmak mantıklı. Hatta o bile mantıklı değil. Anca dedeler, teyzeler falan başvuruyor onlara yanlış bir şey yapmamak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 bugün vize görüşmesine gittim o kadar evrak hazırladım pasaporta baktı nerye gidiosun şuraya, ne için şu konferans için, iyi yolculuklar dedi verdi vizeyi ne güzel vizeymiş lan. schengene falan allah gibi belge veriosun. acaba ne kadar sürelik bir vize verecek göreceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 bebişim senin o tatlı suratı belge istemeleri bile şaşırtıcı konferansa gidiyorsan kalacağın süre +3 gün fln veriyorlar. businesslara uzun süreli vermiyorlar diye biliyorum ama çok da bilmiyorum. avrupaya gittim hep işle ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 work&travel şirketleriyle iletişime geç yardımcı olurlar vize için daha uygun bi fiyata illa aracı olsun dıosan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 bingildak said: bebişim senin o tatlı suratı belge istemeleri bile şaşırtıcı suratım böyleydi ^____________^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 niye vermisler ya, konferansa gidiyorum diye gelip yerlesirsin sen simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 aquila taktiklerini paylaşıyor şok şok şok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 jlaw amerikada gögişi görmeye görsün. oracıkta sel olur akar valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 suriyeye giden roketlerden biri sana sekicek yakinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar