Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amerika Vizesi #95113

Lord_Argos

Öne çıkan mesajlar

acentaya mecbur değilsen hiç uğraşma. bi de zaten konsolosluğa gitmen gerekmicek mi arada acenta olsa bile?

alt tarafı belgeleri toplicaksın, internetten formu doldurcaksın falan. sonra gidip gözüküyosun, parmak izi falan veriyosun. zaten takip numarası veriyorlar sana, evine de yolluyorlar pasaportu. acentalık bi durum yok bence
Sosyal ağlarda paylaş

xaty said:

acentaya mecbur değilsen hiç uğraşma. bi de zaten konsolosluğa gitmen gerekmicek mi arada acenta olsa bile?

alt tarafı belgeleri toplicaksın, internetten formu doldurcaksın falan. sonra gidip gözüküyosun, parmak izi falan veriyosun. zaten takip numarası veriyorlar sana, evine de yolluyorlar pasaportu. acentalık bi durum yok bence

madalyaniz cok yakismis efenim gule gule kullanin (:D
Sosyal ağlarda paylaş

bu forumda 30uncu ke yazıyorum
amerikan vizesi almak
10 senelik amerikan vizesi almak
eger gerizekalı değilsen cok kolay ve mumkun

amerika bildiğin insanan insan gibi davranıyo
ordaki turkler gene kraldan cok kralcı hayvanlık yapsada yabancınların hepsi insan

eger mantıklı belgelerin ve acıklamaların varsa direk veriyolar 10 sene
Sosyal ağlarda paylaş

acentelere para kaptırmayın abi boş yere. ben J1 almıştım 2010 pasaportunu veriyosun başvuru evrağını ve gerekli diğer evrakları sırasıyla veriyosun varsa bikaç soru soruyor ingilizce (J1 olduğu için ingilizcemi kontrol etmişlerdi) 10 15 dakkada bitiyor gidiyor hepsi bu.

yarım gün bile sürmez eğer sana randevu için saat atıyorum 10 dedilerse 10'a 10 kola konsoloslukta ol boşa erken gitme çünkü listeden adına ve randevu saatine bakıp içeri alıyorlar kasma derim
Sosyal ağlarda paylaş

• 8 ay sonra ...
bugün vize görüşmesine gittim

o kadar evrak hazırladım pasaporta baktı nerye gidiosun şuraya, ne için şu konferans için, iyi yolculuklar dedi verdi vizeyi

ne güzel vizeymiş lan.

schengene falan allah gibi belge veriosun.

acaba ne kadar sürelik bir vize verecek göreceğiz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...