Drall Mesaj tarihi: Eylül 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2022 3. bölüm mukteşem. peki adultswim'e girebilen var mı acep? çalıştıramadım bir türlü nabarsam yapayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Eylül 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2022 amerika vpniyle giriyorum ben cyberghost ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2022 ben surfsharkla denedim giremedim, yani girdim de site bi garip hiçbir video çalışmıyor neyse bi türk sitesinde milyonlarca reklamı atlatarak izleyebildim, çok iyiydi yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2022 yine güzel bölümdü, ama yazarlardan kimde incest fetişi varsa hakim olsun artık biraz kendine sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2022 (düzenlendi) olm hala çok güzel gidiyor. yalnız 6 hafta ara var şimdi Ekim 10, 2022 razzRaziel tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2022 Abi çok iyi döndü ya 7.bölüm muazzam asdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2022 (düzenlendi) of evet ya, bu sezon motivasyon akıyor resmek ehah https://rick-plush.biz Kasım 21, 2022 razzRaziel tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2022 Ofofofffff uzun suredir izlediğim en zekice şeyi izledim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2023 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2023 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2023 rick ve morty i seslendiren aynı zamanda da yazıp yöneten adamı kovmamışlar mıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2023 kovdular, yerine 2 karakter için de ayrı insanlar tuttular, gayet de yakın olmuş sesler. Rick biraz bağırırken fark ediyorsun ama Morty flan gayet iyi, orjinaline benzemiş. Sanırım ilk bölüm yayınlanınca öğrenecez kimler seslendiriyor diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2023 En sonda fark ettim rickin sesini, kotu degil yeni hali de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2023 şu obama bi gitsin lan artık 7 sezon oldu. nemesis olarak trump gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2023 senaryo neye dönüşçek acaba onu merak ettim. netfilisleşmez inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2023 başlamış yeni sezon 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2023 en kötü ilk bölümdü, tepkisizce random generic çizgifilm izliyor gibi hissettim. bi de rick'i kademe kademe nerfliyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2023 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2023 sezonun ilk düzgün bölümü 07x04 oldu. ama baya düzgündü sdf. Spoiler simple rick gofretlere bağlanacakken yan çizdi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2023 bende ilginc bir sekilde son kismi haric begenmedim (gerci bu sezonu hic begenmedim.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2023 en cok jerry macerasini sevdim. en zayif buldugum bu haftaki. ilk bolumde seslendirme bayagi siritiyordu fakat sonrasinda sadece ara ara dikkat cekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2023 water T bölümünü kim yazdıysa umarım kovarlar, uzak dursun rick and morty den bundan sonra. Dizinin en kötü bölümü. 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2023 hakikaten en kotu bolum olabilir. tabletli bolumun kotulugunden de bahsedesim vardi ama bunun yaninda lafi olmaz. 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2023 bu sezon ortalama olarak kotu gidiyor dogrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2023 IceT episodu dad joke dolmus o ne yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar