monoscope Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 en son çıkan mac minilerden var i5 8gb ram hd graphics 4k. işim front end, photoshop flash bilemedin illustrator falan. kaç sene götürür bu alet beni ona göre plan yapacağım da yeni bir pc ile ilgili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 1 yıl 9 ay götürür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 yanlisin var fistan 1 yil 8 ay anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 yanlış bilgilendirmeyin 1 anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 maclerin tüm esprisi eskiden monitor olarak çok daha iyiydi ve gerçek renkleri yansıtıyordu. şimdi çok daha iyi renk kalitesi veren monitorler var neden kullanılıyor bu macler ben bir anlam veremiyorum. aletlerin tasarımı hoş ama donanım fiyat yönünden çok yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 talihsiz bir açıklama olmuş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 mac kullanmayan anlamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 nedir peki bunların olayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 daha cok kız düşüyor mac kullanıyorum dediginde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 bide intel işlemci kullanıp PC lere bok atmıyolarmı bu mekçiler ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 mini bu imac degil karıştırmışsın bi google pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 applel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Yönetim uyuma adamlar donanımda geyik yapıyolar !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 yonetime uyuyor demis sikayet ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Tasarim yapiyorsan Mac'larin olayi bir resimle gosterebilirim. Software olayinda hepsi bir sekilde calistirilir, donanim cok hizli zaten artik cogu is icin; renk olayi da calibrasyon filan halledilir; ama su var ki benim gibi typography nerdini olduruyor: http://images.damieng.com/blog/font-scaling.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 3-4 sene rahat ama o rami yukseltmen gerekir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 GERGE said: Tasarim yapiyorsan Mac'larin olayi bir resimle gosterebilirim. Software olayinda hepsi bir sekilde calistirilir, donanim cok hizli zaten artik cogu is icin; renk olayi da calibrasyon filan halledilir; ama su var ki benim gibi typography nerdini olduruyor: http://images.damieng.com/blog/font-scaling.png abi dayanamadım win 8.1 makinamda, word ile font size 8'den 25'e kadar denedim. sonuç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 I feel sorry for GERGE right now. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Windows 8 duzeltmis demek, tebrik edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Selam, Bariz bir dış bükeylik söz konusu değil mi??? Değil ise benim gözlük numaramı değiştirme zamanım gelmiş demektir! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 dış bükeyliğin sebebi, fontla birlikte satır aralarının da büyümüş olması. sabit satır arası kullansaydım, dış bükey olmazdı. beklenen bir şey yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Selam, Satır arasının büyümüş olması sadece bombenin daha geniş veya kısa mesafeye yayılmış olmasını değiştirmez mi? Sonuçta, lineer bir artış olsaydı satır arasındaki mesafenin değişkenliğinden ötürü sadece çizginin eğimi değişirdi. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Tamamen ondan degil o. Kullanilan font kotu, dusuk boyut ve yuksek boyut icin farkli kesim font gerekli, ondan boyle gorunuyor. Sunu gostereyim bak, favori fontum: https://www.adobe.com/type/browser/landing/arno/images/ArnoPro_04.gif Font bu bu arada: http://cl.ly/image/2E1c1B1Q2X1j/ArnoPro_SampleArt-2.png Arno Pro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Microsoft fontleri pixellere align ediyor, Windows 8'de de boyle. Apple dogal olarak scale ediyor. Yani Windows ile bir afis hazirlayip bastiginda baskida ekrando gordugunden farkli bir sey gorebiliyorsun, OS X'de gercekten WYSIWYG. Bu Word'de bile oluyor. Orphanlar olmuyor kendiliginden ama degidiklik oluyor. OS X'in typography isinde tek gecer olmasi bundan. Linux da bu arada OS X'e benzer calisiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 doldurdu okeye dönüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar