yafeshan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Tamam anladik fena kazandiniz. Hakkinizi teslim ediyoruz. Hic de sikayet eden yok durumdan. Hatta sonunda adam gibi capital savasi yapabildikleri icin memnuniyet bile duyuldugunu biliyorum bizim tarafta. tebrikler ama posterli propaganda ne is :) Bu arada titan vurma onceliklerinizi oldukca ilginc buldugumu soylemeliyim. nulliye neden kiyak gectiniz. Bizim titan mi azdi acaba. Titanlari en kolay geri alabilecek(bir rivayete gore PLde almislar bile) adamlar vurulmus oncelikle.
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 reampage said: zaten zor be abi titan pilotu kas koyucak yer dert getir götür dert yakıt dert yok implant tak ohooo çoğu sıkılmıştır bile isabet olmuş. şu kaybın maddi olarak ple zarar vereceğini düşünmek için ya kutuda falan yaşıyor olmak gerek ya da bayadır oynamıyor olmak gerek
silencer Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 yafeshan said: Tamam anladik fena kazandiniz. Hakkinizi teslim ediyoruz. Hic de sikayet eden yok durumdan. Hatta sonunda adam gibi capital savasi yapabildikleri icin memnuniyet bile duyuldugunu biliyorum bizim tarafta. tebrikler ama posterli propaganda ne is :) Bu arada titan vurma onceliklerinizi oldukca ilginc buldugumu soylemeliyim. nulliye neden kiyak gectiniz. Bizim titan mi azdi acaba. Titanlari en kolay geri alabilecek(bir rivayete gore PLde almislar bile) adamlar vurulmus oncelikle. Nulli'de Türk çok diye kıyak geçtik. B) Laz'a sorayım, öğrenince yazarım.
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 kim bilir, geleceğe yatırım yapmışızdır belki B)
silencer Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 yafeshan said: N3/Pl tarafinda node cokertmek icin herhangi bir caba gosterilmedigine emin olabilirsiniz. Bu savasin ekonomik yansimalari nasil olacak onu cok merak ediyorum, mineral stogu yapmak lazim. Genelde saçma oluyor zaten node crush söylentileri. CFC özellikle subcap'leri B-R'dan çekip çevre sistemlere yaydı hem node crash'i önlemek için hem de takviye kuvvetlerin önünü kesmek için.
silencer Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Aluriel said: sisteme 900 domi sokulmayınca gayet güzel oynanabildiğini gördük en azından Daha önceki node crash'lerin sorumlusunun büyük ölçüde gridlerdeki drone sayısı olduğu CCP Veritas tarafından yakın zamanda açıklanmıştı. 900 Dominix'in her biri, 5'er sentry drone çıkarabiliyor, ama Wrecking Ball/Slowcat'leri aynı anda hem 5'ten fazla drone çıkarabiliyorlar, hem de drone hold'ları çılgıncasına boyutta olduğu için, sürekli abandon/deploy döngüsüyle meydanı abandoned drone pazarına çeviriyorlar. Slowcat'lere nazaran Dominix'lerin hem drone bay kapasitesi çok sınırlı, hem de aynı anda 5'ten fazla drone çıkarabilmelerinin imkanı yok.
silencer Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 KaRa_DaVuT said: mittens zaten para sıcıyor bu oyundan. herif %100 ccp ceo ile birlikte calısıyor. ben PL in de ekmek yediğini düsünüyorum. who controls the wars, controls everything. sana diyim abi, tesadüf değil br- Yok böyle birşey, ama tabii keşke olsaydı, işimize gelirdi. X(
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 silencer said: Aluriel said: sisteme 900 domi sokulmayınca gayet güzel oynanabildiğini gördük en azından Daha önceki node crash'lerin sorumlusunun büyük ölçüde gridlerdeki drone sayısı olduğu CCP Veritas tarafından yakın zamanda açıklanmıştı. 900 Dominix'in her biri, 5'er sentry drone çıkarabiliyor, ama Wrecking Ball/Slowcat'leri aynı anda hem 5'ten fazla drone çıkarabiliyorlar, hem de drone hold'ları çılgıncasına boyutta olduğu için, sürekli abandon/deploy döngüsüyle meydanı abandoned drone pazarına çeviriyorlar. Slowcat'lere nazaran Dominix'lerin hem drone bay kapasitesi çok sınırlı, hem de aynı anda 5'ten fazla drone çıkarabilmelerinin imkanı yok. abi merak etme ben de biliyorum hangi geminin kaç drone aldığını, kaç deploy edebildiğini. http://eve-dingo.com/formRecive.php?id=XVDh4jo dünkü combattaki grid bu. bak bakalım kaç drone varmış. 15k drone var fight ve bomberları da katarsan. node crash sadece dominixlerin bırakacağı ekstra 5k dronedan değil zaten
yafeshan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Oyundaki kapismalarin cok buyuk bir kismi onceden anlasmali olarak yapiliyor, yeri zamani taraflarca biliniyor. ele tam asakai yildonumunde olmasi bile yaptiklarinin onceden planlandigini gosteriyor. Zaten koalisyon lidelerinin buyuk cogunlugu birbirini iyi taniyor. Bakmayin siz laf atismalarina, yoksa nasil adam toplayacaklar dev savaslara. Hal boyle olunca karadavutun fikrine katilmak zorundayim. US TZ de beklenen reinforcement guclerinin gelip bizim tarafi kurtarmasini bekliyordum ama bence CFCnin bizim deployment sistemlerini ablukaya almasi ve kotuye giden savasta daha fazla kayip vermemek ugruna daha fazla cap sahaya surulmemesi sebebiyle aci bir kayip yasadik. gecmis olsun. Tamamen kendi fikirlerimdir.
UtkuOzilice Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Güzel bir savaştı yani CFC hazırmış tabiki :), en başta biz 160 domi var diye düşünüyorduk. Ancak ilk anda bile 30 kadar titan atlattılar sahaya. Ama tabiki savaş devam ediyor. Artık titan savaşlarının bakirliği bozulduğuna göre daha iyisini beklemek düşüyor bize. Archon'umuda kurtardım şu an itibariyle tuzum kuru :P. Harıl harıl titan alımı vardır :). Bu savaş en çok black legion'nun işine yaradı diye düşünüyorum. onların ücreti arttı.
UtkuOzilice Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Evet 59 N3 - 17 CFC şeklinde kayıpları açıkladı. -+5 gibi düşünmek lazım...
reampage Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Aluriel said: reampage said: zaten zor be abi titan pilotu kas koyucak yer dert getir götür dert yakıt dert yok implant tak ohooo çoğu sıkılmıştır bile isabet olmuş. şu kaybın maddi olarak ple zarar vereceğini düşünmek için ya kutuda falan yaşıyor olmak gerek ya da bayadır oynamıyor olmak gerek sen 60 titanın parasını vererk 1 haftada yapılabileceğini düşünüyorsun herhalde.
DERT3 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 reampage said: Aluriel said: reampage said: zaten zor be abi titan pilotu kas koyucak yer dert getir götür dert yakıt dert yok implant tak ohooo çoğu sıkılmıştır bile isabet olmuş. şu kaybın maddi olarak ple zarar vereceğini düşünmek için ya kutuda falan yaşıyor olmak gerek ya da bayadır oynamıyor olmak gerek sen 60 titanın parasını vererk 1 haftada yapılabileceğini düşünüyorsun herhalde. bir titanın yapılması 6 ay sürüyor 75 titanı kaç senede yaparlar merak ediyorum :D
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 PL de reserved titan var arkadaslar.
reampage Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 olay maddi zarar değil zaman olarak zarar bunun piskolojik etkileri var NC dağılırken gördük hesapta bir sürü süperimiz vardı o zaman ama bir yenilgi sonrası bir daha kimse çıkarmadı gemileri risk almadı. Ha öte yandan goon artık kafa rahat bir şekilde heryere csaa basar
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 laf anlatmaya çalıştığım adamlardan biri oynamıyor diğeri malum. kabahat bende asdfas
Captain Logar Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 yeterli logistic destegin var ise 2 ayda butun titanlari yaparsin B)-
phebus Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 birileri hala haddini bilemedi burda..
Sethlor Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Valla uretirsin uretmezsin bilmem ama 60 titan kaybi moral olarak cfcyi cok boostladi haliyle, artik paslanmis superlerini kullanmaya eskisi gibi cekinmezler :D N3PL tarafinda da bu olayin mutlaka bazi sonuclari olacaktir bekleyip gorecegiz.
megetege Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 DERT3 said: bir titanın yapılması 6 ay sürüyor 75 titanı kaç senede yaparlar merak ediyorum :D Ben tek basima en fazla 2,5 ayda bir titan, ilk titandan sonrada seri uretimde 50 gunde bir titan yapabilecek alt yapi ve tecrube var. Ki scap isinde benden ne cok tecrubeliler, alt yapisi olanlar vardir :)
Öne çıkan mesajlar