Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Gitcem oyun oynicam. Oyun yoksa indirevileyim falan. Adres verin krizim tuttu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Yanlış hatırlamıyosam park caddesinin yakınlarında bi PS cafe vardı da onun internet cafeside var mı bi fikrim yok. Onun dışında en yakın internet cafe Ümitköy'ün o dershanelerinin olduğu yerlere yakın bi yerde(ana yol üzerinde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 geçmiş olsun sen de mi ankara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 10 sene sonra ankarada umitkoy dolmusuna Bindim. Psikolojim bozuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 ümitköy tarafında bulabileceğini sanmıyorum, herhangi bir insanın kapısını çal vardır 4-5 pc ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Ankaralilar ses etsin o zaman bi leptop verin persembe geri vericem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 kendi laptopum var günlük 50 tlden kiralayabilirim. 12 gig ram gt650 gpu i7 3.4 cpu asus n56vz düşünürsen öm at. ama bende oynuyorum ühüh :< 50 lira için verebilirim günlük. vermeyedebilirim. bakarız kardiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Ulan isten 2ay once ayrilip nerd gibi oyun oynamak vardi Path of exile olan cafe soyleyi bana ablamin laptopuyla 3 fps aliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 galerianin oralarda yol ustunde var bi tane. play game diyesim geliyo da cok salakca geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 ümitköy neresi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 veriyim evin anahtarını bende takıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 galeria nın oralarda var bi sürü, aşağı doğru in görürsün. arcandiumun karşısında burger king var, full ortaokul liseli gençlik, onlara sorabilirsin sdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar