toggie Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Durduk yere bağlantı kopuyor. Modeme bağlantı var ama sarı ünlem çıkıyor, modemin internet erişimi kayboluyor. Modeme reset atınca düzeliyor. Bu tek başıma evde takılırken de oluyor. Bazen 3-4 bilgisayar evde internete bağlı olduğunda IP conflict uyarısı alıyorum. Bununla bağlantısı olabilir belki. Modem Cisco x2000. Tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 arada bana da oluyor bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Bu ara bende de oluyor. Modemden olduğunu sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Benim başıma hergün geliyor. Ve modemi resetlediğimde düzeliyor. Modemden değilse neden kafayı sıyırıcam yakında. Superonline'a mı gecsem ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Ben geçtim superonline'a, dandik huaweii modemi vardı. daha az dandik huaweei modemimiz var artık. daha memnunuz ama öncekine göre. internet de daha ucuz. memnunuz sonuçta, iyi yapmışız dedik. ip conflict oluyorsa sabit ip atasan aletlere belki düzelir. daha iyi bilen birileri vardır ama. bi de bize wifi şifreleme metodunu değiştirmemizi, wifi çalışma aralığını değiştirmemizi falan önermişlerdi. kabloyla bağlanınca sıkıntı yok dimi? wifi'da oluyor sadece problem(?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 bende de oluor aynısı reset atınca düzeliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 reset atın düzelir işte demekki bi sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 çok bilmem ama aynısı superonline kullanırken bana da oluyordu hamachi'nin kurduğu ağı devre dışı bırakınca düzeliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 xaty said: Ben geçtim superonline'a, dandik huaweii modemi vardı. daha az dandik huaweei modemimiz var artık. daha memnunuz ama öncekine göre. internet de daha ucuz. memnunuz sonuçta, iyi yapmışız dedik. ip conflict oluyorsa sabit ip atasan aletlere belki düzelir. daha iyi bilen birileri vardır ama. bi de bize wifi şifreleme metodunu değiştirmemizi, wifi çalışma aralığını değiştirmemizi falan önermişlerdi. kabloyla bağlanınca sıkıntı yok dimi? wifi'da oluyor sadece problem(?) Kablo ile baglanınca da oluyor. Bana modemle alakalı geliyor. yeniden configure etmeye kalksam elime alır, internetsiz kalırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Bir de artık evdeki her cihaz sebekeye baglı. En az 2 telefon, tv, ses sistemi, playstation, 2-3 pc. Yine de sorun cıkmaması lazım ama arada bir IP conflict goruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 firmware ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 şurdaki programi dene adsl dışında çalışıyormu tam bilgim yok ama default windows ayarında kullanmaktansa daha iyi sonuç alırsın. TCP Optimizer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 firmware bu, update et diyeceksin. deniyim bakalım, elime yuzume bulastırmam insallah. http://i.imgur.com/owYlkU9.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Onceki surumlerde bu problem neredeyse tum linksyslerde var. Sikintisiz update edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 modem bozulmustur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Upgrade ettim, sonuçları yazarım. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 ısıgi yanıyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Ya benim fiber superonline, huaweii modem. Gece belli saatlerde internet kesiliyor 10 saniye sonra geri geliyor, bazen bir kere bazen 2-3 kere yapıyor arka arkaya bunu. Oyun oynuyorsam falan biç oluyo haliyle. Niyedir acaba bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar