Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bağlantı kopması

toggie

Öne çıkan mesajlar

Durduk yere bağlantı kopuyor. Modeme bağlantı var ama sarı ünlem çıkıyor, modemin internet erişimi kayboluyor. Modeme reset atınca düzeliyor.

Bu tek başıma evde takılırken de oluyor. Bazen 3-4 bilgisayar evde internete bağlı olduğunda IP conflict uyarısı alıyorum. Bununla bağlantısı olabilir belki.

Modem Cisco x2000.
Tşk.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben geçtim superonline'a, dandik huaweii modemi vardı. daha az dandik huaweei modemimiz var artık. daha memnunuz ama öncekine göre.

internet de daha ucuz.

memnunuz sonuçta, iyi yapmışız dedik.

ip conflict oluyorsa sabit ip atasan aletlere belki düzelir. daha iyi bilen birileri vardır ama.

bi de bize wifi şifreleme metodunu değiştirmemizi, wifi çalışma aralığını değiştirmemizi falan önermişlerdi.

kabloyla bağlanınca sıkıntı yok dimi? wifi'da oluyor sadece problem(?)
Sosyal ağlarda paylaş

xaty said:

Ben geçtim superonline'a, dandik huaweii modemi vardı. daha az dandik huaweei modemimiz var artık. daha memnunuz ama öncekine göre.

internet de daha ucuz.

memnunuz sonuçta, iyi yapmışız dedik.

ip conflict oluyorsa sabit ip atasan aletlere belki düzelir. daha iyi bilen birileri vardır ama.

bi de bize wifi şifreleme metodunu değiştirmemizi, wifi çalışma aralığını değiştirmemizi falan önermişlerdi.

kabloyla bağlanınca sıkıntı yok dimi? wifi'da oluyor sadece problem(?)

Kablo ile baglanınca da oluyor. Bana modemle alakalı geliyor. yeniden configure etmeye kalksam elime alır, internetsiz kalırım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...