Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 nası bişi lan strese sokarmı insanı kapalı kutu tabut gibiymiş falan diyolar. ölmeden mezaaraaa koydular tribiylemi gidiym? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 ses biraz irkiltebiliyor ama öyle abartılı bir şey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 taktaktaktaktuktuktuktaaaaaaaakkkkktuuuukkkkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 dat dut ediyo yatıyosun amacım ney falan düşünüyon orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 sesten ürkme hacı vızıvovoign falan diye kafa zilkiyo o kadar. yat gözlerini kapat takıl öyle ne emarı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 dur goum kapali cikti ay cirkin ciktim kimildadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Ben girdiğimde kapalı ortam ve ses değilde kulaklıktan gelen yhande yener çıldırtmıştı beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 üstünde metal olursa öleceğini bil de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 disteki dolgu firlayip gidecek he kana bulayacagim burayi diye dusunmustum ben ilk girdigimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 sonra cikana kadar dilimle oynadim bitti zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 ben erekte olmuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 girmeden hemsireyle sevistigim icin erekte olmamistim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 sevismezsen olursun ama erekte dikkat et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 emar desene olm, vurdurmaya sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Dolguyla alakası ne? ne oluyo amalgam dolgusu olana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 manyetik dalgada isiniyo metal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Kimse de neyin var birader diye sormamis. Gercek forumculuk ölmüs arkadas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 sık sık sağını solunu sakatlayan biri olarak bi halt olmadığını belirtmek isterim. gecenin 2 sinde de sabahın 5 inde de MR a girdiğim oldu. Yarı açık/kapalı ne ararsan. hiç sorun etme. gerilecek bişey yok. sesler de o kadar rahatsız edici değil. kulaklığa falan gerek yok aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 ben bayaa seneler önce girmiştim. öyler kulaklık vs de vermediler. hiç hareket de etmemem gerekliydi. bağlamadılar da amk, baştan çekilmesin diye hareket etmicem diye kasmaktan yorulmuştum. galiba gene isteyecek doktor. yan bağlarla ilgili bir problemim var gibi. rongten derse iyidir. hızlıca hallederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 kıpırdamamak için kendinle mücadeleye girebiliyosun ama bende öyle oldu hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 ses falan da rahatsız etmez. önemli olan nereni çekiyorlarsa oranı 20 dakka, yarım saat falan hareket ettiremeyeceksin, o sıkıntı. bi de canın sıkılıyor öle boş boş yatarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Bayaa ilginç bi alet. Sesler bi yerden sonra sana hayal kurdurtuyor. İşte sallıyorum oo motosiklet sesi, çekiç sesi, hede hödö sesi fln diye düşünüyosun. Niye böyle şeyler düşünüyosun, sıkıntıdan. Çünkü bi aktivite yok içerde öyle yatıyosun sdf. Bide mesela belinden mi çekilicen, belini oynatma diyorlar ya. Ha onu dedikten sonra sıkıyosa oynatma. İlla ki oynatacağın geliyor. Yok kaşınıyo, yok uyuşuyo, bi boklar oluyo illa ki ama hareket ettirmek istiyosun sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 oha lan 20-30 dk mı sürüyo farketmiyosun bile max 10dk gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 JestersTear said: Dolguyla alakası ne? ne oluyo amalgam dolgusu olana? Amalgama bişey olmuyor. Olsaydı hissederdim sdf. Kalp pili, vücutta çıkarılamamış kurşun, küpe kolye vs gibi ferromanyetik (mıknatıslanabilen) maddelerden oluşan şeylerle giremiyosun. Amalgamda sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 sabit dur da bi işe yarasın. %90ı bi boka yaramıyomuş mrların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar