Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 rts öleli çok oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 ben altıma bırakırım sanırım bunu oynarken dayanamam dayz bile ilk oynadığım zamanlar gece olduğunda zombi sesi duyar duymaz korkudan alt f4 çekmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 artık dayz'de zombiler seni görünce yerin dibine giriyorlar. çünkü oyun buglı bildiğin modelin yarısı zemine gömülüyo sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 bingildak said: bir yerime battığından değil, çeşit olsun diye istiyorum. rust, how to survive, don't starve, 7 days to die, project zomboid(böyle miydi), dayz, terraria, starbound, state of decay, dead island (ve exp'si) benim ilk anda aklıma gelenler, çoğunu da oynadım fakat yeter yani. zombie/survival görmek istemiyorum artık. İyi de craft oyunları ayrı, survival ayrı. Aynı sepete koyma istersen ahah. Horror ve/veya survival bu oyun açıkçası, craft diil. Starbound, terraria, don't starve vs bunlar çok farklı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 farklılar da craft oyunu değiller, survival onlar da. craft oyunu ne ya. facebook oyunu onlar yemek yap servis et falan sdfsdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 arcane said: oynadığınız her survival oyunu için bir rts ölüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 artık steam'de mouse-over yaptığımda "indie, adventure, action" yazıyorsa devamını okumuyorum sdfsd. yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 arcane said: farklılar da craft oyunu değiller, survival onlar da. craft oyunu ne ya. facebook oyunu onlar yemek yap servis et falan sdfsdfs. farklı bir survival sonuçta. oldukça farklılar bana göre. horror veya aksiyon olması çok daha ilgimi çekiyor. hayatın craft etmekle, birşeyleri build etmekle geçecekse abbbooo, hiç uğraşamıyorum açıkçası. yani oyun ya bitecek, bir sonu olacak, ya da bitmeyecekse bile belli bir konsepti olsun zombi veya horror falan. gerçi bu darkwood singleplayer senaryo bitiyor mu bilmiyorum. bitiyorsa daha da iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 ben bitmeyenini seviyorum. sandboxa koyun beni annem gelene kadar oynayayım sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 aynen dont starve da 1000. güne adım adım gidiyorum..hergün biraz biraz kasmaca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 arcane said: artık steam'de mouse-over yaptığımda "indie, adventure, action" yazıyorsa devamını okumuyorum sdfsd. yeter. bu indie tag'i artık sömürülüyor orası net. geçen adını unuttumda humble bundle'dan aldığım bi oyun vardı, indie yazıyordu. cast kısmında abartısız 40 isim saydım. sadece bağımsız olması değil, tek veya küçük bir grubun yapmış olmasını bekliyor insan indie tanımından. diğer türlü banane publisherla anlaşmışmısın anlaşmamış mısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 ~ bu ay içerisinde early access i çıkacak deniliyor steam de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 ulan ilk early access olduğunda 1 yıl civarında çıkacak demişti adamlar, 2 sene geçti hala EA... ve ayrıca "2016 için de bi söz veremiyoruz" diyor adamlar. ulan oyun muhteşem gözüküyor ama çıkamadı gitti. %10 indirim de almış şu anda, gömesim vardı. ama bu kadar ağır çalışan developer da ayıp be... prison architect daha hızlıydı bundan. 2.5 senede çıkardı adam oyunu tek başına yazarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 beta'ya geçmişler. şu ana kadar almadıysanız, final release bekleyin, beta'da çok uzun süre kalacağımızı düşünmüyoruz demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 holy shit ÇIKMIŞ LA!! mail geldi steam'den. 21 lira mmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 kendi kendime konuşuyor gibi oluyom :D ama buyrun AMA yapmış yapımcılar: https://www.reddit.com/r/IAmA/comments/6uhzyw/were_afraid_to_play_horror_games_so_we_quit_our/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Güzel gibi millet sevmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 ilk early access de aldığımdan beri takip ediyorum adamları. ben bunlar kadar update yapan, içerik ekleyen, sürekli arayışta olan oyun görmedim. indie lerin cd projekt i bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 oyun EPEY guzel. gameplay biraz resident evil, biraz don't starve - gece/gunduz, event mekanigi, crafting. map generation random ama cok da random degil :P open world denecek olcek ve varyasyon yok. hikaye lineer ittiriyor. gunduz vaktin yettigince objective kovaliyorsun. harita buyuk degil. gezdigin yerler landmark seklinde haritada isaretleniyor ve bunu guzel yapmislar. gece hideout'unda random event (cogu survival) oluyor. hikaye ilerledikce yeni hideoutlar aciliyor. normal zorlukta olunce check pointe donuyorsun. hardcore falan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 http://imgur.com/gallery/xVhDz oha adamlar kendileri TPB'e koymuş oyunu. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 ahah ne cici insanlarmış cidden korku hiç sevmiyorum yoksa bi şekilde basardım valla parayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 kuregi rushlayamadim diye uzuluyordum. simdi kuregi kullanmayi beceremiyorum diye uzuluyorum. etrafinda donecek alan olmayinca nasil kullanmak lazim? devamli geri kacarak mi? devamli geri kacarak 1-2 kere vuruyorum, baski altinda bir turlu ucuncuyu vuramiyorum. mesela chomperla dovusurken her seferinde olumle yuz yuze geliyorum. onceden bandaj basmak disinda yapabilecegim bir sey var mi? yoksa pes edip, pitchfork'a stamina upgrade mi basayim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar