AscAnsio Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Gördüğüm kadarıyla Logitech'in G710'u dışında mekanik klavye tedarik edilmiyor, herhangi bir marka veya modele rastlamadım başka; ne Vatan'da, ne Teknosa'da. Bilgisi olan var mı? Ve bu G710, fiyatının hakkını verecek kadar iyi mi, ne dersiniz? Switch olarak brown gözüküyor, ki benim bildiğim oyun için black ve red ideal olandır. Yoksa G105'e talim edicez. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 http://www.gameekstra.com/SteelSeries-6Gv2-Mekanik-Oyuncu-Klavyesi-US,PR-2904.html beqen qeç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 ebayde dolu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 http://www.amazon.com/Storm-QuickFire-Rapid-Tenkeyless-Mechanical/dp/B007VDLVD4/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1390763966&sr=8-3&keywords=cm+storm kargo dahil 101 dolar. tertemiz lan 230 lira şu klavye vay arkadas filcolar filan artık 350ye gelmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Logitech g19 mekanik olması lazım, onun harici teknobiyotik.com da olması lazım razer'ın da mekanik klavyeleri var. Ayrıca mekanik klavye... Bilmiyorum ya belki ön yargı ama WCG turnuvasına falan katılmıyorsan şak şak şak sesini çekmenin manası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 sekreterlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 brown switch iyidir sessiz hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Ebay ve Amazon'da Türkçe karakter tuşları eksik değil mi gençler? Gümrükte kalma riski de cabası. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 ingilizce işte amerikan dizilim küçük enter vs biraz alışmak lazım 4-5 gün. Gümrükten geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Şu da bulunsun o zaman burda, başka arayışlarda olanlar da vardır belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Sanalmarketim de ve D&R larda Razer ürünleri var. Blackwidow Ultimate Stealth Edition u tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Bugün gözü karatıp Teknosa'dan G710+'u aldım da, olağanüstü güzel bir alet çıktı lan bu. Herkese şiddetle tavsiye. Dipnot: Konuyu enine boyuna araştırıp farklı görüşleri dinleyerek ve deneyerek şunu söyleyebilirim rahatlıkla; gaming için uygun olan mekanik switch renkleri şunlar: Kahve ve Mavi. Kahve'de hem tactile feedback hissi var, hem çıkan gürültü biraz daha insan evladı gibi. Zira Mavi'nin de tactile feedback'i varken, çıkan klik klak sesi önce çevrenizdekileri, sonra sizi dahi rahatsız edebilir. Kırmızı ile Siyah bence çöp. Logitech, G710+'da tuşlarla switchler arasına halka şeklinde tampon lastikçikler yerleştirmiş. Hem tuş mesafesi kısalmış, hem ses daha hoş bir seviyeye sınırlanmış. Yalnız fiyatı epey tuzlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 blackwidow tamamen patates oldu 250 tl civarı bütçe koydum kendime, taş çatlasın 300 tl e kadar çıkarım ne alayım? nereden alabilirim? birkaç sitede blackwidow gördüm 220 küsürdü ama hiçbirinde stok bulamadım. önceki blackwidow'un switchleri açık mavi hatta turkuaza yakın. yine böyle bir şey mi almalı diğer switchlerden nefret ederim mi diye düşünüyorum kara kara. bir de firebal patladı mı ya? açılmıyor site? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 abi en güzeli amazodna istiyceksiin işte.. brown stich cmstorm quickfire, ısıklı veya ısıksız. ben ısıksız kullanıyorum cillop gibi alet. kırmızı yalan bence mavide yalan. siyah güzel, ama ince narin insanları zorlıyabilir. kahverengi en güzel. chery mx dısında aman derim, iananmöayın razerın yalanlarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 amazon uk'mi yoksa amerikadan mı direkt? sorun olmuyor mu kargo maliyeti, shipping restriction vs fln? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 200 liraya geldi bana işte. bi sorun olmadı. hatta yanında kitap istemiştim beraber geldiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 hadi ya çok iyiymiş abi amazon usa mi uk mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 ben ukden almıstım, kitap ukde yoktu ama yinede 3 haftada geldi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 eyvallah bende araştırayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 kargo içine girmeden 300 küsüre geliyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 http://www.amazon.com/dp/B00EQV0W02/ref=twister_B00GY1A1Y4 tabi dolar bu kadar cok deildi ben aldığımda aynen bunu aldım ben 85ti ben aldığımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 abi amazon us ile 100 dolara filan geliyordu coolemaster blueswitchler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 hayır komik olan international shipping available only diye aratıyorum, o listeden buluyorum yine not eligible for your destination diyor salak site. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 AscAnsio said: Bugün gözü karatıp Teknosa'dan G710+'u aldım da, olağanüstü güzel bir alet çıktı lan bu. Herkese şiddetle tavsiye. Dipnot: Konuyu enine boyuna araştırıp farklı görüşleri dinleyerek ve deneyerek şunu söyleyebilirim rahatlıkla; gaming için uygun olan mekanik switch renkleri şunlar: Kahve ve Mavi. Kahve'de hem tactile feedback hissi var, hem çıkan gürültü biraz daha insan evladı gibi. Zira Mavi'nin de tactile feedback'i varken, çıkan klik klak sesi önce çevrenizdekileri, sonra sizi dahi rahatsız edebilir. Kırmızı ile Siyah bence çöp. Logitech, G710+'da tuşlarla switchler arasına halka şeklinde tampon lastikçikler yerleştirmiş. Hem tuş mesafesi kısalmış, hem ses daha hoş bir seviyeye sınırlanmış. Yalnız fiyatı epey tuzlu. şu post fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 ya amazonda türkiyeye gönderen satıcıları nasıl filtreliyoruz bana izah eder misiniz, hayatımda gördüğüm en user friendly site amazon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar