Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye'de mekanik klavyeler

AscAnsio

Öne çıkan mesajlar

Gördüğüm kadarıyla Logitech'in G710'u dışında mekanik klavye tedarik edilmiyor, herhangi bir marka veya modele rastlamadım başka; ne Vatan'da, ne Teknosa'da. Bilgisi olan var mı?

Ve bu G710, fiyatının hakkını verecek kadar iyi mi, ne dersiniz? Switch olarak brown gözüküyor, ki benim bildiğim oyun için black ve red ideal olandır.

Yoksa G105'e talim edicez. :(
Sosyal ağlarda paylaş

Bugün gözü karatıp Teknosa'dan G710+'u aldım da, olağanüstü güzel bir alet çıktı lan bu. Herkese şiddetle tavsiye.

Dipnot:

Konuyu enine boyuna araştırıp farklı görüşleri dinleyerek ve deneyerek şunu söyleyebilirim rahatlıkla; gaming için uygun olan mekanik switch renkleri şunlar: Kahve ve Mavi.

Kahve'de hem tactile feedback hissi var, hem çıkan gürültü biraz daha insan evladı gibi.

Zira Mavi'nin de tactile feedback'i varken, çıkan klik klak sesi önce çevrenizdekileri, sonra sizi dahi rahatsız edebilir.

Kırmızı ile Siyah bence çöp.

Logitech, G710+'da tuşlarla switchler arasına halka şeklinde tampon lastikçikler yerleştirmiş. Hem tuş mesafesi kısalmış, hem ses daha hoş bir seviyeye sınırlanmış.

Yalnız fiyatı epey tuzlu.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
blackwidow tamamen patates oldu

250 tl civarı bütçe koydum kendime, taş çatlasın 300 tl e kadar çıkarım

ne alayım? nereden alabilirim? birkaç sitede blackwidow gördüm 220 küsürdü ama hiçbirinde stok bulamadım.

önceki blackwidow'un switchleri açık mavi hatta turkuaza yakın. yine böyle bir şey mi almalı diğer switchlerden nefret ederim mi diye düşünüyorum kara kara.

bir de firebal patladı mı ya? açılmıyor site?
Sosyal ağlarda paylaş

abi en güzeli amazodna istiyceksiin işte..

brown stich cmstorm quickfire, ısıklı veya ısıksız. ben ısıksız kullanıyorum cillop gibi alet.

kırmızı yalan bence mavide yalan. siyah güzel, ama ince narin insanları zorlıyabilir. kahverengi en güzel.

chery mx dısında aman derim, iananmöayın razerın yalanlarına
Sosyal ağlarda paylaş

AscAnsio said:

Bugün gözü karatıp Teknosa'dan G710+'u aldım da, olağanüstü güzel bir alet çıktı lan bu. Herkese şiddetle tavsiye.

Dipnot:

Konuyu enine boyuna araştırıp farklı görüşleri dinleyerek ve deneyerek şunu söyleyebilirim rahatlıkla; gaming için uygun olan mekanik switch renkleri şunlar: Kahve ve Mavi.

Kahve'de hem tactile feedback hissi var, hem çıkan gürültü biraz daha insan evladı gibi.

Zira Mavi'nin de tactile feedback'i varken, çıkan klik klak sesi önce çevrenizdekileri, sonra sizi dahi rahatsız edebilir.

Kırmızı ile Siyah bence çöp.

Logitech, G710+'da tuşlarla switchler arasına halka şeklinde tampon lastikçikler yerleştirmiş. Hem tuş mesafesi kısalmış, hem ses daha hoş bir seviyeye sınırlanmış.

Yalnız fiyatı epey tuzlu.

şu post fail
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...