SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 http://asklogo.com/images/G/gaziantepspor%20logo%20logo.jpg http://ilgiliforum.com/resim/2012/06/62/66664_galatasaray_resimleri_galatasaray_fotograflari_23.jpg Şikeyi yaptık, bekliyoruz. http://conceptacademie.com/wp-content/uploads/2014/01/salimtolan-bruma-mediakit.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 gaziantepin pankartı sdşklvmdsşlkdms ŞAMPİYONLUK İSTİYORUZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 lordum lutfen bir sampiyonluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 otobuste ligtv var maci izlerim diye seviniyordum. sagnak yagistan dolayi korsan link gibi donuyor sansimi seveyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 link demişken bir öm butonuma tıklayıverseniz teşekkür ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Gariban Antep pek fazla dayanamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 pek gariban sayılmaz gayet iyi başladılar maça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 sneijder kanser oluyor abi yazık adama sdşvlmds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Tori said: link demişken bir öm butonuma tıklayıverseniz teşekkür ettim al benden de o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 İlk yarı boyunca çalışan, maçtan 5 dk önce girip sıkıntısız seyrettiğim yerlerin hepsinde mal bir interaktif anlatım zımbırtısı var görüntü yerine. İsmi lazım değil mainstream adreslerin hepsinde de aynı. Ne iş anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 ah nerde o eski drogbalar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 guzel mac oluyor ya 3 5 2 den vazgecmesi dogru hamle mancininin antep kenardan saglam geliyordu. ilker meral kendi kalitesi uzerinde hatasiz yonetiyor maci. sahanin en kotu ikilisi ibrahim akin ve selcuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 ses sizde de geriden gelmeye basladi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Tori said: İlk yarı boyunca çalışan, maçtan 5 dk önce girip sıkıntısız seyrettiğim yerlerin hepsinde mal bir interaktif anlatım zımbırtısı var görüntü yerine. İsmi lazım değil mainstream adreslerin hepsinde de aynı. Ne iş anlamadım. basıldık galiba asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 ibrahim akın mı var la adamlarda askljf adamın cezası ne zaman bitmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Son 10dk Antep çok iyi bastırıyor. Kişisel yetenekler sınırlı olunca sonuca gidemedi hiç biri ama böyle giderse GS'nin işi çok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 abi pas atabilen adam yok takımda sneijder melo falan hariç inanılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 sergen bırakmamış mıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 neyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Drogba rezalet. Hakan Balta'nın adını ıskaya kadar duymamıştım. Oyunda olduğunu bilmiyodum. Melo iyi. iyi dediysem çalışıyo çabalıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 sergen niye ağladı lan orda iyi şike yapmışız yalnız. maç gitti gidecek sdfds tem umudumuz sneijder bişi yaparsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 kral nerde ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Ben asil sabrinin ne isi var oyunda onu anlayamadim, gezmeye gelmis gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 ilker meralin hareketleri bana biraz değişik geldi . sanki maçı alcam galatasaraya vercem havası var . umarım yanılırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 ahahaha pzero değişiksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar