Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BJK-Parma

ReDDoG

Öne çıkan mesajlar

Lol td nin başarısızlığı yönetiminde başarısızlığıdır
kaldıki neyi doğru yaptılarki, bu bedava bilet olayları skandallardan daha kötü başarısızlıkmı olur.Bırak sportif başarısızlığı camianın adını lekeliyor mafya herif.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Darksun, 16 Aralık 2004 23:47 tarihinde demiş ki:
Lol td nin başarısızlığı yönetiminde başarısızlığıdır
kaldıki neyi doğru yaptılarki, bu bedava bilet olayları skandallardan daha kötü başarısızlıkmı olur.Bırak sportif başarısızlığı camianın adını lekeliyor mafya herif.

her klüpte var be abi öle olaylar çok klişeleşti yani normal bir şey gibi beleş bilet artık ama beşiktaşın örf ve adetlerine uymayan şeyler seba döneminde yoktu böyle olaylar...[signature][hline]In Flames We Trust
Sosyal ağlarda paylaş

İyide adam bedava biletlerle çapulcu taraftarı besliyor, tribünlerde çoktan yönetim istifa sesleri yükselirdi şimdiye kadar. Niye yok şuan?[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Darksun, 16 Aralık 2004 23:54 tarihinde demiş ki:
İyide adam bedava biletlerle çapulcu taraftarı besliyor, tribünlerde çoktan yönetim istifa sesleri yükselirdi şimdiye kadar. Niye yok şuan?

ya taraftara oynarsan kazanan sen olursun serdar bilgilide bilet verdi demirörende aralarındaki tek fark serdar bilgili kapalıya loca yaptı kapalı bölünde demirören kapalıyı tekrar geri verdi olay burda bitiyo yani[signature][hline]In Flames We Trust
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Blind, 16 Aralık 2004 23:58 tarihinde demiş ki:
said:
Darksun, 16 Aralık 2004 23:54 tarihinde demiş ki:
İyide adam bedava biletlerle çapulcu taraftarı besliyor, tribünlerde çoktan yönetim istifa sesleri yükselirdi şimdiye kadar. Niye yok şuan?

ya taraftara oynarsan kazanan sen olursun serdar bilgilide bilet verdi demirörende aralarındaki tek fark serdar bilgili kapalıya loca yaptı kapalı bölünde demirören kapalıyı tekrar geri verdi olay burda bitiyo yani

Aynen öyle taraftara oynarsan kazanan sen olursun, ite kopuğa oynarsan kaybeden bütün beşiktaş olur.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

Genel bi analiz yapacak olursak...
ilk yarı özellik 6.dk ile 17. dk arasında yapılan top kayıpları oyuncularımızın kendilerine olan güvenlerini çabuk yitirmeleri...vs.vs...2 gol yememize neden oldu...

başta eleştirilecek kişi defansta sağ kanatta oynayan 25 Numaralı (kalas) oyuncumuz Fatih Sonkaya...2 penaltı yaptı ancak 1 tanesi çalınan o da ramazanın kurtardığı...veyada parma'nın atamadığı diyelim..

Kalemizi koruyacak bi tecrübe sahibi değil ramazan...Cordoba'nın Del Bosque tarafından yedek oturtulması ve özellikle Uefa maçlarında oynatılmaması hangi aklın ürünüdür?...

İkinci yarıda baskın bi oyun oynadık..Fakat baskımız rakibi bunaltıp hata yapmaya yöneltmedi...29 dk boyunca orta yaptık içerdeki boy ortalaması 1.75 (ahmed hassan,ibrahim akın,sergen yalçın)..Dış şutlarda etkiliydik Tümer şut atması gerektiğini anca 87. dk'da anladı.. o da gol oldu zaten...

Pancu kenardaydı...Oynaması gereken bi maçtı fakat oynatılmadı...Juan Fran hakkında yorum yapmak bile istemiyorum..
Pancu kesinlikle oynamalıydı...Hem boy olarak hemde şut olarak iyi bi oyuncumuz oynamalıydı...
Dikkatimi çeken son nokta ise golden sonra kalecileri sarı kart gördü yaptığı hareketler sonucu...fatih'i itileyerek berkant'a vurarak..herneyse ben fatih'den kaleciyi kızdırmasını bekledim ama adam kalas ya onuda yapamadı...eğer kalecilerini attırabilselerdi 3. oyuncu deişikliği yapılmıştı ve belkide maçı çevirebilirdik...

Aslında iyide oldu...Bu takımla uefa oynanmazdı zaten...Ligde kalma mücadelesi veren bi takıma yeniliyosa Koosskoca beşiktaş...varsın oynamasın uefa'da...

Daha alacağımız çoook ders war...
geçmiş olsun Kartalım..[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy
Well I deserve nothing more than I get
Cos nothing I have is truly mine
Sosyal ağlarda paylaş

Del bosque ne yapıcağını gerçekten bilmiyor.Şaşırmış bence Juanfran la çıkıyor 30dk da değişiklik yapıyor.
Sırf juanfrana yer açmak için tümer sergen oynatıyor.

Del bosque nin hataları çok.Ama o sahada oynayan çoğu futbolcu yüreksizdi.

Tebrik ediyorum hepsini. İnşallah en kısa zamanda hepsini 2-3 liglerde görmek üzere...[signature][hline]tuana...
Sosyal ağlarda paylaş

fanatizm bi yana bjk nin yenilmesine gercekten cok uzuldum hemde 6. dk da gelen golle one gecip sora 3-1 olması gercekten cok uzucuydu..del bos.. ii bir T.D midir bilmem o konuda yorum yapamam ama daha yeni takımın basına geldi yeni geldigi takımı basarılı yapan T.D ler super T.Dler olur onlarda turkiyede kalmaz zaten..del bos orta dereceli bi T.D ilerki maclar da takımını oturtursa ii işler yapacak insallah..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...