applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 burda tarihin en iyi 10 stoperini sıralasak 7 tanesi katil cıkar abi o yüzden iyi stoper diyorum adama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 golu asıl olarak savunma yer. bi takım cok gol yiyosa bu takımın forveti kotu demezsin savunması kotu dersin heralde. di mi? simdi yok total futbolmus da takım savunmasıymıs da falan filan. tabiki orta sahaların savunmada onemi var ama genc ve kosan 2 tane defansif ozellikli orta sahanız da var veli ve necip ayrıca cıkıp takım olarak da cok kosuyosunuz. E ozaman nasıl galatasarayla aynı miktarda gol yiyosunuz. bizim kanat bekimiz bile yok. e ozaman demekki savunmada biseyleriniz aksıyo. madem oyle o takımdan kimseyi almam diye atıp tutmayacaksın. zaten tartısmaya da senle baslamadım ben aktiftabletin iddaa lı iletisine komik dedim. KOMİK Mİ YA NE ALAKASI VAR TABIKI SIVOK LA ERSAN HARIKA ya cevap veriyorum. ve ilk satırımda yazdım hadi sivoku gectim o yine kabul edilebilir diye. tarihin acık ara en iyi stopperleri olan maldini ve cannavaro nun adı katillikle ne zaman anıldı da benim haberim yok? severdim izlerdim bi de herifleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 aktiftablet said: Mighty_THoR said: neyin kafası bu? defansında ersan oynuyor forvetin serdar arada kalanları saymıyorum bile. Ortalama bir ptt lig takımının kadrosu beşiktaşınkinden iyi. Atiba Tolga Almedia yı çıkart bu takım küme düşer Senin takımındaki stoperlerin hepsini bjk'ye verseniz, yine Sivok-Ersan oynar. bunu demiş adam, sen bana kanat beki falan filan diyorsun, suan hiç bir takımda sivok'u kesecek adam yok, best of yapsan alves ile 2li oynarlar. ersan'ı da herkes keser. olayı geri 4'lüye yayan sensin. olay sadece STOPER iken başka yere çekmeye çalışan da sensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 madcow said: sivok u gectim de semih ceju(biraz kafasını oyuna vermis hali %100 u bile degil) gokhan dany nin hepsi ersanı kesebilir. bi olayı yok ersanın baya siz de ersana burda az sovmediniz. ki ben 4 tane saydım sizin 3. stoper sayacagınız yok hic oynamayan pedro franco ve kim? e benim de ilk cevabım burda sonra rakamsal yaklastım olaya yazdıgım seye mantık ekledim. nasıl ersanı kesmiyosun diye sordum. sen hala bana soyle dedin de boyle dedin. a git ulan basımdan rahatsız mıdır nedir her topicte bana yanlıyo her seferinde yanlıs. sonra alves ligin en iyi savunmacısı dedin ben de olmadıgını anlattım hatta besiktasın basına gelen ornekle anlattım. yok lugano da katildi dunyanın en iyi savunmacıları katildi bilmemne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Çok basit bir sorum var, Sivok iyi bir stoper olsa beşiktaşta işi ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 applev0dka said: sivok alves ile ülkedeki en iyi stoper abi komik bişey yok yani. ersan olayına katılmıyorum orası ayrı sdsfs daha geçen sövüyordu herkes gs topicinde çeycu'ya falan e okumayı öğren o zaman benim ilk mesajım da bu, kimse ersan'a iyi demiyor, kendi kendine gelin güvey olup, sonra kendini haklı başkasını haksız ilan ediyorsun çok komiksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 diyorumki ben de onları sana yonelik yazmıyorum zaten. ilk olarak ersanı kesemez yazan kim? ona yazıyorum. sana verdigim cevap katil alvesi ligin en iyi savunmacısı yapman. herif besiktası benden koruyo galiba su topice ne yazsam ustune alıp karsı cıkıyo. hakkaten rahatsız olman lazım. said: golu asıl olarak savunma yer. bi takım cok gol yiyosa bu takımın forveti kotu demezsin savunması kotu dersin heralde. di mi? simdi yok total futbolmus da takım savunmasıymıs da falan filan. tabiki orta sahaların savunmada onemi var ama genc ve kosan 2 tane defansif ozellikli orta sahanız da var veli ve necip ayrıca cıkıp takım olarak da cok kosuyosunuz. E ozaman nasıl galatasarayla aynı miktarda gol yiyosunuz. bizim kanat bekimiz bile yok. e ozaman demekki savunmada biseyleriniz aksıyo. madem oyle o takımdan kimseyi almam diye atıp tutmayacaksın. bak bunu sana karsı yazmısım niye cıkıp cunku savunma nızın okadar da iyi olmadıgını anlatmak icin kullandıgım rakamsal verileri TAKIM SAVUNMASI DIYE BISEY VAR diye hor gormeye calıstıgın dandik argumana cevap olarak yazmısım. niye sen ersanı begeniyosun diye degil. aktife yazıyorum. benim yazdıgım argumanı sen curutmeye calısıyosun senin argumanını curutuyorum ki aktif ersanın dandikligini anlasın. senin argumanını curuyorum diye ersanı begenmedigini anlamadıgım anlamına gelmiyo ÖF YETER. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 haksız olduğun bişeye karşı çıkarken izin mi alacaktık ? gs stoperleri'nin daha iyi olduğunu söylemişsin, kesemeyeceği söylemini komik bulmuşsun ben de ersanı keser, sivok'u kesemez cunku cok iyi diye fikrimi belirttim. bişeyi körü körüne savuncak olsam ersan en iyi herkesi keser cok süper stoper yazardım. ortaya yapılan bir mesaja yapılan yoruma bu kadar alınmana gerek yok, forum burası sen kime söylemiş olursan ol insanlar istediği gibi fikrini belirtebilir. ki ben de ersan konusunda seni desteklemişim lol, hala gelip beşiktaş'ı benden koruyor falan diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 aynı seyi dusunup haksız oldugumu belirtmen de cok acayipmis. senden farklı tek yaptıgım sey rakamsal veri ile sebeplemek yoluna gitmekti sadece cıkıp da. BU EN IYI gibi bi tarafımdan sallamadıgımı belirtmek icin. bak mesela ornek kanat beklerinin inanılmaz kotu oldugu takım ligin en az golunu yerse sence bu ne anlama gelir? cok basit savunma ortasının, onundeki dmc lerin ve kalecinin relatively ligden daha iyi oldugu anlamına gelir dimi? Cıkıp bunu yazdıgım icin. OF KANAT BEKI DIYO FALAN DIYOSUN. sonra da cıkıp haksız oldugumu iddaa ediyosun KI AYNI SEYI SOYLUYORUZ sadece ben veri veriyorum. sayıya dayandırıyorum. ne yazıkki sokakta kahve tartısması gibi havadan arguman uretmeye alısık degilim cıkıp bunları sayıya ve veriye dayandırmayınca inandırıcı bulmuyorum. baskası bana boyle sunmazsa inanmam ben de karsımdaki insanları kendi zeka seviyemde varsayıp boyle davranıyorum bundan sonra oyle degilmis gibi davranırım. SIVOK COK KOTU CUNKU BEN OYLE DIYORUM. diyip gecerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 aktiftablete cevap vermişiniz yine ya dflkbmdfbkfdm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 1. golde almeida ayağını 1 metre geriye uzatarak atıyo pası, olcay, almeida'nın önünde değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 hali hazırda da dunyanın en iyi 10 savunmacısının 7 sinin katil olmasını kanıtlamanı bekliyorum bu arada? sergio ramos pique vidic terry company thiago silva dante boateng hummels den hangisi katilmis goster de bilek kardas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 sivok türkiyenin en iyi stoperi gerekirse golde atıyor oyunda kuruyor defansıda cok iyi yapıyor . ne gsde ne fb de bu kalitede bi oyuncu yok . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 iddia ediyorum sivok dunyanin en iyi futbolcusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 sivok iyi lan salaklaşmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 denk güçlerin mücadelesi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 izlemedim hak yendi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 atiba'yı ve tolga'yı beğendim. onların dışında kötü bir futbol vardı. en kötüler fernandes ile veli. almeida'nın orta çizgiye kadar gelmesi sorunun nerede olduğunun kanıtı. oğuzhan elinden geleni yaptı ama onun çabasının top kaybıyla sonuçlanmaması için boşa kaçanlar olacak, verkaç yapabileceği adam olacak vb. hiçbiri yoktu. sivok'un eksikliği hissedildi. necip'den stoper olmaz. mental olarak yetersiz. geri pas geldiğinde beyni duruyor. zaten hiçbir zaman kontrollü müdahale yapan bir adam değildi. eksikliklerinden doğan kart hatta penaltı riski daimi. maçın adamı olcan. sağ kanada iyi uyum sağlamış. her işi yaparım abi diyor. yükselen değer. sezon performansı da iyi. emre yeni ömer şişmanoğlu sdfsd. trabzon daha iyi oynadı ama dk 65 pilleri bitti ve kontrolü kaybettiler. sırf bu sebeple farklı bir sonuç olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 madcow said: hali hazırda da dunyanın en iyi 10 savunmacısının 7 sinin katil olmasını kanıtlamanı bekliyorum bu arada? sergio ramos pique vidic terry company thiago silva dante boateng hummels den hangisi katilmis goster de bilek kardas. panpa bunları bizim lige koy, yarım sezonda asimile olurlar. değil katil, life without parole olur sdfsd. çimlerin mecazen değil de hakikaten, sözlük manasında daha yeşil olduğu liglerden argümanlar direkt geçersiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Ayakla oynanan bir oyunda bir baskasinin ayagina basti diye Alves i katil ilan eden adam bir zahmet futbol izlemesin, artistik buz pateni falan izlesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 arcane said: panpa bunları bizim lige koy, yarım sezonda asimile olurlar. değil katil, life without parole olur sdfsd. çimlerin mecazen değil de hakikaten, sözlük manasında daha yeşil olduğu liglerden argümanlar direkt geçersiz. applev0dka said: burda tarihin en iyi 10 stoperini sıralasak 7 tanesi katil cıkar abi o yüzden iyi stoper diyorum adama :D argumanım buna karsı zaten. tarihin degil gunumuzun en iyi 9 savunmacısını yazmısım. italyan yazmamısım onları da yazayım barzagli chiellini hadi gunumuz olmasın sadece italyan tarihinin en iyi 5 savunmasını yazıyorum(bence) maldini baresi nesta cannavaro costacurta. sadece italyan yazdım. bizden daha sert bir ligi yazdım. bunların hangisinin adının katillikle beraber anıldıgını duydunuz? zaten argumanım da turkiyeye tarihin en iyi adamını getirsen onlar da katil olura karsı degil boyle bi yorumu da komik buluyorum. ki buraya gelen en iyi savunmacılardan benim hatırladıgım högh uche popescu urfalı sivok zago falan hic biri katil degil. bunların hic birinin adının "iyi savunmacıydı ama katildi" diye gectigini duydunuz mu? lugano, bulent korkmaz kıvamlı adamlar adam gibi cezalar alsalardı onların da isimleri bile okunmazdı turkiyenin iyi savunmacıları olarak. cunku rakibi kasti olarak sakatlamaya yonelik hareketler yapıp bundan ceza almadıgı icin her mac oynayabilmek gibi bi lukse sahip oyunculardan bahsediyoruz. ona bakarsan yalcın da harika savunmacı ozaman. sadece gelene gecene tekme atıyo. ah bi de kucuk takımda oldugu icin surekli kart yemese. Catze said: Ayakla oynanan bir oyunda bir baskasinin ayagina basti diye Alves i katil ilan eden adam bir zahmet futbol izlemesin, artistik buz pateni falan izlesin. baskasının ayagına(ayagına degil bilegine/kaval kemigine zaten) kasten basmayı, bilerek zarar vermeye calısmayı futbolun icinde sayan adamlar asıl ben futbol izliyorum diye gelmesin. "alves ama oyle degil" diyenin de aklından sasarım. http://www.ligtv.com.tr/haber/tartismali-pozisyonlar2bolum 1. dakika dan itibaren. sunu 2 3 macta bir yapıp sarı kart bile almayan adamdan bahsediyoruz. geciniz beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 alvesin sorunu ayağa basması değil nereye denk gelirse oraya basması fdgfdnb yerdeki adamın üstüne çıkar tekme sallar tam yamyam. bizdeki muadili riera beşiktaştaki motta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Bu TSdeki Emre çok güzel pas istasyonluğu yapıyor, ayağı pası düzgün aferim valla. Genç Semih, Elmander, Necati, Drogba falan böyle güzel paslar çıkarırdı. Umarım güdük kalmaz gelişir de Türk futbolu iyi bir santrafor kazanır, 25miş yaşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Bu Emre'yi de samet adam olmaz diye beğenmemişti. Biz anlaşma aşamasındayken Trabzon'a gitmişti. Salih ile birlikte alacaktık yoksa ... Onun dışında bugün net bir şekilde anlaşıldı ki bizim bir Ernst'e ihtiyacımız var. Neden mi? Twitter da gördüm: https://pbs.twimg.com/media/Be6ObjTIcAAfq9l.jpg Denizli gelmeden önce bu sorun vardı. İki transfer ile çöplükten çıkıp şampiyon olmuştuk. takım genel olarak iyi ama orta sahada aşırı derecede kötüyüz bu sezon. Geçen yıl Fernandes insan üstü oynamıştı, gayet iyi gözüküyordu orta sahamız ama bu sene Ferdi insan altı bile olamayınca defolar açık açık belli oluyor. Maçta defalarca böyle sorunlar yaşadık. Veli çok çalıştı, çok kapattı ama organizasyon dışı gelişen ataklarda artık yetemedi resmen. Atiba oynasa yine iyi de onu da oraya sokamadılar bir türlü... Bu yönetimin net bir bek alıp, Atiba'yı yerine koyması ve orta sahaya net bir btb alması şart... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 biz de parladığında ömer'i aldık işte üç aşağı beş yukarı emre'nin şimdi trabzon'da yaşadıklarını yaşıyordu. oturuyo şimdi yedek klübesinde, nadasa bıraktık. (ki bence hata, eneramo falan denemektense...) umarım emre de öyle olmaz. ernst'e değil işini bilen bir hocaya ihtiyacımız var. topçu var çünkü. biliç kusura bakmasın dost acı söyler. necip'i stopere koyup escude'yi oynatmamak, serdar fail yaşanmasın diye ortasahada atiba'yı kullanmamak yani nedir bunlar... samet'i böyle şeyler yaşamamak için yollayıp yabancı hoca ile aynı filmi tekrar izlemek çok acı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar